הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
  • פותח/ת השרשור
לא חפרת, זה בסדר.
אבל זה כל הרעיון. שיש לך את השעתיים הנוספות הללו. לא כל אחד יש לו את הזמן החופשי הזה ולא צריך להיות 24/7 להיות בסטרס. אבל אולי זה רק אני, יש אנשים יותר שאפתניים ממני שתמיד מחפשים מה לעשות עוד ועוד ולא להשאיר לעצמם זמן לנוח. אני אישית אוהב את הזמן "שלי".
תשמע אתה צודק וזה דיי אינדיבידואלי .. כמו שאמרת , אני יתחיל ויראה משם .. סתם שאלה : מה לדעתך עדיף - ( בהסתמך שאין לי את החניה שלי להתאמן עד ה 4.10 ) 1. מנוי לחדר כושר כמו שצריך לחודש אבל בתקווה 2-3 בשבוע ( 3 מספיק לSS ) או כושר קרבי - חינם וכמה פעמים בשבוע שאני רוצה

תשמע אתה צודק וזה דיי אינדיבידואלי .. כמו שאמרת , אני יתחיל ויראה משם .. סתם שאלה : מה לדעתך עדיף - ( בהסתמך שאין לי את החניה שלי להתאמן עד ה 4.10 ) 1. מנוי לחדר כושר כמו שצריך לחודש אבל בתקווה 2-3 בשבוע ( 3 מספיק לSS ) או כושר קרבי - חינם וכמה פעמים בשבוע שאני רוצה
בישביל מה כושר קרבי? אתה רק עולה לי"א.
תחשוב על זה כשתעלה לי"ב/אמצע י"ב.

• פותח/ת השרשור
בישביל מה כושר קרבי? אתה רק עולה לי"א.
תחשוב על זה כשתעלה לי"ב/אמצע י"ב.
כושר קרבי הכוונה היא אימון בית וכאלה טעות שלי הכוונה היא או מכון להמשיך בSS שלי ולשלם או שזה לא סיפור כזה גדול ולסבול שלושה שבועות באימונים בייתים

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 24/09/15

טוב אז נגמרו הזיוני שכל , הבולשיט .. סוף סוף יש עבודה ובלוג הזה יתחילו לראות מספרים ובתקווה רק עולים .
אימון ראשון במכון באשקלון , היה אש -ישנתי טוב בלילה לפני , אכלתי טוב .. ולא התאמנתי פאקינג שלושה שבועות לפני שחשבתי שזה ידפוק אותי אבל לא היום
ההי לייטס של האימון היום היה שרציתי לבדוק PRים של סינגלים בעיקר ,
Deadlift - 100X1 90X5-PR
ולחשוב שלפני זה היה לי 75 לחמישיה , חתיכת קפיצה .. זה המכון החדש ,
squat - 80x5 -80x3-80x3 שזה גם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 29/09/15

אהלן 😁
היום היה אימון ראשון לאחר חודש של B בSS , אימון קודם הפצצתי , הפעם לא ממש ...(בלשון המעטה ) אבל לא נורא ..מבחינת הסקוואט זה היה מין אימון התאוששות . השאר היו חלשים כי פשוט חודש לא אימנתי אותם , לא דואג זה רק יעלה
סקוואט - 603X5
פרס - 303X5
בבנצ הייתה לי בעיה רצינית , התחלתי וכתף שמאל התחילה לשרוף ממש .. אולי טכניקה לא נכונה או סתם קמתי עם כתף שמאל תפוסה טיפה שזה קורה לי מידיי פעם .מהעצבים עשיתי DIPS 3X10
אימון הבא אני רוצה לנסות 90 דדליפט לחמישיה אחרי ה 100 לסינגל ,ונתקדם משם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

דקה אחפש , יש לך אחד כזה ? כיאילו מה הסיבה שדאבל פרונג לא טוב לדעתך
שכדאי שהחגורה תהיה צמודה עלייך קשה לשים אותה בכללי אז להסתבך עכשיו עם לשים שני פרונגים במקום פשוט אחד..
זה פשוט מעצבן קרה לי היום שהכנסתי אחד בטעות במקום שתיים ולקח 3 דקות לשים תשני חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית