הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הפאוורבילדר!

• פותח/ת השרשור זיז
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/10/15
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
זיז עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הפאוורבילדר!״:

עדכון לוג: 07/11/15

אחרי שלא התאמנתי איזה 18 יום חזרתי אתמול להתאמן בחדכ החדש, הלכתי להתאמן קצת חולה לא עברה לי הדלקת עדיין, היה לי אימון מהסרטים לא חושב שאשכח אותו בחיים(החלק המעניין בסוף)

רגליים:
-סומו דדליפט
145X4 הרגיש כבד רצח, התחלשתי קצת.
-פשיטות ברכיים 10x3
גב:
-מתח עם משקל
17.5x6
17.5x5
15x5

אחרי המתח הרגשתי שבאלי להקיא הלכתי לשירותים התחיל להתפוצץ לי הראש אחרי כמה שניות אני מתעורר (התעלפתי) על הרצפה אחרי זה הלכתי לדלפק התחלתי לראות שחור ואחרי זה התעוררתי (עוד פעם התעלפתי 🤡) על כיסא עם אנשים זהב שטיפלו בי, שתיתי איזה 3 כוסות מים עם סוכר אחרי זה הקאתי את זה בשירותים כמו בסרטים שעף שפריץ מים מטורף, אחרי חצי שעה כבר הרגשתי כמו שור בכל מקרה כנראה היה לי נפילת סוכר בגלל העומס באימון אחרי הרבה זמן שלא התאמנתי וגם כי באתי קצת חולה ובקושי שתיתי מים באותו יום ובדדליפט הזעתי כמו חמור, מסקנה: אני אדיוט אבל לא אשקר זה היה אחלה חוויה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
תרגיש טוב. מזל שהיו שם אנשים שטיפלו בך..אני בטוח שגם אתה יודע שהעצה הכי טובה שתקבל זה לנוח,להרגיש שאתה מוכן ולחזור עם כוחות מחודשים כשתרגיש מספיק טוב
בהצלחה

תודה! כן מזל שהיו לידי אנשים זהב כי באמת לא ידעתי מה לעשות באותו רגע, בכל מקרה אחרי חצי שעה כבר הרגשתי מצוין אחרי כל המים והסוכר שהכנסתי, עכשיו אני לא מתאמן עד שהדלקת לא תעבור לגמרי וגם כשאחזור העצימות באימון תהיה בהדרגה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/11/15

מסתבר שכל מה שהיה לי בזמן האחרון בנוסף לדלקת ריאות זה בכלל אסתמה, לא היה לי התקף איזה 3 שנים עכשיו זה חזר איזה כיף.
בכל מקרה שבוע הבא אני חוזר להרים ברזלים כמו שצריך:sporty074-39:.
#comebackstrong

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בטקסס!
לדעתי היא תביא אותך להרבה יותר מ100 קילו בנץ' כשעכשיו יש לך 75, במיוחד אם אתה מתכנן לעלות 10 קילו מ''ג.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בטקסס!
לדעתי היא תביא אותך להרבה יותר מ100 קילו בנץ' כשעכשיו יש לך 75, במיוחד אם אתה מתכנן לעלות 10 קילו מ''ג.

תודה! הבנץ' שלי היה לפני 3 שבועות 87.5 לא יודע מאיפה ראית 75 אולי מעדכונים ישנים יותר, בכל מקרה מקווה להגיע לפחות ל100X5, יותר מזה יתקבל בברכה.

תודה! הבנץ' שלי היה לפני 3 שבועות 87.5 לא יודע מאיפה ראית 75 אולי מעדכונים ישנים יותר, בכל מקרה מקווה להגיע לפחות ל100X5, יותר מזה יתקבל בברכה.

חחח שכחתי חלק מהעדכונים, לא יודע למה.
בכל מקרה, עם בנץ' של 87.5 על משקל גוף של 68, לדעתי אתה יכול להגיע אפילו ל120x5 על 80 קילו משקל גוף.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/11/15

סוף סוף חוזר להתאמן ומרגיש כמו קרנף.
אחרי FBW קליל אחרי שלא התאמנתי חודש כמו שצריך

-סקוואט 2X5X90 , היה קל אבל הרגיש כבד על הגב והרגשתי שהתחלשתי
-סומו דדליפט 1X5X110 , הטכניקה הרגישה חרא אבל המשקל קל
-בנץ' פרס 2X5X60 , המתקן של הבנץ' בחדכ נוראי, הספה נמוכה מדי והמוט גבוהה מדי ויש לי ידיים קצרות זה לא אפשרי להגיע למוט עם כיווץ של השכמות, כנראה אני אעשה בנץ' בכלוב וגם פה הטכניקה הרגישה לא טוב עד שהתיקנתי אותה לפני חודש וחצי.
-פרס 2X5X35 , הרגיש מצוין וקליל
-מתח 2X8 קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/11/15

אחרי אימון חזה\כתפיים\טרייזפ
הייתי אמור לעשות FBW בעקרון אבל הרגליים שלי תפוסות בטירוף מהאימון הקודם

-בנץ'
70X5 קליל, סט אחרון הרגיש קצת כבד, מקווה עוד שבועיים-3 לחזור לPR של ה87.5, הטכניקה הרגישה מצוין.
-פרס
40X6 קל
-פרפר בכבלים 2X10
-פשיטת מרפקים עם מוט דאבליו 2X8
-פשיטת מרפקים בפולי 2X12

מתחיל לחזור לאט לאט

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/11/15

החלטתי בנתיים להשאר בAB כוח\בילדינג האלילית שלי (גדלתי והתחזקתי כמו שצריך בה אז למה לא) עד שאני אגיע לשיאים הנוכחים כי אני חושב שאני יכול למשוך איתה עוד לפני שאני עובר לטקסס ואסיים איתה מסה.

אחרי אימון רגליים\גב\בייספ קליל

רגליים:
-סקוואט 105X5 קליל, מקווה עוד 2-3 שבועות להגיע לשיא הנוכחי (132.5X5)
-פשיטות ברכיים במכונה
גב:
-מתח עם משקל 6X5
-חתירה בפולי תחתון
בייספ:
-פטישים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/11/15

אחרי אימון חזה\כתפיים\יד אחורית

חזה:
-בנץ' 77.5X5 קליל, היה מלחמה בקטנה בסט האחרון חזרה אחרונה.
-פרפר בכבלים 3X10

כתפיים:
-אוברהיד פרס 45X5 כמו הבנץ' קליל ומלחמה קטנה סט אחרון חזרה אחרונה

יד אחורית:
-פשיטה בפולי עליון 3X8 המכונה שם לא מרגישה טבעית משהו לא מסתדר שם אני אחזור לעשות רק עם מוט W מרגיש הרבה יותר טוב.

אחלה אימון, מתחיל להתקרב לPRים ולהתקדם סוף סוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/11/15

אחרי אימון רגליים\גב\בייספ קלילי, כרגע שוקל 70+- (החזרתי את כל הנוזלים שאיבדתי סה"כ 3-4 ק"ג)

רגליים:
-דדליפט קלאסי 125.5KGX5 , כמה חודשים טובים לא עשיתי קלאסי כי הסומו מרגיש לי רע וסתם רציתי לבדוק, הטכניקה הרגישה מצוין אבל בוודאות אני מרים יותר בסומו, מה שגם הידיים שלי בזמן האחרון התחילו לקבל התקפי הזעה הרטבתי את כל המוט, חייב לקנות מגנזיום כי יחסית לPR שלי ה125 אמור להיות משקל קל ועוד חזרה אחת המוט היה מחליק לי.
-פשיטת ברכיים במכונה 2X12 קליל

גב:
-מתח 10KGX6 כמעט קליל
-חתירה בפולי תחתון 3X8

בייספ:
-פמפום פטישים

ספאם:
מתקרב לאט לאט לשבור PRים, יש לי סקוואט ודד פעם בשבוע וכל אימון אני מעלה 5~10 עד לPR ומשם נקווה להתקדם אחרי החודש המקולל הזה.
חייב לתקן את הטכניקה בסומו משהו התחרבש לי שם מאז שחליתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/11/15

אחרי אימון חזה\כתפיים\טרייזפ

חזה:
-בנץ'
82.5KGX5 , היה קצת קשה, סוף סוף מרים קצת כבד
-פרפר בכבלים 3X10

כתפיים:
-פרס 50KGX5 , קצת קשה

טרייזפ:
-פשיטת מרפקים במוט דאבליו 3X8

ספאם:
סוף סוף אחרי חודש הרגשתי את התחושה של להרים כבד, עוד מעט מתקרב לתחושה האלוהית של לשבור PR.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/12/15

אחרי אימון רגליים\גב\בייספ

רגליים:
-סקוואט 115KGx5 כמעט קליל, שבוע הבא 120 ועוד שבועיים-3 מקווה לשבור PRs
-פשיטת ברכיים במכונה 3X12

גב:
-מתח 15KGx5 סט אחרון קצת קשה
-חתירה בפולי תחתון 3X8

בייספ:
-פטישים 15KGx10

ספאם:
ביטלתי את המנוי לחדכ החדש (פרופיט ראשל"צ) שנרשמתי אליו בחודש וחצי האחרונים כי האווירה והאיזור לא נעימים לי שם, לא קל למצוא שם חנייה ולוקח לי חצי שעה לחזור הביתה בגלל הפקקים והחדכ מרגיש כמו בית מרקחת, הציוד עצמו ברמה מאוד גבוהה אבל זה לא מעניין אותי, חוזר אימון הבא לחדכ שהייתי בו בשנתיים האחרונות (נפשונית) למרות שהציוד לא משהו וישן יחסית אף חדכ לא יהיה כיף כמו החדכ הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית