הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב קלוריות לשמירה על משקל

• פותח/ת השרשור Lenny
  • פורסם בתאריך

Lenny

משתמש מתחיל
7
2
נק' מוניטין:
2
7
2
שלום חברים
אני מנסה לחשב את כמות הקלוריות שאני צריך לצרוך ביום בכדי להישאר במשקל הנוכחי שלי (90 ק"ג).
מחשבוני הקלוריות למיניהם נותנים לי כמות שנראית לי לא ריאלית לאכול, 3100 (אם לוקחים בחשבון פעילות גופנית וכו').. זו כמות שנראית לי מוגזמת ומשמינה.
אציין שבשנה וחצי ירדתי מ-130 ק"ג למשקל הנוכחי, ולפני שהתחלתי לרדת במשקל לא הייתה לי משמעת או הבנה ככל שזה נוגע לכמות קלוריות לשימור משקל תקין.
יכול להיות שזו באמת הכמות שאני צריך לאכול בשביל להישאר במשקל הנוכחי?

אשמח להערות והארות.

מחשבון הקלוריות הוא לא מדויק ונועד אך ורק לתת כיוון התחלתי לחישוב קלורי. בנאדם שירד מ130 קילו ל90 כנראה יצטרך הרבה פחות מ3000 קלוריות כדי לשמור על המשקל לדעתי כי בשל הירידה הגדולה המטבוליזם בגוף השתבש ובגדול. הייתי במקומך מתחיל מ2000 קלוריות ביום ומעלה קצת כל שבוע עד שהייתי רואה שהגוף מתחיל לעלות במשקל במידה שאתה לא מרוצה ממנה. תציב לעצמך רף כלשהו, לדוגמא, שמשקל הגוף שלך יכול לנוע בין 88 ל92 קילוגרם, שזה אומר שברגע שאתה מעל 92 אתה מוריד קלוריות וברגע שאתה מתחת ל88 אתה מוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית