הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הפאוורבילדר!

• פותח/ת השרשור זיז
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/10/15
זיז עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הפאוורבילדר!״:

עדכון לוג: 11/01/16

אחרי עוד אימון נפח מהסרטים

סקוואט 117.5X5, הכל טוב ויפה מרביץ 3 סטים כולי מבסוט על איזה אימון טוב הולך להיות היום, בא לסט הרביעי יורד חזרה אחת ושומע פיצוץ באיזור של הגלוטאוס מקסימוס שלי ואז הבנתי ש I fucked up 😵
נקרע לי כל האיזור האחורי של המכנס ל-2 למזלי אף אחד לא שם לב והייתי עם גופייה יחסית ארוכה אז זה הסתיר את הזוועה.

עשיתי כמה סטים של סאוונה רטובה והלכתי הביתה מבואס מהתחת, המכנס סקוואטים האהוב עלי הלך לעולמו, הדבר הטוב שיצא מזה זה שהבנתי שגדלתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כשכתבת "fucked up 😵 נקרע לי.." כבר הייתי בטוח שנקרע לך שריר חחח
לגדול>מכנסיים.

עדכון לוג: 13/01/16

אחרי אימון נפח כתפיים\חזה\יד אחורית

כתפיים:

-פרס 50X5X5 היה קצת קשה משום כי ביומיים-3 האחרונים לא אכלתי טוב בגלל האימון הקודם המעפן שהיה לי, הרגשתי שלא שווה להשלים את התפריט.

חזה:
-פרפר בכבלים 4X10

יד אחורית:
-לחיצה צרפתית בשכיבה בפולי תחתון 2X10
-פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X8

אחלה אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/01/16

אחרי אימון עצימות, סוף סוף שובר PRS אחרי החודשיים המקוללים, האימון היה אמור להיות ביום שישי אבל לא אכלתי טוב יומיים לפני אז דחיתי אותו להיום.

סקוואט:
135KGX5 ו PR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , אימון הבא ננסה 3 פלטות, זאת המטרה שהצבתי כשהתחלתי מסה, אני מאמין שאני אצליח.

בנץ:
95KGX5F , זה הPR הנוכחי שלי, ה4 ראשונים עלו אחלה, האחרון התחרבש ואיתו הטכניקה, מרוצה אבל מבואס, נשאר עוד 5 קג למטרה.

דדליפט:
155KGX5 ו PRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ועוד בלי מגנזיום, הזמנתי מגנזיום מאיביי אמור להגיע עוד שבוע, האמת לא היה כזה קשה אבל זה הרגיש כמו טוןןןןןןןןן בנעילה, כל החדכ היה בדקת דומיה מרוב הרעש שעשיתי (הנפילה של המוט)

סה"כ מאוד מרוצה מהאימון, סוף סוף שובר PRS, אין תחושות היתעלפות והכל טוב רק הבנץ' מעצבן.
אימון הבא מצפה להסקביט 140 ולדדלפט 160 שאלו המטרות שהצבתי בתחילת המסה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/01/16

אחרי אימון נפח רגליים\גב\יד קדמית שואתי, אני אוריד אימון הבא די הרבה משקל בסקוואט כמעט מתתי באימון.

רגליים:
-סקוואט 120KGX5X5 , שואה, המשקל עצמו לא היה כבד אבל התגובה של הגוף הייתה שואתית, חזרו ההתקפי היתעלפות, כנראה כי הגוף לא רגיל לעומס הזה כי האימוני נפח האחרונים התחרבשו או לא היו 5 סטים מלאים עם אותו המשקל עבודה לכן אני אוריד משקל דרסטית ואתקדם לאט לאט.

גב:
-פולי עליון 3X8
-חתירה עם דמבלים

יד קדמית:
-פטישים 3X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/01/16

אחרי אימון נפח חזה\יד אחורית\"כתפיים"

חזה:
-בנץ' 82.5X5X5 , קליל ומהנה

יד אחורית:
-לחיצה צרפתית בפולי תחתון בשכיבה 2X6
-פשיטת מרפקים בפולי עליון 2X8

כתפיים:
-שחכתי כמו אדיוט לעשות הנפות

סה"כ אימון קליל ומהנה, הטכניקה בבנץ' שלי השתפרה פלאים ומרגישה מעולה רק לפעמים כואב פה ושם מפרק כף היד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/01/16

עדכון היקף יד: 39.2 😱
מי אמר שאימוני כוח לא מגדילים ידיים?

אחרי שאני שנה+- הייתי תקוע על סביבות היקף 37 אני מבין שאני בדרך הנכונה עכשיו, לפני חודשיים זה היה 38.3, כנראה שהטקסס-AB שלי עובדת מצוין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/01/16

לאחר אימון עצימות אלילי, שוקל כרגע 74.

סקוואט:
140X5 ו FUCKING PRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!! , סוף סוף 3 פלטות סקוואט, כמה חיכיתי לזה, השגתי את המטרה שהצבתי בתחילת המסה + הסט היה יחסית קליל ציפיתי להרבה יותר קשה, אפשר לעלות עוד.

פרס:
הייתי אמור לעשות אבל לא עשיתי כי היו לי כאבים בכתף ימין מכל מיני סיבות, הרגשתי שאם אני אעשה אני אפצע.

דדליפט:
160X5 ו PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! עוד מטרה הושגה מתחילת המסה, ה4 ראשונות היו קליל יחסית, אחרונה הרגישה כמו טון, זה היה אגב יותר קל מה155 אימון קודם, יש גם סרטון שחבר צילם עדיין לא ראיתי והוא לא שלח, אני אעלה כשאקבל אותו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

קודם כל כל הכבוד
ותוכל לפרט על התוכניות אימונים שעשית? מההתחלה עד עכשיו ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית