עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום קשר בין פירוק תנועה לגורמים שלה לבין הרבע תנועה שבילדרים עושים.גם באימון עצמו לאחר החימום יש כאלה שיפרקו תנועות מסוימות מהסקוואט (פאוז סקוואט, חצי סקוואט ורבעים [לקופצים לגובה, למרחק, ספרינטרים וכו]), מהדדליפט (פאוז דדליפט, סטיף לג,ראק פולס) או מהנפות אולימפיות (אוברהד סקוואט, פרונט סקוואט, High pulls, דדליפט, סנאץ' מתלייה, שראגס וכו).
סתם מהמר - חוסר מודעות לחשיבות הטכניקה. פציעות ישנות שמגבילות תנועות. רצון לעשות רושם עם משקלים מפוצצים.סתם שאלה שמסקרנת אותי,בכל הסירטוני מוטיבציה וכל זה יוצא לי לראות את פיל היט וקאי גרין ועוד טובים ואני רואה שהם עושים למשל חזה ולא עושים תנועה מלאה,לא מרימים עד הסוף.
רציתי לשאול למה זה ככה יש סיבה
כי רק דבילדרים הם טיפשים ואין להם מושג מה הם עושים, נכון עחי?אין שום קשר בין פירוק תנועה לגורמים שלה לבין הרבע תנועה שבילדרים עושים.
שתית משהו, עחי? נגעתי בנקודה כואבת? תקרא שוב מה כתבת ועל מה הגבתי בדיוק, ואת הבעיות שלך עם זלזול של אנשים בבילדרים - תשמור לעצמך.כי רק דבילדרים הם טיפשים ואין להם מושג מה הם עושים, נכון עחי?
יש הבדל בין שתי הדוגמות, פירוק התנועה לגורמים מטרתה לחזק חלק ספציפי בתנועה.
מפתחי גוף לא מתעניינים בתנועה, אלא בשריר, לכן יעבדו עם Muscle mind connection מקסימלי, גם אם זה אומר לא לנעול את המרפקים בבנץ' או לעשות טאץ' אנד גו בדדליפט. כי זה מה שיעיל בשבילם, לא כי הם שחצנים שרוצים להרים יותר (אם כבר להפך).
שים לב שאתה סתם נכנס עם השטויות המזלזלות האלו בלי שום קשר לנושא. פותח האשכול ציין במפורש "הבילדרים". עם ה' הידיעה. משמע שהוא מתכוון ללא צל של ספק לבילדרים מקצועיים (והוא אפילו ציין כמה), ולא ל-Average Joe מהמכון שעושה חצי סקוואט כבד כי הוא חסר מודעות.
תפסיקו עם ההכללות האלו כבר.
שמור, לא תשמור.שתית משהו, עחי? נגעתי בנקודה כואבת? תקרא שוב מה כתבת ועל מה הגבתי בדיוק, ואת הבעיות שלך עם זלזול של אנשים בבילדרים - שמור לעצמך.
1. תשמור - כי זו לא היתה בקשה. יותר כמו קריאת עתידות.שמור, לא תשמור.
לא ציטטתי את כל התגובה שלך. גם למה שענית לפותח האשכול עניתי.
מציע לך לקרוא שוב את התגובה שלך, אולי תמצא מה שאני מצאתי. אם לא התכוונת לכך כעקיצה, מחילה.
אבל מהיכרות עם התגובות שלך, אני די בטוח שהיה שם ניסיון לעקוץ אנשים שבוחרים באימונים שונים משלך.
אידיאלי למוזרקים בעיקרלהשאיר מתח על השריר, לא לאבד כיווץ. אידיאלי לאימוני היפרטרופיה.
לא אתייחס לשאר הנקודות, כי נראה שאתה מחפש ויכוח וזו לא הייתה המטרה.1. תשמור - כי זו לא היתה בקשה. יותר כמו קריאת עתידות.
שוב, מדובר פה על מפתחי גוף מקצועיים (מכאן גם שהם כנראה מוזרקים ובוודאי לא מתאמנים מתחילים).אידיאלי למוזרקים בעיקר
מתאמן היפרטרופיה מתחיל לא יעשה בנץ 12 חזרות בלי לנעול מרפקים / לגעת בחזה רק כדי להשאיר מתח על השריר
קיבלתי 100 בלשון, אז השיעור מיותר. וגם פספסת את התשובה שלי.לא אתייחס לשאר הנקודות, כי נראה שאתה מחפש ויכוח וזו לא הייתה המטרה.
אבל כשאתה אומר למישהו לעשות משהו (AKA ציווי, גם אם זה לא באמת ציווי, אלא בקשה), לא מוסיפים ת', שמצביעה על פועל בעתיד.
אתה לא יכול לומר בשום צורה "תשמור את הדעות שלך לעצמך", אלא אם כן מדובר על זמן עתיד. ובמשפט שלך זה לא המצב.
אני בטוח במה שאני אומר כי בזמנו היה לי על זה ויכוח עם המורה שלי ללשון. הוא נגמר בכך ששלחתי את השאלה לאקדמיה ללשון, והם הצדיקו אותי.