נק' מוניטין:
13
- 88
- 10
אני עושה סקאווט בסמית משין
הנה סוג אחד שהוא קורא לו HACK SQUAT
הנה סוג שני
הנה סוג אחד שהוא קורא לו HACK SQUAT
הנה סוג שני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרשה לי לחלוק 😃סקוואט בסמית' מאשין זה לא סקוואט, ואף אחד מהם לא טוב לרגליים.
הייתי מעדיף כבר לג פרס.
כל התרגילים בסרטונים נראים כאילו מעמיסים יותר מידיי על הגב התחתון.תרשה לי לחלוק 😃
יש אנשים שאין להם ראק או כלוב, ולא יכולים לעשות סקוואט חופשי. עבור האנשים האלה, סמית זה מה שיש.
לעשות לג פרס - אני אישית ממש לא אוהב. המון לחץ על עמוד השדרה המותני באיזור עצם הזנב.
לגבי הסרטונים של הבחור (בחור טוב, רק למה לעזאזל הוא בלי חולצה כל הזמן? צריך מגבית בשביל לקנות לו בגדים?):
את מה שהוא מכנה האק-סקוואט אני מכיר, וזה תרגיל שמעמיס המון על הארבע ראשי בצורה יפה.
אני לא מכיר את זה כהאק-סקוואט, אבל שיהיה.
את מה שהוא מכנה סקוואט רגיל - לא הייתי עושה. נראה כמו משהו שמעמיס יותר מדי על הגב התחתון.
נכון מאד. לכן התרגיל הראשון עם הרגליים ממש קדימה הוא בסדר מהבחינה הזו.כשאתה עושה סקוואט בסמית', גם צורת העמידה משתנה ואם אתה לא שם את הרגליים קצת קדימה יותר אתה יכול לפצוע את עצמך בצורה לא נעימה.
תנסה לדמיין את זה.
יותר מידיי קדימה לדעתי, ובחייאת, זה לא נראה לך רע?נכון מאד. לכן התרגיל הראשון עם הרגליים ממש קדימה הוא בסדר מהבחינה הזו.
בגלל שזה פוגע בברכיים עחילמה אתה לא עושה סקוואט חופשי?
כן 😃 מניסיון.יותר מידיי קדימה לדעתי, ובחייאת, זה לא נראה לך רע?
רק לי זה נראה לא טבעי וכואב?
צפה בקובץ המצורף 29203
🫤כן 😃 מניסיון.
תחשוב עליו כתרגיל עזר לארבע ראשי, ותראה שהוא פי עשר טוב מפשיטות ברכיים.
😃 קרה לך משהו בפרצוף, החיוך קצת נוטה הצידה. כדאי ללכת לרופא לבדוק את זה! 😃
כן 😃 מניסיון.
תחשוב עליו כתרגיל עזר לארבע ראשי, ותראה שהוא פי עשר טוב מפשיטות ברכיים.
זה נראה רע כי ככה לא עושים סקוואט בסמית.יותר מידיי קדימה לדעתי, ובחייאת, זה לא נראה לך רע?
רק לי זה נראה לא טבעי וכואב?
צפה בקובץ המצורף 29203
למה? הגב נשאר במנח נייטרלי כך שהכוחות דחיסה מתפזרים בצורה טובה, הברכיים נשארות מאחורה מה שמוריד לחץ מהרצועות הצולבות, דיי מזכיר לאנג'ים רק עם שתי רגליים מקדימה.אם אתה עומד בצורה אנכית לחלוטין ויורד בסמית', נוצר המון לחץ על הגב התחתון והברכיים.
כל תרגיל יהיה טוב יותר מפשיטת ברכייםמפשיטות ברכיים
חחח גדול 😃😃 קרה לך משהו בפרצוף, החיוך קצת נוטה הצידה. כדאי ללכת לרופא לבדוק את זה! 😃
תגובה מצויינת, רק שדיברו על מקרים בהם אין סקוואט.אם כבר תרגיל עזר לארבע ראשי, למה לא פרונט סקוואט?
חשבתי שאתה לא אוהב להתחיל ויכוחים מיותרים אז למה לדבר לא יפה?בעבר את דביליותו, ששניה רק לזו של ריפטו.
חשבתי שאתה לא אוהב להתחיל ויכוחים מיותרים אז למה לדבר לא יפה?
לא יודע, הגבת שריפטו דבילי אז כבר התחלתי להכין רפרנסים להוכיח לך אחרת, אבל שמח שהגענו להסכמה כי חסכת לי הרבה עבודה 😃מי התחיל ויכוח? אני מראש אצהיר שוב: ריפטו תמיד צודק, ולי יש שקט.
לא יודע, הגבת שריפטו דבילי אז כבר התחלתי להכין רפרנסים להוכיח לך אחרת, אבל שמח שהגענו להסכמה כי חסכת לי הרבה עבודה 😃
לא יודע מה איתך, אבל אני זוכר שביסט ביקש ממך להראות איפה ריפטו אמר להכנס למאזן חיובי של 4000 קלוריות ולא הראת. ואני אשמח לשמוע את הדוגמאות האלה כי אני כל פעם שומע שהן קיימות אבל לא יותר מזה.גם בלי השלילה שלהן, כמו 4000 קלוריות מאזן קלורי לחיטוב. וכו' וכו'.
לא יודע מה איתך, אבל אני זוכר שביסט ביקש ממך להראות איפה ריפטו אמר להכנס למאזן חיובי של 4000 קלוריות ולא הראת. ואני אשמח לשמוע את הדוגמאות האלה כי אני כל פעם שומע שהן קיימות אבל לא יותר מזה.