הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
  • פותח/ת השרשור
יש לך גדנ"ע לפני שאתה מתחיל אפילו את הלימודים?
כן זה דיי יחודי אצלנו בבית ספר למרות שכבר ראיתי כמה בתי ספר עושים את אותו דבר ( יוצאים לגדנע בקיץ של י"א במקום באמצע השנה או משהו כזה , לכול בית ספר זה שונה ,חבר שגר באותו מקום שאני אבל לומד בבית ספר שונה יצא לגדנע רק בסוף ינואר )

כן זה דיי יחודי אצלנו בבית ספר למרות שכבר ראיתי כמה בתי ספר עושים את אותו דבר ( יוצאים לגדנע בקיץ של י"א במקום באמצע השנה או משהו כזה , לכול בית ספר זה שונה ,חבר שגר באותו מקום שאני אבל לומד בבית ספר שונה יצא לגדנע רק בסוף ינואר )
באמצע השנה זה יותר שווה. מפסידים לימודים. 🙄

גדנ"ע זה שקר!!!
כל כך רחוק מהמציאות הצהלית, אני נהנתי בגדנ"ע וסבלתי בצבא.

העיקרון של זה זה לדמות לי בעצם טירות 02\07 לחמישה ימים לא ? שכולנו יודעים שזה בולשיט אבל בכול זאת
אישית הברזתי מיזה אבל שאלתי חברים שהלכו לזה והם פשוט התחרטו על כל רגע. הם אמרו שזה היה מזעזע. #מפונקים

• פותח/ת השרשור
אישית הברזתי מיזה אבל שאלתי חברים שהלכו לזה והם פשוט התחרטו על כל רגע. הם אמרו שזה היה מזעזע. #מפונקים
מוזר החברה שאני שאלתי אותם על הגדנע אמרו שזה ממש טוב לא הקטע של הגדנע עצמה על זה הם אמרו שזה שטויות רק תקווה שתבוא מדריכה כוסית

זה לא מדמה שום דבר.
המציאות יותר קשה ויותר מתסכלת.
הסדיר במטכ''ל כנראה יותר רציני מהסדיר בחי''ר שזה היה התכלבות (מלשון כלב)

אבל אם אתה בראש לדברים האלה וללסבול קצינים אובר מצליחנים ושטופי מוח ודת.
אחלה לך על זה!
אני לא הסתדרתי עם סוג האנשים בקרבי.

לך לקבוצת הכנה לפני הצבא, אל תתפשר.

אחלה לך על זה!
כבר בא לי למות. מקווה להתקבל למודיעין ולא לקבל אנשים מפגרים.
למרות שבטוח היו.

• פותח/ת השרשור
זה לא מדמה שום דבר.
המציאות יותר קשה ויותר מתסכלת.
הסדיר במטכ''ל כנראה יותר רציני מהסדיר בחי''ר שזה היה התכלבות (מלשון כלב)

אחלה לך על זה!

לך לקבוצת הכנה לפני הצבא, אל תתפשר.
להגיד לך את האמת ? אני שונא אנשים שטופי מוח ודת , בלי קשר לזה שאני אתאיסט . זה כמו שאני שונא טבעונים קיצונים או חרדים שפשוט מי שלא כמוהם לא בסדר ,אני אתעסק בשלי ויהיה טוב ..איפה שירתת אחי ?

להגיד לך את האמת ? אני שונא אנשים שטופי מוח ודת , בלי קשר לזה שאני אתאיסט . זה כמו שאני שונא טבעונים קיצונים או חרדים שפשוט מי שלא כמוהם לא בסדר
זה בסדר, זה אצל כולם ככה. ההבדל בין האנשים זה איך הם מתמודדים עם זה. יש אנשים כמוני שמקבל את אותו אדם. (לרוב. )
ויש אנשים שמורידים מכות לאותם אנשים. (יש אנשים שבמידה מסויימת רציתי להיות הסוג השני. )

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, זה אצל כולם ככה. ההבדל בין האנשים זה איך הם מתמודדים עם זה. יש אנשים כמוני שמקבל את אותו אדם. (לרוב. )
ויש אנשים שמורידים מכות לאותם אנשים. (יש אנשים שבמידה מסויימת רציתי להיות הסוג השני. )
אני לרוב דוגמה 1# שנתת שכן כמו שאמרת יש פעמים שאני מצטער שאני לא מרביץ לו אבל אז מה זה יבדיל אותי מהערס חסר מעצורים ? זה גם מה שאני צריך לחשוב אם ארצה להגיע ליחידה בכירה בצהל , אני בא בשביל לשרת את המדינה שלי שאני אוהב .. אם האנשים בטירונות \ סדיר \איזה קורס לא יהיו משהו בכלל - נתמודד . עברנו קשים יותר

פשוט יושבים כמה חבר'ה בקרבי אין על מה לדבר, אחד פותח פייסבוק עושה "קבל איזה כוסית"
וואו ממש נושא שיחה מעניין.
אחר כך יוצאים למועדון פה, למשק, הם כולם היו כל כך שבלוניים, גם החבר'ה מהשייטת שעשו איתנו טירונות.
שזה לא רע מידי כן, אני פשוט לא מסתדר כי אני לא מערכתי ואני נורא "הומאני" ובגלל זה כל הזמן קראו לי "יצור", טוב...

הייתי בנח"ל, כשעברתי לג'וב ישר נתקלתי בחבר'ה שדיברתי איתם על אומנות ופילוסופיה ונושאים קצת יותר מורכבים.
כדי לשרוד בקרבי אתה צריך עור של פיל, כדי לשרוד בצבא בכלל. כל החוסר הגיון שם...

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 27/08/15

אימון אחרון לפני גדנ"ע , לא סגור על עם צריך קיטבג לגדנע או שתיק של החדר כושר יספיק 🫤 מאמו ואחותי חזרו מספרד ונגמרה החגיגה :suicide:האימון עצמו היה טוב מאוד וטיפה מבאס שעכשיו שבוע בלי הרבה אוכל ואימונים שלא ידפוק לי את זה .. קיבלתי את האולסטאר היום אז צילמתי את הדדליפט- אשמח לביקורת

@Tank @THE BEAR

זה קריטי עם אני מעלה את הסרטון בלוג ולא בתת פורום PL ? סתם ביישן טמבל(בכול זאת משקלים פח:thumbdown: )

קרא את שאר עדכון הלוג...

הדד ליפט נראה בסדר גמור, הדבר היחיד שהייתי משנה זה את המבט (למטה וקדימה) ואת הפלטות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית