עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדבר היחידי שתראה זה חיטוב יותר ארוך ויותר מייגע.תעשה חיטוב של 150-250 ותעשה 500 ותגיד לי מה התוצאות
אתה בטוח שאתה לא הליצן?כל החדר כושר שלי מלא בכאלו שעושים חיטוב 500 או מסה 700 ונראים כמו ליצנים
בינתיים הוא עולה אבל עדין ךא הגעתי למה שהייתי לפני ההורדה של ססאפשרי. הבנץ שלך גם תקוע?
אני מדבר מפאקינג מאמרים איזה ניסיון.אתה מדבר מנסיון?
הדבר היחידי שתראה זה חיטוב יותר ארוך ויותר מייגע.
אתה בטוח שאתה לא הליצן?
תלמד לעבוד נכון והכל היה בסדר.עובדה גם שהמשקלים יורדים באיזה 20% גג וחלק אפילו נשארים אותו דבר
בזמן שמי שעושה ב500 ויותר מוריד 40% לפחות
אה נכון סליחה עדיף לחטב במשך חצי שנה עם מינוס של 200 במקום ב500 ל3 חודשים.בתי, כי חיטוב או מסה מהירים זה טוב
פה דיי גמרת את הדיון עם השטויות שלך 😃
Not sure if troll or just an idiot.אתם מדברים ממאמרים ....
שיהיה בהצלחה עם "אף פעם לא חטוב" ו"שמנמן במסה"Not sure if troll or just an idiot.
זה נקרא מסה נקייה.. ייקח לך הרבה יותר זמן לעלות ככה במסת שריר.שיהיה בהצלחה עם "אף פעם לא חטוב" ו"שמנמן במסה"
תקרא עוד כמה מאמרים אולי זה ישמור על המסת שריר שלך 😃
טוב הבנתי.שיהיה בהצלחה עם "אף פעם לא חטוב" ו"שמנמן במסה"
תקרא עוד כמה מאמרים אולי זה ישמור על המסת שריר שלך 😃
מה הבנץ שלך?אל תדאג.. בנץ' זה תרגיל שתלוי הרבה לדעתי במסת שריר ולא כזה קל להתקדם בו..
לדעתי בנתיים תתחזק עד שאתה נתקע כבר כמה פעמים עם אותו משקל וזה לא בעיה של טכניקה, אוכל, שינה וכו'..
אז תעבור לטקסס או משהו, לא חושב שריסט בבנץ' זה כזה יעיל.. גם אני בדיוק עומד לעבור לטקסס בלחיצות
כמה זמן אתה בסס?מה הבנץ שלך?
ופשוט שאני אתקע אז במקום לעשות ריסט לעבור לטקסס בלחיצות?
אני כרגע ב57.5, ביום חמישי הזה אני צריך להשלים 60 (פלטה של 20 כל צד).מה הבנץ שלך?
ופשוט שאני אתקע אז במקום לעשות ריסט לעבור לטקסס בלחיצות?
מה26.7כמה זמן אתה בסס?
פרס אני תקוע כבר 2 אימונים אני מאוד מקווה להצלחה אימון הבא כי אתמול טחנתי את החייםעריכה:
שכחתי לענות.
לא, אל תעבור אחרי פעם אחת שאתה נתקע. אחרי שתתקע איזה 2-3 פעמים, או אחרי שתגיע לפלטה (זה מה שאני עושה, כי ההתקדמות כבר לא שווה כלום היא ממש איטית)
אל תדאג.. יש לך עוד להתקדם.. לדעתי אתה תגיע ל40 בפרס בלי יותר מדי תקיעות
ול50-60 בבנץ' בלי יותר מדי תקיעות או כמו שהיה אצלי שזה כשל-הצלחה..
אה וכמובן, תשמור על טכניקה טובה, חשוב מאוד..