ייעוץ פירות עשירים בגלוקוז

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מהם הפירות שעשירים דווקא בגלוקוז ולא פרוקטוז חוץ מבננה?

• פותח/ת השרשור
יש איזה פרי כזה שאפשר לזרוק אותו בתיק ולא צריך סכין ומשטח חיתוך בשבילו? סטייל תפוח,אפרסק,נקטרינה,תפוז
תמרים וענבים לא מדגדגים לי את הקיבה

משה אתה אומר שלא משנה תקופת מסה חיטוב קיץ חורף סתיו אביב עדיף לקחת את החלבון לבד אחרי אימון ? 😃

הבנתי אותך. מצד שני, אם אתה רוצה לקחת קפאין לפני אימון עדיף על קיבה ריקה, אז גם ככה איזה שעתיים לפני האימון לא אכלת. במקרה כזה אני חושב שכן כדאי לא ?

לא, תלוי מה אכלת שעתיים לפני. אני אישית כבר תקופה מאוד ארוכה אוכל שעתיים לפני אימון, לוקח קפיאין שעה לפני אימון ושותה רק שייקר אחרי אימון והפלא פלא לא איבדתי שריר (גם לא איבדתי שריר עם גירעון של 1500 בלי פחמימות בכלל ובלי אימוני התנגדות אלא רק אירובי ב3 שבועות האחרונים, ככה שנפילות כתף למינהן קורות בטווח הארוך)

לא, תלוי מה אכלת שעתיים לפני. אני אישית כבר תקופה מאוד ארוכה אוכל שעתיים לפני אימון, לוקח קפיאין שעה לפני אימון ושותה רק שייקר אחרי אימון והפלא פלא לא איבדתי שריר (גם לא איבדתי שריר עם גירעון של 1500 בלי פחמימות בכלל ובלי אימוני התנגדות אלא רק אירובי ב3 שבועות האחרונים, ככה שנפילות כתף למינהן קורות בטווח הארוך)

ואם אוכלים ארבע - חמש שעות לפני עדיין תופס?

לא קטע של לאבד שריר... אולי אבל בגלל שאחרי אימון השריר יותר רגיש לאינסולין או הוא יבנה יותר גליקוגן ?

לא קטע של לאבד שריר... אולי אבל בגלל שאחרי אימון השריר יותר רגיש לאינסולין או הוא יבנה יותר גליקוגן ?
זה לא קורה בפועל, יש על זה מחקרים במאמר ארוחה לפני ואחרי אימון בפורטל מאמרים.
מה גם חלבון יכול להיות מומר ב 58% לגלוקוז.

ואם אוכלים ארבע - חמש שעות לפני עדיין תופס?

ואם לסבתא היו גלגלים? זה שאלות קיטבג, פשוט תאכל, תתאמן ותישן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית