הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי בדיאטה

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי 😃
אני גובה 1.63 משקל 59 ,
אחוז שומן די גבוה לפי מראה עיין עוד לא בדקתי.
הורדתי הרבה משקל בזמן קצר מאוד
(4 חןדש 19 קילו) . הייתי תמיד פשוט מנסה להגיע ל120 חלבון ואוכל רק ירקות חוץ מאבקת חלבון ועופות .
עשיתי צעד מטומטם ואני רוצה להתחיל דיאטה נורמאלית . שבוע אחרון הייתי בדיאטה דלה בשומנים.
אני רוצה להתחיל דיאטה דלה בפחמימות ועשירה בחלבון ושומנים(אני מתכוון לאומגה 3,שקדים סלמון וכ'ו ) .
אפשר המלצות האם כדאי או לא ? אני מעוניין בשינוי עקב המחקר החדש שפורסם פה בפורום..
אני מתאמן ab + אירובי, גם באירובי רציתי להכנס שינויים .. הייתי עושה 20 דקות ריצה (7-8), 20-30 דקות הליכה מהירה (6.2+-).
וכרגע אני די שוקל לעשות אירובי כזה:
הליכה 60 דקות, גובה 8-10 מהירות 6-7.
דרך אגב בימי אירובי אני עושה abs שבניתי. אני עושה לפני האירובי כדאי להעביא ךאחרי האירובי? ככה שאני מקבל ישר אחרי ה abs חלבון(שייק) .
והתחלתי גם לקחת קריאטין מה אתם אומרים? זה יפריע? לשמור לתקופת המסה?

אפשר המלצות האם כדאי או לא ?
כדאי
אני עושה לפני האירובי כדאי להעביא ךאחרי האירובי?
ABS אתה מתכוון תרגיל בטן? אם כן עדיף לעשות תרגיל בטן לפני אירובי ולשמור את האירובי לסוף
ככה שאני מקבל ישר אחרי ה abs חלבון(שייק)
מה זה משנה מתי אתה מקבל את השייק חלבון שלך?
והתחלתי גם לקחת קריאטין מה אתם אומרים? זה יפריע? לשמור לתקופת המסה?
זה בסדר לתקופת חיטוב ופשוט יעשה אותך טיפה יותר נוזלי, כשתגיע לאחוזי שומן שיתקרבו לחד ספרתיים תוכל לראות הבדל בגוף כשתפסיק להשתמש בו אבל אם אתה על אחוז שומן גבוה זה לא רלוונטי ועדיף להשתמש

• פותח/ת השרשור
כדאי

ABS אתה מתכוון תרגיל בטן? אם כן עדיף לעשות תרגיל בטן לפני אירובי ולשמור את האירובי לסוף

מה זה משנה מתי אתה מקבל את השייק חלבון שלך?

זה בסדר לתקופת חיטוב ופשוט יעשה אותך טיפה יותר נוזלי, כשתגיע לאחוזי שומן שיתקרבו לחד ספרתיים תוכל לראות הבדל בגוף כשתפסיק להשתמש בו אבל אם אתה על אחוז שומן גבוה זה לא רלוונטי ועדיף להשתמש

מה אתה אומר על 1000 קלוריות,
120 חלבון
60 פחמימות
31 שומן
?

מה אתה אומר על 1000 קלוריות,
120 חלבון
60 פחמימות
31 שומן
?
אם המטרה שלך היא למות אז הרעיון מעולה 😃
אם המטרה שלך היא להשאר בחיים ולרדת באחוז השומן ממליץ לך לחשב BMR, להכפיל פי 1.2 כדי להגיע לRMR, לחשב בקירוב כמה אתה שורף מאירובי ולהוריד כ500 קלוריות מהתוצאה הזאת. משם עליך לעבוד בצורה אדפטיבית, כלומר, להציב מטרה ריאלית (לדוגמא ירידה של חצי קילו בשבוע) ולהוריד קלוריות במידה ואתה לא מגיע למטרה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך היא למות אז הרעיון מעולה 😃
אם המטרה שלך היא להשאר בחיים ולרדת באחוז השומן ממליץ לך לחשב BMR, להכפיל פי 1.2 כדי להגיע לRMR, לחשב בקירוב כמה אתה שורף מאירובי ולהוריד כ500 קלוריות מהתוצאה הזאת. משם עליך לעבוד בצורה אדפטיבית, כלומר, להציב מטרה ריאלית (לדוגמא ירידה של חצי קילו בשבוע) ולהוריד קלוריות במידה ואתה לא מגיע למטרה הזאת.
אפשר קצת עזרה עם החישוב ? מה הbmr והrmrשלי ? 🫤
ולמה אי אפשר לשלוח לך הודעה בפרטי

אפשר קצת עזרה עם החישוב ? מה הbmr והrmrשלי ? 🫤
ולמה אי אפשר לשלוח לך הודעה בפרטי
אי אפשר לשלוח לי פרטית כי אני מאוד מאוד חשוב אז רק המנהלים יכולים לשלוח לי פרטיות.

סתם, זה כי אין לך מספיק הודעות כדי להמנע מאנשים שנרשמים לפורום כדי למכור חומרים אסורים.

בכל מקרה, כמו לכל משתמש חדש, אני אציע לקרוא את זה
https://www.lbs.co.il/threads/32311/
לאחר שתקרא את זה אתה כנראה תקבל תשובה לרוב הדברים ששאלת.

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו יקרא תודה 😃

Back
למעלה תחתית