Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15

mor perez

משתמש פעיל
334
181
נק' מוניטין:
226
334
181
mor perez הוסיף לוג חדש:

המסע למטכל - לוג של פטריוט

אהלן ✌️ אז ככה , בן 16 1.71 +- ושוקל 65
מתאמן כבר תקופה נחמדה כמובן בהתחלה הקשבתי לאיזה מאמן טמבל ועשיתי המון טעויות לא נורא, עברנו העלה ולפני בסביבות 4 חודשים עברתי להתאמן בחניה של השכן ממול (מקום נחמד שיש בו כול מה שאני צריך ,אין מכונות אך ורק מוט פלטות משקולות קצת ספה וראק ) . אני יודע שאני רק בן 16 אבל חייבים לחלום בגדול (מטכל ) , אנחנו הקיבוצניקים אוהבים את ישראל .😍 נכנסתי לפני בערך שמונה חודשים לכול העולם הזה רזה בטירוף (50 קילו ) וחסר ידע , התאהבתי כמו כולנו אני מניח .....

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 17/08/15

אימון ראשון בSS , משקלים מביכים אבל כולם מתחילים ממשהו , שמח שהתאמנתי היום למרות שהגב לא החלים 100 אחוז . שבעקיפין זה עזר לי מאוד בטכניקה ,נשימה והכול חייב להיות מאה אחוז כדי לא לחזור לאן שהייתי וכך היה ,הלך מעולה .מוזר לי שזה הפעם הראשונה שלי נכנס לSS כול החודשים שבהם אני מתאמן הייתי בAB בעיקר היפוטרפיה שעבד עלי טוב מאוד בצד של המסה ,העלתי בסביבות ה13-14 קילו ועליתי אולי אחוז שומן אחד במהלך כול זה .אתמול סגרתי 3000 קלוריות ומשקל בוקר אחרי מספר 2 =63.8 ,בתקווה עוד שבועים בערך כשיגיע היום הולדת שלי יקנה 2 פלטות באמפרים אולימפיות וחגורה כמה שיותר מהר .. דיברתי עם הבחור פה מהפורום שיבואן של טיטאן אם אני לא טועה והוא אמר שיגיע רק בינואר , יש הצעות או המלצות על איזה חגורה ?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/08/15

עוד אימון SS מוצלח ,מ.ג בוקר = 64.2 ..עליה נחמדה
שמונה ימים בית ריק מהבוקר, נתרגל קצת עצמאיות מלאה וזה אחלה לגמריי . אגב הלוגים האלה הרבה יותר נוחים ללראות מה המצב במשקל מאשר מחברת שאני תמיד מאבד

קרא את שאר עדכון הלוג...

ממליץ מאד להוסיף ריצה, נסיון בריצה זה נורא חשוב ואף פעם לא מוקדם מדי.

ריצה ב SS ? למרות שיש שלוש פעמים בשבוע סקוואטים ? אתה אומר מנסיון אחי ?
לעשות ריצות עצימות ואימונים כמו SS ביחד אין מצב אני אומר מנסיון אין מצב שתתאושש \לדעתי תסיים SS עם משקלים טובים אחכ תתחיל עם הריצות
אלא אם אתה ממש רוצה את יכול פעמיים בשבוע ובעצימות נמוכה- בינונית

• פותח/ת השרשור
לעשות ריצות עצימות ואימונים כמו SS ביחד אין מצב אני אומר מנסיון אין מצב שתתאושש \לדעתי תסיים SS עם משקלים טובים אחכ תתחיל עם הריצות
אלא אם אתה ממש רוצה את יכול פעמיים בשבוע ובעצימות נמוכה- בינונית
לא לא לחוץ לי הריצות כרגע חשוב לי להתחזק וכמה שיותר , יש לי מספיק זמן 😃 תודה על התשובה גבר

הכוונה הייתה פשוט לא לעשות SS ולתת דגש על ריצות.
הכוונה הייתה פשוט לא לעשות SS.
במקום 100% משקולות 0% אירובי, 60% אירובי 40% משקולות.
הדגש צריך להיות הרבה יותר על עבודה אירובית, אתה תראה שאין לך כל כך הרבה זמן כמו שאתה חושב.
חכה לגיבוש ותראה.

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה פשוט לא לעשות SS ולתת דגש על ריצות.
הכוונה הייתה פשוט לא לעשות SS.
במקום 100% משקולות 0% אירובי, 60% אירובי 40% משקולות.
הדגש צריך להיות הרבה יותר על עבודה אירובית, אתה תראה שאין לך כל כך הרבה זמן כמו שאתה חושב.
חכה לגיבוש ותראה.
אני מעריך את התגובה וחושב שאתה צודק אם והייתי כרגע עולה לי"ב מה שאני לא , (י"א ) יש לי קרוב לשנתיים . אם אני אתחיל כרגע ריצות בשלב מסוים אני אצטרך להתחזק כי זה המטרה הראשונה שלי בכול זה ואז הריצות יחלשו אז אני מעדיף לעשות הכול בצורה מסודרת ואפקטיבית , יש לי שנה להתחזק ולגדול , משם ישאר עוד שנה עד הגיוס או גיבושים ,שאלה רצינית - בשנה של ריצות לא אצליח להשתפר מספיק לדעתך ? לדעתי לגמרי

נערך לאחרונה:
אני מעריך את התגובה וחושב שאתה צודק אך ורק למשל אם הייתי כרגע עולה לי"ב מה שאני לא , (י"א ) יש לי קרוב לשנתיים . אם אני אתחיל כרגע ריצות בשלב מסוים אני אצטרך להתחזק כי זה המטרה הראשונה שלי בכול זה ואז הריצות יחלשו אז אני מעדיף לעשות הכול בצורה מסודרת ואפקטיבית , יש לי שנה להתחזק ולגדול , משם ישאר עוד שנה עד הגיוס או גיבושים ,שאלה רצינית - בשנה של ריצות לא אצליח להשתפר מספיק לדעתך ? לדעתי לגמרי
בשנה אתה יכול להגיע לרמה טובה מאוד אל תדאג

אין לך למה להתקרב לריצות עכשיו. היה לך מספיק זמן אחריי י"א להתעסק בזה.

עוד בערך שנה יהיה לך יום סיירות, עכשיו אם באלך לנסות להגיע לסיירת מטכ"ל זה אחד.
אם אתה נחוש במאת האחוזים ואתה רוצה לעשות 100% ממה שאתה יכול לעשות ולא 99% ולמקסם את הסיכויים שלך אתה תצטרך לבוא בכושר שיא ליום הסיירות, משמע להתחיל עכשיו.
רוב הפורום הזה עוסק בפאוורליפטינג, לכן הם די משוחדים.
בתור אחד שיש לו קצת נסיון ביחידות מיוחדות, בהכנה לצבא יש סיכוי טוב שתפצע ולכן עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם על מנת שלא תהיה בלחץ להתאמן פצוע אלא תוכל להחלים במידה ותצטרך ושלל סיבות אחרות.

שכחתם שיש הבדל בין מישהו שיכול לדחוק 100 חזה ל6 חזרות ומישהו שיכול לעשות 100 שכיבות שמיכה בדקה
כן הSS יחזק אותך אבל זה לא באמת יעזור לך במבחני יום סיירות
ריצה על החול לעומת זאת כן תעזור לך , לעשות מתח מקבילים כן יעזור לך
לעשות סקוואט לא יעזור לך לרוץ עם משקלים
אני לא אומר לך לרוץ 10 קילומטר ביום, אבל לרוץ בעליות הרבה זמן, או לרוץ על החול זה בעצם הדבר שהכי יעזור לך

• פותח/ת השרשור
שכחתם שיש הבדל בין מישהו שיכול לדחוק 100 חזה ל6 חזרות ומישהו שיכול לעשות 100 שכיבות שמיכה בדקה
כן הSS יחזק אותך אבל זה לא באמת יעזור לך במבחני יום סיירות
ריצה על החול לעומת זאת כן תעזור לך , לעשות מתח מקבילים כן יעזור לך
לעשות סקוואט לא יעזור לך לרוץ עם משקלים
אני לא אומר לך לרוץ 10 קילומטר ביום, אבל לרוץ בעליות הרבה זמן, או לרוץ על החול זה בעצם הדבר שהכי יעזור לך
עוד בערך שנה יהיה לך יום סיירות, עכשיו אם באלך לנסות להגיע לסיירת מטכ"ל זה אחד.
אם אתה נחוש במאת האחוזים ואתה רוצה לעשות 100% ממה שאתה יכול לעשות ולא 99% ולמקסם את הסיכויים שלך אתה תצטרך לבוא בכושר שיא ליום הסיירות, משמע להתחיל עכשיו.
רוב הפורום הזה עוסק בפאוורליפטינג, לכן הם די משוחדים.
בתור אחד שיש לו קצת נסיון ביחידות מיוחדות, בהכנה לצבא יש סיכוי טוב שתפצע ולכן עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם על מנת שלא תהיה בלחץ להתאמן פצוע אלא תוכל להחלים במידה ותצטרך ושלל סיבות אחרות.

יש לי תשובה לשניכם בערך ..אחד זה יש לי שנה כמו שאתה אומר ליום סיירות , שאלה קטנה על הדרך , אם אני יליד ספטמבר זה משנה משהו ? היום סיירות שלי יהיה מאוחר יותר מאשר של מישהו במחזור שנתי שלי אבל בינואר למשל ? ובחזרה לתשובה שלי .. גם אם אתחיל עכשיו ריצות ומקבילים ומתח ולא אסיים את מה שהתחלתי לעולם לא אתקבל לשום סיירת גבוה מהסיבה הפשוטה שאני יהיה חלש פיזית . מטרה ראשונה ולדעתי החשובה ביותר זה לבוא חזק ,נפשית ופיזית , חזק . הכי בסיסי שיש .אח של חבר ממש טוב כרגע מנהל מיון לשייטת 13 הוא מחליט מי נכנס ומי לא לשייטת לאחר שנים רבות בשייטת 13 ועם הרבה דברים שהוא עשה בקרירה הצבאית שלו אני חושב שיש לו סמכות להגיד לי מה הכשיל דיי הרבה אנשים בגיבושים מהסוג הזה וזה היה כוח . אומרים להם קחו את השק 50-60 קילו הזה ורוצו איתו את ה2.5 קילומטר הזה , בן אדם שמעולם לא עשה סקוואטים אבל כן רץ לדעתי לעולם לא אצליח . בקיצור - יש לי זמן , משתדל לעשות הכול על הצד הטוב ביותר וכרגע המטרה העיקרית שלי היא להתחזק , אם אני יעשה את זה בחצי שנה ? עוד יותר טוב יותר זמן להתאמן על אינטרוואלים וכו .. תודה לכם על הרצון לעזור !

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/08/15

אימון לא משהו .. דדליפט גדל ב10 קילו שזה יפה , בנצ ב5 אבל פתאום אחרי הסט השני נכנסו אנשים ודפקו לי את המשך האימון אז סקוואט לא היה היום לצערי , מזל שהתאמנתי מוקדם נגיד תודה על מה שכן הספקתי .. מ.ג מאכזב את האמת - 64.2 כמו שלשום , מפתיע .. וזה הולך לרדת אני חושב כי היום אני והכלבה נוסעים לשישי אצל החברה ומין הסתם זה לא כמו בבית .אימון הבא נעלה סרטון לבדיקת טכניקה בהכול 😅 שבת שלום !

קרא את שאר עדכון הלוג...
אגב , תודה רבה לכול החבר'ה שרושמים דברים שלדעתם צריך לשנות , לייקים וכול זה 😍 אז אחרי כביסות שטיפה ולהכין אוכל עידכנתי את הלוג , שתי דברים אני לומד מלהיות עם כלבה לבד בבית שבוע , אחד - תעריכו את אמא שלכם טיפה יותר ..הדברים הקטנים האלה קשים חח ושתיים אני שונא לקפל כביסה. (הלך לי התנור - שניצל תירס בטוסטר לשילטון)

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/08/15

איזה סופ"ש מהסרטים ... אני והכלבה טיילנו בכול הארץ ,התחיל בשישי אצל החברה שבת בצהריים חזרתי לבית הדודים הגיעו ונשרף הכיריים וכול החרא הזה נסעתי דרומה והיום סוף סוף חזרתי לבית , על כלום שינה ולא הרבה אוכל נתתי אימון ואיך שהוא הצלחתי לעלות 5 קילו בסקוואט ולא למות במהלך ה3X5 ..מחר חוזרים ל"שגרה " של לגור לבד עד חמישי ..בחמישי אני מקבל את האולסטאר נעלה סרטון לביקורת טכניקה , בגדול מתקדם יפה הSS ..ועדיין מביך המשקלים כדי לעלות אותם. שבוע טוב 🏋️😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/08/15

מ.ג בוקר - 64.6 עליה של 400 גרם מאתמול , אחלה ..מחר יהיה האימון במקום היום , יום ראשון גדנ"ע :crazy:עוד יומיים החגיגה נגמרת והמשפחה חוזרת לבית ..מעניין מה תהיה ההשפעה של הגדנ"ע על הSS ..עדכון לוג מיותר 🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית