נק' מוניטין:
13
- 88
- 10
אני עושה סקאווט בסמית משין
הנה סוג אחד שהוא קורא לו HACK SQUAT
הנה סוג שני
הנה סוג אחד שהוא קורא לו HACK SQUAT
הנה סוג שני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריפטו אנס אותך כשהיית ילד או משהו בסגנון? זה כבר נשמע כמו שנאה ברמה אישית.
ולא חשבת על זה שאולי אתה עשית משהו לא נכון אם הגעת למצב שהיית צריך חיטוב ארוך ומייגע?הפך אותי לפח אשפה מהלך שצריך חיטוב ארוך ומייגע
יש לי שאלה אחרת: למה כן פרונט סקוואט? אם אני צריך תרגיל עזר שהוא נטו להוסיף מסה לארבע ראשי ובהתחשב בעובדה שיש לי סביב ה20 סטים של סקוואט בשבוע ועד סטים של דדליפט אני לא אבחר בפרונט. צריך להתסכל על עוד דברים חוץ מעל איזה שרירים הוא עובד (שאגב, הוא יגביל הרבה אנשים בגלל הכוח של הגב העליון ולא של הרגליים).אם כבר תרגיל עזר לארבע ראשי, למה לא פרונט סקוואט?
כי להעמיס 20 פלטות על הלג פרס זה מעיק.למה כן פרונט סקוואט?
את אותה שאלה אני יכול להפנות אליכם, רק מהכיוון ההפוך - ריפטו הוא אבא שלכם, או שיש לכם מניות בתנובה שאתם מרגישים צורך להגן עליו ככה?
ולשאלה - הוא עשה לי מה שהוא עושה הכי טוב - הפך אותי לפח אשפה מהלך שצריך חיטוב ארוך ומייגע. ואתה והשותף שלך האחרונים שיכולים לחלוק על זה לאור העובדה שגם אתה עברת חיטוב ארוך, והשרשורים ההזויים שהשתתפתם בהם עם ההמלצות התזונתיות ההזויות.
ולא חשבת על זה שאולי אתה עשית משהו לא נכון אם הגעת למצב שהיית צריך חיטוב ארוך ומייגע?
דרך אגב, עדיין לא הבאת את הרפרנס שבו ריפטו נתן עצות על תזונה. כי אם הקשבת לריפטו על סמך המאמר שהבאת לי, צר לי להגיד לך את זה, אבל אתה לא בנאדם חכם במיוחד.בוודאי שעשיתי משהו לא נכון - הקשבתי לריפטו בנושאי תזונה.
מי אמר שצריך לג פרס?כי להעמיס 20 פלטות על הלג פרס זה מעיק.
יש לך רעיונות טובים יותר? אשמח לשמועמי אמר שצריך לג פרס?
דרך אגב, עדיין לא הבאת את הרפרנס שבו ריפטו נתן עצות על תזונה. כי אם הקשבת לריפטו על סמך המאמר שהבאת לי, צר לי להגיד לך את זה, אבל אתה לא בנאדם חכם במיוחד.
1. אני ממש לא מסכים עם ביסט בנוגע לכל דבר. אשמח אם תוכל להתייחס אלי כאל בנאדם עצמאי שמבטא את הדעות של עצמו על פי המקורות שנשמעו לו האמינים ביותראמר זה שהביא ציטוט של ריפטו על מתיחה של ההאמסטרינג בסקוואט, ובו זמנית אמר לביסט שהוא צודק שההאמסטרינג לא נמתח בסקוואט. ואמרתי לך גם שהוא סתר את עצמו לגבי המאמר הזה, שלא צריך לעבור 20% עם מאמר אחר. הנה קח שרשור של המנהל שאתה מעריץ: ייעוץ - שתיית 2-4 ליטר חלב - איך מתמודדים עם כאבי בטן?
אז אני באופן אישי מבולבל האם לא לעבור 20% כי זה לא יעיל הורמונלית, או שבכלל שומן זה אח.
לסכם לך את השרשור בכמה שורות - הטיעון של הריפטואיסטים הולך ככה:
שומן טהור תורם לכוח. כל אחד שעלה במשקל יכול להעיד על זה ביחס לעצמו (אפילו שגם זה לא נכון וגם ניתנו דוגמאות במהלך אותו שרשור).
המנתגדים: יש הבדל בין עלייה במשקל לעלייה בשומן.
ריפטואיסטים: זה כמו המפץ הגדול, אי אפשר להוכיח הכל במעבדה. שומן טהור תורם לכוח.
והם בעצמם לא מצליחים להבין כמה זה עלוב.
אתה מתכוון שהוא אכל 4000 קלוריות ביום כדי התחטב? 😃אולי אתה עשית משהו לא נכון אם הגעת למצב שהיית צריך חיטוב ארוך ומייגע?
למען האמת התכוונתי לזה שהוא כנראה משך את המסה יותר מדי והגיע לאחוזי שומן גבוהים מדי.אתה מתכוון שהוא אכל 4000 קלוריות ביום כדי התחטב? 😃
אבל בהקשר האשכול הנוכחי התיאוריה שלי יותר משעשעת.התכוונתי לזה שהוא כנראה משך את המסה יותר מדי
בהחלט 😃אבל בהקשר האשכול הנוכחי התיאוריה שלי יותר משעשעת.
אני גם רוצה כרס. איך אני דואג שריפטו יהפוך אותי לשמן?
אם אני נוב, ואני לומד ''סקוואט'' מבילדר במכון וכעבור כמה שבועות/חודשים אני נפצע. יש לו אחריות (לפחות מסוימת - תמיד אפשר לטעון שהאשם גם בי חלקית כי הקשבתי למישהו שלא צריך להקשיב לו) לזה, או שהוא צריך לעמוד ליד המיטה שלי עם שרביט קסמים?