הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הפאוורבילדר!

• פותח/ת השרשור זיז
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/10/15
  • פותח/ת השרשור
זיז עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הפאוורבילדר!״:

עדכון לוג: 04/12/15

אחרי אימון חזה\כתפיים\טרייזפ

חזה:
-בנץ' 85.5KGX5 היה קצת קשה, עוד 2 לPR!
-פרפר בכבלים 3X10

טרייזפ:
-פשיטת מרפקים עם מוט דאבליו 2X8
-פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X10

כתפיים:
-הנפות לצדדים 4X8 (עשיתי רוטציה בין הבנץ' לאוברהיד פרס כי אני לא מצליח להתקדם בהם וגם בתרגילים האחרים כששניהם באותו האימון עם המשקלים הנוכחים, גם הדדליפט והסקוואט ככה, זאת אומרת יהיה בנץ' פעם בשבוע ופרס פעם בשבוע)

ספאם:
אימון ראשון בחדכ הישן והטוב אחרי איזה חודשיים, למרות שהציוד לא משהו והחדכ עוד שניה מתפרק נהנתי מכל רגע ובכלל 5 דקות עם האוטו אני מגיע הביתה ויש חנייה בשפע.
אימון הבא בבנץ' כבר אני מגיע לPR, בסקוואט והדדליפט יש עוד זמן לצערי אבל בכל מקרה אני מעלה בהם כל אימון 5~10 אז תוך שבועיים אני מאמין שאני אחזור לPRs

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/12/15

אחרי אימון רגליים\גב\יד קדמית

רגליים:
-סומו דדליפט 135X5 , המשקל הרגיש קליל אבל האחיזה התחילה כמעט להחליק לי, שמתי אתמול משחה נגד זיעה זה עזר אבל עדיין אני לא יכול להתקדם כמו שצריך בלי מגנזיום, חייב לקנות.
-פשיטת ברכיים במכונה 4X12

גב:
-מתח 16.5KGX5 קצת קשה
-חתירה בפולי תחתון 3X8 מתחיל להרים שם יחסית כבד זה מרגיש שואתי

יד קדמית:
-פטישים 17.5KGX10

סה"כ מרוצה מאוד מהאימון, היה אימון מאוד כיף, היה לי פאמפ היסטרי באמה, זה היה נראה כאילו מחובר לי כדור לאמה 😆, מקווה עוד שבועיים להגיע לPR של ה150 דדליפט ומשם להתקדם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/12/15

אחרי אימון כתפיים\חזה\טרייזפ

כתפיים:
-אוברהיד פרס 53KGX5 , השני סטים ראשונים היו יחסית קלילים, האחרון קצת קשה, עוד 2 ק"ג לPR!!

חזה:
-בנץ' עם דמבלים בשיפוע חיובי 12X3 כי גם את החזה עליון צריך לפמפם עחי
-פרפר בכבלים 3X8, שמתי סט ראשון כנראה משקל כבד מדי הרגשתי את הסיבים בחזה נקרעים לי 😆

טרייזפ:
-פשיטת מרפקים במוט דאבליו 2X10, אני אחזור לעשות מקבילים מתחיל לכאוב לי המרפק שם
-פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X8 ו FULL STACK PR!!! , חח PR ראשון שלי בחודשיים האלו, אני חושב פעם ראשונה שאני עושה תרגיל במכונה עם מקסימום משקל.

ספאם:
מרוצה מאוד מהאימון, הפרס היה יחסית קל, אני זוכר שהמשקל הזה לפני חודש וחצי פיחלץ אותי.
שבוע הבא אני מקווה להגיע לPR הנוכחים שלי בבנץ' ובפרס, בסקוואט ובדדליפט אני אתחיל לעלות 7.5-10 כי יקח לי שנים להגיע לPRs אם אני אעלה כל אימון 5.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/12/15

אחרי אימון רגליים\גב\בייספ אימתני ביותר.

רגליים:

-סקוואט
120KGX5 סביר
122.5KGX5 העלתי כי היה יחסית קליל, הסט הזה היה קצת קשה, סוף סוף מתחיל להרים קצת כבד בסקוואט
-פשיטת ברכיים במכונה 3X12

גב:

-מתח 17.25KGX5 קצת קשה
-חתירה בפולי תחתון 3X10 ו PR! מתחיל להיות שואתי התרגיל הזה.

בייספ:
-פטישים 17.5KGX10-12

היה אימון שואתי עוד שניה התפחלצתי במכון אבל היה כיף בסה"כ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/12/15

אחרי אימן חזה\יד אחורית\כתפיים

חזה:
-בנץ'
87.5KGX5 , היה סביר, היו איזה 2 חזרות שהתחת התנתק לי מהספסל כי לא שמרתי על כיווץ טוב והתכווץ לי הגב תחתון משהו מפחיד אבל למזלי עבר אחרי 2 דקות.
90KGX5 ו PR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף שובר PRs בתרגיל מורכב, חזרה אחרונה היה פייט, הפעם שמרתי על כיווץ כמו שצריך ולא היה שום בעיה עם הגב תחתון.
-פרפר בכבלים 3X8-10 ו PR!

יד אחורית:
-מקבילים 30KGX2X6 , קצת מאכזב, הPR שלי במקבילים היה 40 וה30 הרגיש מאוד כבד.
-פשיטת מרפקים בפולי 2X8 ו full stack baby

כתפיים:
-הנפות לצדדים 3X10

עכשיו נשאר רק להגיע לPRs הנוכחים בסקוואט ודדליפט ואני חוזר לגריינד

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/12/15

אחרי אימון רגליים\גב\בייספ, משקל בוקר 71 (שמן)

רגליים:
-סומו דדליפט
125X5 ללא חגורה
145X5 עם חגורה, סוף סוף חוזר להרים כבד, האמת לא הייתי בטוח שאני מרים את זה בכלל בגלל שעדיין לא קניתי מגנזיום אבל האמת זה עלה כמו כלום.
-פשיטת ברכיים במכונה 3X10-12 עלייה של 5 קג

גב:
-מתח עם משקל 18.5KGX3X5 קשה, עלייה של 1.25
-חתירה בפולי תחתון בישיבה 3X8 , עלייה של 5, התרגיל התחיל להיות שואתי בזמן האחרון בגלל המשקל הכבד, ויתרתי גם על סט אחד כי התכווץ לי איזה נקודה בטרפז למעלה לא יכולתי להמשיך

בייספ:
-פמפום פטישים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/12/15

אימון כתפיים\חזה\יד אחורית

כתפיים:
- אוברהיד פרס 57.5KGX5 ו PR!!!!!!!!!!!!!! הסט הראשון היה גריינד רציני, זה הרגיש כמו טון, הסט השני היה הרבה יותר קל משום מה אבל עדיין קשה.

חזה:
- לחיצת חזה בדמבלים 3X12 עלייה של 5
- פרפר בכבלים 3X8-12 זה היה שואתי כי הכתפיים שלי התפחלצו מהפרס

יד אחורית:
- מקבילים 1X10 , תכננתי לעשות היום עם 35 קג אבל בקושי הצלחתי לעשות עם 25 בגלל הכתפיים
- פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X10

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/12/15

רגליים\גב\"יד קדמית"
הייתי על סף עילפון באימון הזה, למזלי אני מכיר כבר את ההרגשה אז ידעתי איך לפעול ולא התעלפתי.

רגליים:
-סקוואט
125KGX5 סביר
127.5KGX5 קצת קשה, היה איזה אחד מסכן התייבש בגללי התנחלתי בראק איזה 20 דקות
- פשיטת ברכיים במכונה 3X8

גב:
-מתח 21KGX5 ו PR!! היה קשה ברמות
-חתירה בפולי תחתון, עשיתי סט 1 והרגשתי את תחושת העילפון אז הפסקתי, הלכתי לשתות תשייק לאכול חטיף ולשכב על הבנץ' פרס, מזל שבאתי עם אוטו כי אם הייתי הולך ברגל הייתי מת בדרך נראלי.
בכל מקרה זה קרה כנראה בגלל שלא אכלתי\שתיתי מספיק או שבגלל שאני לא נושם טוב במתח בגלל הוסלבה, כי פעם שעברה שהתעלפתי זה גם כן היה אחרי המתח, צריך לבדוק את העניין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/12/15

אחרי חזה\יד אחורית\כתפיים.

הרבה זמן לא היה לי אימון מעפן כזה, לא יודע מה יש לי ב2 אימונים האחרונים משהו לא בסדר, התחושה הייתה חרא היום אין לי מושג מה היה.

חזה:
-בנץ'
95X5F ו PR!!!! עשיתי עם המוט של ה15 כי השאר היו תפוסים, חשבתי בהתחלה שהוא שוקל 12.5, ה95 הרגיש כמו טון והספוטר עזר לי חזרה אחרונה, הייתי אמור לעשות היום 92.5 בכלל.
95X4F רק בסוף הסט הזה חבר שלי אמר לי שהמוט שוקל 15 🤦‍♂️, בכללי הטכניקה הרגישה חרא והתחיל לכאוב לי מפרק כף היד.
-פרפר בכבלים 3X8 היה חרא, תחושה חרא

יד אחורית:

-פשיטת מרפקים בפולי עליון , היה בסדר

כתפיים:
-הנפות לצדדים 3X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא, זה קורה לכולם, וזה רק 2 אימונים.
אני מאמין שההרגשה הזאת תעבור ואתה תמשיך להתקדם מעולה.

• פותח/ת השרשור
לא נורא, זה קורה לכולם, וזה רק 2 אימונים.
אני מאמין שההרגשה הזאת תעבור ואתה תמשיך להתקדם מעולה.

כן, אחרי רצף של אימונים טובים חייב לבוא כמה לא משהו, בכל מקרה עליתי על הבעיה, לא אכלתי מספיק כנראה בכמה ימים האחרונים וגם לפני האימון.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/12/15

אחרי אימון רגליים\גב\ביספ

רגליים:
-סומו דדליפט 150KGX5 , האמת לא היה קשה אבל אני אידיוט עדיין לא קניתי מגנזיום והמוט מתחיל להחליק, אני לא יודע איך הצלחתי לסגור 5 חזרות עם ידיים מזיעות.
-פשיטת ברכיים במכונה

גב:
-חתירה עם דמבל יד-יד 27.5KGX3X6 , הוצאתי את המתח בגלל סשן ההתעלפויות בזמן האחרון.
-חתירה בישיבה בפולי תחתון, עשיתי סט אחד והרגשתי ניצני התעלפות אז הפסקתי, אני אחליף גם אותו כנראה בפולי עליון רחב.

יד קדמית:

-פטישים 3X12

בכל התרגילים המבודדים עשיתי ריסט קטן בגלל תחושות ההתעלפות, סיימתי את האימון סוף סוף ואני מרגיש בסדר, משם נקדם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/12/15

אחרי אימון כתפים\חזה\יד אחורית, אחרי כמה אימונים משהו היה היום אימון מצוין, כרגע שוקל 73~73.5, נשארו לי שלושה חודשים עד לחיטוב, מקווה להגיע ל80.

כתפיים:
-אוברהיד פרס 60KGX5 ו PR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מטרה אחת הושגה!
הסטים היו שואתים, חזרות אחרונות היו פייט של החיים.

חזה:
-פרפר בכבלים 6X12 (שלוש מהסטים היו סוג של חימום ופמפמום וגם זה התרגיל היחיד שאני יכול לעשות לחזה מבלי שהכתפיים יתפחלצו אחרי הפרס מה שידפוק את כל אימון אחרי זה)

יד אחורית:
-לחיצה צרפתית בפולי תחתון 2X8 תרגיל פגז, אפשר להעמיס בו כבד ואין שום לחץ על המרפקים כמו במוט
-פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X8 ו כרגיל FULL STACK

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/01/16

אחרי אימון רגליים\גב\יד קדמית, חוזרים לסשן תחושת ההתעלפות 🙁

רגליים:
-סקוואט 132.5X5 , סוף סוף הגעתי לPR הנוכחי שלי, היה שואתי ביותר
-פשיטת ברכיים במכונה

גב:
-חתירה עם דמבל

טוב אחרי החתירה כבר הפסקתי את האימון, לא יודע מה ניסגר איתי אני אפתח פה אשכול ואקבל עזרה כי אין לי מושג מה לעשות עם זה, עוד פעם אני מרגיש שבאלי להתעלף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/01/16

אחרי אימון נפח רגליים\גב\בייספ אלילי.
הבנתי שהגוף שלי לא מסוגל לשרוד PRs בסקוואט ודדליפט ואחרי זה להמשיך אימון "בילדינג" אז חשבתי על לעבור לטקסס ובסוף לא כי בכל זאת אני בילדר ולפמפם זה כיף.
אז בניתי תוכנית שהיא שילוב של AB וטקסס רק בלי יום התאוששות.
החגורה הפעם לא הייתה לוחצת, אפילו היא הייתה רופפת אבל הרגשתי מצוין ולא היו את התחושות התעלפות, כנראה שהחגורה+העומס באימון זה מה שגרם לזה.

רגליים:
-סקוואט 5X5, סט ראשון בטעות עשיתי 117.5 לא שמתי לב שאני עם המוט של ה22.5, בכל מקרה ה3 סטים האחרים היו עם 115 וסט אחרון עם 100 כי הגוף רחוק מלהיות רגיל למתכונת הזו, הגב תחתון שלי היה בפאמפ.

גב:
-פולי עליון 3X8 , לא שמתי משקל כבד מדי כדי שאני אוכל להתקדם וראיתי שהגב\אמה\בייספ שלי התחזקו מאוד מהזמן האחרון שעשיתי פולי
-חתירה עם דמבל 3X6

בייספ:

-פמפום פטישים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/01/16

אחרי אימון עצימות

סקוואט:

132.5x5, האמת היה יחסית קליל מאשר הפעם הקודמת, אמרתי לא נשבור PR כי התוכנית חדשה.

אוברהיד פרס:
60x4 , לא יודע מה הלך שם אבל זה היה קשה.

דדליפט:
150x5 , הרגיש קליל האמת ובקושי החליק לי המוט, הרגשתי שהתחזקתי, אימון הבא נשבור PRs.

סה"כ היה אימון מעולה, כרגע מרוצה מאוד מהתוכנית, תחושות העילפון נעלמו לגמרי גם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית