הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
1 - קבל תיקון ,12 אחוז ... הערכה עצמית
הערכה עצמית=תחת
2 - מחפש להיות אטלט . שזה אומר לפי ההגדרה שלי להיות הכי חזק פיזית שאני יכול (טבעית ) כמובן בלי להשמין בטרוף כי מאוד עוזר ללעלות במשקלי עבודה אבל אני לא רואה בזה מטרה יחידה, ולשמור על יכולת אתלטית טובה
בכ"מ אחוזי שומן כאלו לא אמורים לעניין אותך. להיות ב16 אחוז שומן לא אומר בהכרח להיות לא "אטלט"
החילוף חומרים שלי בשמיים
וקבעת את זה על פי?
ואני בן אדם מאוד פעיל .. לפחות פעם בשבוע כדורגל\הקפות \כול משחק אחר ביום ללא אימון אני עולה בסביבות ה300\400 גרם שזה אכן הרבה אבל לא משהו שאני לא יכול להתמודד ? מה אתה חושב ?
אם ככה אין בעיה. רק תבדוק שאתה עולה מבוקר. בכ"מ לפי דעתי אתה במשקל נמוך מאוד אז הייתי אוכל ככה. קיצור תתעלם ממה שאמרתי נשמע לי סבבה התפריט.

• פותח/ת השרשור
הערכה עצמית=תחת

בכ"מ אחוזי שומן כאלו לא אמורים לעניין אותך. להיות ב16 אחוז שומן לא אומר בהכרח להיות לא "אטלט"

וקבעת את זה על פי?

אם ככה אין בעיה. רק תבדוק שאתה עולה מבוקר. בכ"מ לפי דעתי אתה במשקל נמוך מאוד אז הייתי אוכל ככה. קיצור תתעלם ממה שאמרתי נשמע לי סבבה התפריט.
יענה לשלוש תשובות הראשונות שלך בזה שממש לא אכפת לי אם הקוביות בחוץ או שמכוסות באיזה שכבה טובה , כמו שאמרתי . המטרה היא להיות חזק ,ולהכין אותי ואת הגוף שלי לעתיד (חיים \צבא ) יש זמן אני לא דואג שלא תבין אותי לא נכון .. נשקל בבוקר לרוב אחרי מספר 2:lol: תודה אחינו

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 10/09/15

נסענו לקנות את הפלטות !! על הדרך קניתי גם FOAM ROLLER ואחרי שיצאתי טיפה הצטערתי שלא קניתי גם מגנזיום לידיים , חנות פצצה ממליץ בחום סאל ספורט .. הייתי אמור לקנות פלטה אולימפית והיה רק אחד אז הוא שדרג אותי שזה נחמד לאללה חח , כאבים נורא נורא חזקים בארבע ראשי ברגל שמאל מאז החזרה מהגדנע מה שדפק לי לגמריי את הסקוואטים וחלק מהאימונים השבוע . חושב על שבוע מנוחה כי זה מתחיל להדאיג אותי אבל זה הגיוני אני מאמין שזה קרה בגדנע ביום האחרון לקום ב5 בלי מתיחות או חימום שום כלום להתחיל ספרינטים כנראה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 12/09/15

מתוסכל מאוד ..באתי עם שאלה קטנה , רגל שמאל מתחילה לכאוב פחות (צורך ארטופן 800 מ"ג ביום ) להתחיל משהו כמו פרוטוקול פציעות על הסקוואט \ריסט גדול ? זה משפיע מאוד על האורח חיים שלי ועד שאני יחזור להתאמן יקח שבוע שבועיים מינימום ,יום אחרי שקניתי את הפלטות החדשות הייתי כול כך קרוב לסקוואט 100 הייתי כבר באטרף וזה התפרץ , מתסכל נורא אבל לא נורא יעבור .. שבוע טוב ושנה טובה חברים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
פרוטוקול פציעות עוזר פלאים שאתה לא תאמין..
נתפס לי ממש חזק הHIP FLEXOR לפני חודש בערך וביצעתי פרוטוקול פציעות והחלמתי ב100% אפשר להגיד ואני שופף נפלא כרגע בלי שום זכר לכאב או משהו כזה.. האמת שאפילו התחזקתי כתוצאה מזה!

• פותח/ת השרשור
פרוטוקול פציעות עוזר פלאים שאתה לא תאמין..
נתפס לי ממש חזק הHIP FLEXOR לפני חודש בערך וביצעתי פרוטוקול פציעות והחלמתי ב100% אפשר להגיד ואני שופף נפלא כרגע בלי שום זכר לכאב או משהו כזה.. האמת שאפילו התחזקתי כתוצאה מזה!
כן זה עזר לי לרגל מאוד ... אבל נדפקתי לגבי במקום אימונים ..LONG STORY SHORT אני הומלס אימונים לשלושה שבועות -דיכאון .הולך להיות מטורף כשיחזור לי החיים לשגרה עוד שבועים וחצי , מקווה כבר להגיע לסקוואט מאה (היה אמור להיות החודש אבל כוס אמק קרה מה שקרה ) מתחיל לעבוד ומתחילה י"א ..וואו מחכה לזה

• פותח/ת השרשור
טעות מספר אחת, לא לומדים ועובדים ומתאמנים בו זמנית בכיתה י"א. אתה עוד לא בנוי ללחץ הזה ומסגרת של תיכון לא מאפשרת לך את זה.
לא הולך לוותר על אימונים נתחיל מזה שאני אוהב את זה ... שתיים זה עבודה של פעם גג פעמים בשבוע והפעם השניה היא בסופי שבוע ללילה זה חוג סיירים אם אתה יודע מה זה ואני וחבר עובדים בזה כמדריכים וכשומרים . יותר מידי לדעתך ?

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של אוהב לא אוהב, זה עניין של לחץ.

תתחיל ותראה, לא מכיר את העבודה אז קשה לי לענות.
כן יהיה לחץ גדול , החלק היותר קשה לי הוא התזונה כי זה נורא חד וחלק כזה אבל אני אופטימי .. לגבי העבודה אני יפעל ככה שזה יראה ירגיש וישמע נוח יותר ושיתן לי אפשרות להצליח בלימודים - בתקופת מבחנים \ בגרויות לא יעבוד במזל מכיר את הבוס טוב ויש לו מספיק מחליפים למצבים כאלה כבר דובר על זה ,שתיים - אני מאמין שלכול ילד יש איזה שעתיים פנויות ביום אחרי שיעורים אחרי הכול , אני יוכל לעשות שם את העבודה ( מין פעולה כזאת לילדים של גג שעתיים 30 שקל לשעה ) טוב סתם חפרתי לך חח אני רק מקווה לטוב

כן יהיה לחץ גדול , החלק היותר קשה לי הוא התזונה כי זה נורא חד וחלק כזה אבל אני אופטימי .. לגבי העבודה אני יפעל ככה שזה יראה ירגיש וישמע נוח יותר ושיתן לי אפשרות להצליח בלימודים - בתקופת מבחנים \ בגרויות לא יעבוד במזל מכיר את הבוס טוב ויש לו מספיק מחליפים למצבים כאלה כבר דובר על זה ,שתיים - אני מאמין שלכול ילד יש איזה שעתיים פנויות ביום אחרי שיעורים אחרי הכול , אני יוכל לעשות שם את העבודה ( מין פעולה כזאת לילדים של גג שעתיים 30 שקל לשעה ) טוב סתם חפרתי לך חח אני רק מקווה לטוב
לא חפרת, זה בסדר.
אבל זה כל הרעיון. שיש לך את השעתיים הנוספות הללו. לא כל אחד יש לו את הזמן החופשי הזה ולא צריך להיות 24/7 להיות בסטרס. אבל אולי זה רק אני, יש אנשים יותר שאפתניים ממני שתמיד מחפשים מה לעשות עוד ועוד ולא להשאיר לעצמם זמן לנוח. אני אישית אוהב את הזמן "שלי".

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית