ייעוץ שני סוגי סקוואט מה עדיף לרגליים ?

סקוואט בסמית' מאשין זה לא סקוואט, ואף אחד מהם לא טוב לרגליים.
הייתי מעדיף כבר לג פרס.
תרשה לי לחלוק 😃

יש אנשים שאין להם ראק או כלוב, ולא יכולים לעשות סקוואט חופשי. עבור האנשים האלה, סמית זה מה שיש.
לעשות לג פרס - אני אישית ממש לא אוהב. המון לחץ על עמוד השדרה המותני באיזור עצם הזנב.

לגבי הסרטונים של הבחור (בחור טוב, רק למה לעזאזל הוא בלי חולצה כל הזמן? צריך מגבית בשביל לקנות לו בגדים?):
את מה שהוא מכנה האק-סקוואט אני מכיר, וזה תרגיל שמעמיס המון על הארבע ראשי בצורה יפה.
אני לא מכיר את זה כהאק-סקוואט, אבל שיהיה.
את מה שהוא מכנה סקוואט רגיל - לא הייתי עושה. נראה כמו משהו שמעמיס יותר מדי על הגב התחתון.

תרשה לי לחלוק 😃

יש אנשים שאין להם ראק או כלוב, ולא יכולים לעשות סקוואט חופשי. עבור האנשים האלה, סמית זה מה שיש.
לעשות לג פרס - אני אישית ממש לא אוהב. המון לחץ על עמוד השדרה המותני באיזור עצם הזנב.

לגבי הסרטונים של הבחור (בחור טוב, רק למה לעזאזל הוא בלי חולצה כל הזמן? צריך מגבית בשביל לקנות לו בגדים?):
את מה שהוא מכנה האק-סקוואט אני מכיר, וזה תרגיל שמעמיס המון על הארבע ראשי בצורה יפה.
אני לא מכיר את זה כהאק-סקוואט, אבל שיהיה.
את מה שהוא מכנה סקוואט רגיל - לא הייתי עושה. נראה כמו משהו שמעמיס יותר מדי על הגב התחתון.
כל התרגילים בסרטונים נראים כאילו מעמיסים יותר מידיי על הגב התחתון.
כשאתה עושה סקוואט בסמית', גם צורת העמידה משתנה ואם אתה לא שם את הרגליים קצת קדימה יותר אתה יכול לפצוע את עצמך בצורה לא נעימה.
תנסה לדמיין את זה.
אם אתה עומד בצורה אנכית לחלוטין ויורד בסמית', נוצר המון לחץ על הגב התחתון והברכיים.

כשאתה עושה סקוואט בסמית', גם צורת העמידה משתנה ואם אתה לא שם את הרגליים קצת קדימה יותר אתה יכול לפצוע את עצמך בצורה לא נעימה.
תנסה לדמיין את זה.
נכון מאד. לכן התרגיל הראשון עם הרגליים ממש קדימה הוא בסדר מהבחינה הזו.

נכון מאד. לכן התרגיל הראשון עם הרגליים ממש קדימה הוא בסדר מהבחינה הזו.
יותר מידיי קדימה לדעתי, ובחייאת, זה לא נראה לך רע?
רק לי זה נראה לא טבעי וכואב?

ScreenHunter_649 Aug. 26 17.28.jpg

• פותח/ת השרשור
עשיתי את התרגיל הזה היום HACK SQUAT הרגליים שלי רועדות אני הרגשתי בו יותר את הרגליים מסקאווט רגיל
זה היה האימון בין הקשים ביותר שעשיתי ....

יותר מידיי קדימה לדעתי, ובחייאת, זה לא נראה לך רע?
רק לי זה נראה לא טבעי וכואב?

צפה בקובץ המצורף 29203
זה נראה רע כי ככה לא עושים סקוואט בסמית.
אם אתה עומד בצורה אנכית לחלוטין ויורד בסמית', נוצר המון לחץ על הגב התחתון והברכיים.
למה? הגב נשאר במנח נייטרלי כך שהכוחות דחיסה מתפזרים בצורה טובה, הברכיים נשארות מאחורה מה שמוריד לחץ מהרצועות הצולבות, דיי מזכיר לאנג'ים רק עם שתי רגליים מקדימה.
מפשיטות ברכיים
כל תרגיל יהיה טוב יותר מפשיטת ברכיים
😃 קרה לך משהו בפרצוף, החיוך קצת נוטה הצידה. כדאי ללכת לרופא לבדוק את זה! 😃
חחח גדול 😃
אם כבר תרגיל עזר לארבע ראשי, למה לא פרונט סקוואט?
תגובה מצויינת, רק שדיברו על מקרים בהם אין סקוואט.

מי התחיל ויכוח? אני מראש אצהיר שוב: ריפטו תמיד צודק, ולי יש שקט.
לא יודע, הגבת שריפטו דבילי אז כבר התחלתי להכין רפרנסים להוכיח לך אחרת, אבל שמח שהגענו להסכמה כי חסכת לי הרבה עבודה 😃

לא יודע, הגבת שריפטו דבילי אז כבר התחלתי להכין רפרנסים להוכיח לך אחרת, אבל שמח שהגענו להסכמה כי חסכת לי הרבה עבודה 😃

לא יודע מה איתך, אבל בנאדם שטוען ארגומנטים וגם שלילות של אותם ארגומנטים, הוא בנאדם שעונה להגדרה המילונית של דביל. ולא חסרות לי דוגמאות כאלה. או טענות הזויות בפני עצמן, גם בלי השלילה שלהן, כמו 4000 קלוריות מאזן קלורי לחיטוב. וכו' וכו'.

גם בלי השלילה שלהן, כמו 4000 קלוריות מאזן קלורי לחיטוב. וכו' וכו'.
לא יודע מה איתך, אבל אני זוכר שביסט ביקש ממך להראות איפה ריפטו אמר להכנס למאזן חיובי של 4000 קלוריות ולא הראת. ואני אשמח לשמוע את הדוגמאות האלה כי אני כל פעם שומע שהן קיימות אבל לא יותר מזה.

לא יודע מה איתך, אבל אני זוכר שביסט ביקש ממך להראות איפה ריפטו אמר להכנס למאזן חיובי של 4000 קלוריות ולא הראת. ואני אשמח לשמוע את הדוגמאות האלה כי אני כל פעם שומע שהן קיימות אבל לא יותר מזה.

קח:
המאמר הזה: http://startingstrength.com/articles/clarification_rippetoe.pdf

A bodyfat level over about 20% means that you’re headed in"

the direction of carrying around more than is required for an anabolic environment and more than is

efficient for moving either the bar or an opponent"

At the same time, daily caloric "

intake should drop to about 4000/day, accomplished by cleaning up the carb intake and focusing on

dietary quality instead of quantity like you did at first. This will allow your bodyfat levels to drop back

to where they need to be, in the range of 15-17%, normal for athletic males in our demographic"..

אבל היי, אני אחסוך לך זמן: כשריפטו אומר שהצריכה הקלורית צריכה לרדת ל-4000, הוא בכלל מתכוון ל-2000. והתהליך שבו יורדים באחוז השומן מ-20%+ ל-17-15 זה לא חיטוב. הרי לא יכול להיות שריפטו שרלטן שקרן, ואפשר להמציא לו איזה פרשנות שרוצים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית