הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון inzer vs titan

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
אני מתכנן לקנות חגורה חדשה והאופציות שלי הן או טיטאן לונגהורן ב 570 מהיבואן בארץ או אינזר מ house of pain (אשמח להצעות אם יש מקום יותר טוב)
האם יש הבדל גדול באיכות בין החגורות? הטיטאן תכסוך לי זמן המתנה ומחיר.. אשמח לדעות ואם יש מקום יותר טוב מ house of pain

ההודעות לא רלוונטיות כי הן מדברות על שדרוג מ10 ל13 ומה שנאמר בהן הוא שאין יותר מדי יתרונות ל13 אם אתה לא ממש ממש גדול. אבל כשיש לך אפשרות להשיג חגורת 13 במחיר ממש זול מבחור שמוכר אותה בפורום אני לא רואה סיבה לא לקנות.

• פותח/ת השרשור
ההודעות לא רלוונטיות כי הן מדברות על שדרוג מ10 ל13 ומה שנאמר בהן הוא שאין יותר מדי יתרונות ל13 אם אתה לא ממש ממש גדול. אבל כשיש לך אפשרות להשיג חגורת 13 במחיר ממש זול מבחור שמוכר אותה בפורום אני לא רואה סיבה לא לקנות.
בגלל שקראתי גם במקומות אחרים שהיא עלולה להפריע לאנשים רזים ובמיוחד בדדליפט ואני לא רוצה להידפק עם זה

לא זה ולא זה, יש חברה ישראלית חדשה נקראת זילברשטיטאן.
החברה מייצרת חגורות מעור איכותי, בעבודת יד בהתאמה אישית. ניתן להזמין חגורה בכל צבע ובכל מידה. 10 מ"מ ב450 שקלים ו13 מ"מ ב550 שקלים.

שיקול נוסף שיעזור לך להחליט הוא שתוך פחות משבוע תקבל את החגורה.

לפרטים נוספים ולהזמנות פנה ל @שוהם. בפרטי או אליי בפרטי.

מוזמן לשאול את @F-E או את @yonisror על החגורות שלהם.

נערך לאחרונה:
לא זה ולא זה, יש חברה ישראלית חדשה נקראת זילברשטיטאן.
החברה מייצרת חגורות מעור איכותי, בעבודת יד בהתאמה אישית. ניתן להזמין חגורה בכל צבע ובכל מידה. 10 מ"מ ב450 שקלים ו13 מ"מ ב550 שקלים.

שיקול נוסף שיעזור לך להחליט הוא שתוך פחות משבוע תקבל את החגורה.

לפרטים נוספים ולהזמנות פנה ל @שוהם. בפרטי או אליי בפרטי.

מוזמן לשאול את @F-E או את @yonisror על החגורות שלהם.
למה אמי יודע על זה רק עכשיו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית