עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט שתוק..ואלו שעושים אצלו את היעוץ, הם רוצים חיטוב נקי? או שהוא אומר להם שזה חיטוב נקי?
אני בטוח שלא, כי משיהו שבאמת צריך חיטוב נקי לא יקח יעוץ
אז כמובן לכאלו שצריכים עזרה בתזונה\אימונים = הם עדיין חדשים בנושא ותאמין לי הם לא 12% או מרימים 100 בבנץ עם משקל גוף 70
ולהם באמת צריך לתת נפילה
אבל לכאלו שיש להם שריר, וכאלו שמחפשים לעשות את זה "נקי" , 500 יעשה רק רע
זה מה שיש לאדם בוגר להגיב לילד בן 14 שרק התחיל להתאמן? ( @OFEKHA001 )בתמונות שפרסמת, אתה נראה כמו אחד שלא התאמן בחיים שלו 😃
לא אמרתי שאני יודע הכל, אבל גם אתה לא.לא, זה התגובה ל "אני קורא מאמרים ויודע הכל, אתה לא יודע כלום אז תשתוק"
חחח אתה באמת חושב שלא ידעתי שכולם יראו את זה?
כי אתה מגיב דברים בהנחה שאתה יודע הכול עלפי הנסיון הענק שלך ולאף אחד אין דעה בנושאלא, זה התגובה ל "אני קורא מאמרים ויודע הכל, אתה לא יודע כלום אז תשתוק"
כי אתה מגיב דברים בהנחה שאתה יודע הכול עלפי הנסיון הענק שלך ולאף אחד אין דעה בנושא
אז בוא אני אגיד לך משהו, כולנו שונים
לחלק יתאים מינוס 200-300
ולחלק 500-600
אין נכון ולא נכון בתחום הזה, אבל לרוב מינוס של 200 זה בזבוז זמן.
הRMR שלך לא משתנה כלכך מהר מכל כך קצת משקל..מינוס של 250, שמשתנה כל שבוע [כי גם המשקל שלך משתנה כל שבוע DUH] זה נקי
500 , זה גם חיטוב, פשוט לא באמת נקי , כי אחרי 6 יום של -500 אתה תוריד קילו , זאת אומרת בחודש אתה תוריד 5 קילו, שזה נראה מאוד מאוד מלוכלך
זה כל מה שרשמתי, תחזור לעמוד 2 ותראה את זה
סתם מילאתם פה 3 עמודים בכלום
ההוא ששוקל 60 קילו ו165 בן 20 הRMR שלו הוא 1855.2אז זהו שהוא כן משתנה
כי חישוב RMR הוא לוקח משקל בתור בסיס, אז אם אתה 61 ולא 60 , יש הבדל
וברור שיש הבדל בין מישהו ששוקל 50 ועושה חיטוב למישהו שעושה 60 ועושה חיטוב... יש לפחות 10% הבדל בRMR , שזה גודל כשאתה מכפיל אחר כך
היום היה לי פרס באימון,
איזה מישהו העיר לי על זה שאני נח בין חזרה לחזרה והוא אמר שזה סתם בזבוז אנרגיה ועדיף ישר להעלות את המוט,היה שם איזה מאמן שאני יודע שהוא מבין והוא לא סתם אחד שעבר קורס ווינגייט.
בקיצור שאלתי אותו על זה והוא הסתכל עלי עושה סט הוא אמר שזה בסדר והוא אמר גם שהטכניקה שלי טובה ואני סומך עליו.הצלחתי לעשות את כל החזרות,כנראה סתם לא אכלתי מספיק
תודה על העזרה 😃
תעשה את הפרס מהיר ככל האפשר ואל תעצור בתחתית.
אתה רואה, כאן זה בהחלט מתאים.תיזהר אחי שמשטרת ההיגיון לא תתפוס אותך
תעלה סרטוןאני חייב איזה 5 שניות בשביל לנשום קצת כדי שאני אוכל להעלות את המוט עוד פעם
זה לא טוב? כי המאמן אמר לי שזה בסדר גמור ושאני לא נח הרבה כמו שאיש ההוא אמר לי