- פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה מההתחלה בכלל ניגשת לדאמבלים.
כי נפצעתי פעם בפרק כף היד מהבנץ' וזה הרגיש לי יותר טוב (טווח תנועה גדול יותר, אין כאבים במפרק ומרגיש יותר עירוב של החזה) מהבנץ', מהדמבלים גדלתי והתחזקתי הכי הרבה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי למה מההתחלה בכלל ניגשת לדאמבלים.
מה עם רצועות למפרקים?כי נפצעתי פעם בפרק כף היד מהבנץ' וזה הרגיש לי יותר טוב (טווח תנועה גדול יותר, אין כאבים במפרק ומרגיש יותר עירוב של החזה) מהבנץ', מהדמבלים גדלתי והתחזקתי הכי הרבה.
1.אני לא הכי עקבי בלוג, אבל מאיזה סיבה אתה עובד בנפח כזה נמוך? (תרגיל 1-2 לכל שריר בגג)
2. למה אתה עובד בבנץ עם דאמבלים ולא מוט?
וליד אחורית ממליץ לך לנסות לחיצה צרפתית. קח מוט W ותחזיק ממש צר, תעבוד כבד.
מה עם רצועות למפרקים?
תשמור עליו ישר ואפשר גם רצועותכי נפצעתי פעם בפרק כף היד מהבנץ' וזה הרגיש לי יותר טוב (טווח תנועה גדול יותר, אין כאבים במפרק ומרגיש יותר עירוב של החזה) מהבנץ', מהדמבלים גדלתי והתחזקתי הכי הרבה.
איזה רצועות?יש לי ואני משתמש בהם אבל פעם קודמת שעשיתי עם הבנץ גם איתם זה עדיין כאב, אבל היום משום מה לא
מאיזו בחינה? (ועד כמה שידוע לי אלה אם כן אתה מבצע בנץ' לא נכון עירוב השרירים זהה)מרגיש יותר עירוב של החזה
תשמור עליו ישר ואפשר גם רצועות
איזה רצועות?
מאיזו בחינה? (ועד כמה שידוע לי אלה אם כן אתה מבצע בנץ' לא נכון עירוב השרירים זהה)
אני דיי בטוח שהוא התכוון לאיזו חברה.WRIST WRAPS
אם לא היית מכווץ אותו המשקל לא היה עולה. 😃בנץ' הרגיל אני בקושי מכווץ אותו
אני דיי בטוח שהוא התכוון לאיזו חברה.
אם לא היית מכווץ אותו המשקל לא היה עולה. 😃
מה שאתה מרגיש לא בהכרח מסמל את המציאות.ברור שהוא עובד שם אבל אני מרגיש את העירוב שלו פחות מהדמבלים והטווח תנועה חצי ממה שאני עושה עם דמבלים.
מה שאתה מרגיש לא בהכרח מסמל את המציאות.
תקנה חדשות טובות
אחרי אימון רגליים\גב\בייספ שוקל 68.3 בוקר
אכלתי כל היום ואתמול תסביכים על זה שאין מוטות ביטחון בראק ואיך אני אשבור PRs בסקוואט, התחממתי איזה 2-3 סטים במחשבה שאין מי שיציל אותי שאני אמות, אחרי זה חיפשתי במכון פתאום אני מוצא את המוטות בטחון מוחבאים מאחורי הראק של הדמבלים והכל אבק חשבתי אלוהים התגלה אלי חח 😍
רגליים:
-סקוואט
130X4F ו PR!!!!! הייתי יכול לעלות בוודאות חזרה חמישית אבל נדפקתי בחזרה הרביעית והאחרונה עם הפלטות שבמוט באיזור איפה שכל...
עדכון אחרי פאמפ בייספ 🏋️😅
אחרי אימון חזה\כתפיים\יד אחורית
חזה:
-בנץ'
65X10 קל
70X5 קל
75X5 קל, אימון הבא נתחיל קצת להעמיס, הטכניקה מרגישה מעולה סוף סוף, פרק כף היד גם כן בקושי כואב.
-פרפר בכבלים 3X10 עלייה של 5 כל צד מהאימון הקודם
כתפיים:
-פרס
52.5X5 קליל
55X5 ו PR!! היה סביר, בגלל שלא הבאתי מקסימום בבנץ' המשקלים בפרס עלו
55X3F לא יודע מה היה שם אבל חזרה ראשונה הרגישה כמו 1RM כי לחצתי את המוט קדימה מדי
יד אחורת:
-פשיטת מרפקים...
אחרי אימון רגליים\גב\יד קדמית
סוף סוף היה לי אימון חרא, תהיתי מתי הוא יבוא אז היום הוא בא 🫤
רגליים:
-סומו דדליפט
135X5 קל, חזרה אחרונה התחלתי להרגיש שהאחיזה לא טובה המוט היה חלק לי בטירוף
155X3F סוג של "PR" עוד שניה שברתי את החדכ מרוב עצבים, חזרה 3 בסוף המוט כבר נפל לי לא יכולתי להחזיק אותו.
145X3F , הורדתי ל145 (משקל שאמור להיות לי יחסית קל-בסדר) כדי לראות שבאמת זה בעיה בחיכוך ביני לבין המוט ולא באחיזה שלי (גם המשקלים בגב וביד קדמית עלו אז אין מצב שזה בגלל...
חזה:
-בנץ'
80X5 קל (זה היה הPR שלי עד עכשיו ממזמן שעשיתי)
82.5X5 ו PR!! היה סביר, ציפיתי ליותר קל כנראה איבדתי קצת כיווץ באמצע.
82.5X5 קליל יחסית, מבסוט על הבנץ', הטכניקה הרגישה מעולה ואפילו לא הרגשתי את שורש כף היד, אימון הבא ננסה להגיע למקסימום, אני מרגיש בטוח עם הטכניקה.
-פרפר בכבלים 3X10 עלייה של 5 כל צד
כתפיים:
-הנפות לצדדים 3X10 , לא עשיתי פרס כי לא היה לי זמן יש לי מחר מבחן ואני...
אחרי אימון רגליים\גב\יד קדמית.
רגליים:
-סקוואט
120X5
132.5X5 ו PR!!!!!!!! היה פצצה, יכולתי יותר לדעתי, (עליה בחזרה ועוד 2.5 מאימון קודם)
132.5X5 היה בסדר
-פמפום רבע חזרה בלגפרס חרא, לעשות פשיטות ברכיים במכון הזה זה גהנום אז אמרתי נלך ללג פרס וגם הוא בנוי גרוע (בקושי אפשר להגיע למקביל וזה בשיפוע ככה שיש לחץ מטורף על הגב תחתון ולא נוח בשיט).
אימון הבא אני אלמד לעשות פרונט סקוואט או שאני יעשה מכרעיים עם...
פריקה:
אז המאמן השני שעוד לא ראיתי בא היום, כיבדתי את הבנאדם והתווכחתי איתו בנימוס אבל עבר כל גבול, "למה אתה נח הרבה בבנץ' אתה מאבד יעילות, הפיצול שלך גרוע לא יודע מי הביא לך אותו, חזה עושים עם יד קדמית ורגליים 🤦♂️, לכתפיים צריך 4 תרגילים, לגב 4 תרגילים, בבנץ' אתה עובד רק על החזה האמצעי, אמרתי לו שאני עושה רק פרס לכתפיים הוא אומר לכתפיים יש 4 חלקים מה עם כתף אחורית אתה צריך תרגיל, אחרי זה הראתי לו את הכתף האחורית המפצלתית שלי ואמרתי לו שבחיים לא בידדתי...