הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הפאוורבילדר!

• פותח/ת השרשור זיז
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/10/15
קודם כל כל הכבוד
ותוכל לפרט על התוכניות אימונים שעשית? מההתחלה עד עכשיו ?

תודה, בעקרון שנה וחצי עשיתי תוכניות גרועות (AB\ABC ושאר הירקות) וגדלתי מהם די הרבה בגלל שהייתי מתאמן מתחיל ואכלתי כמו שצריך אבל בסופו של דבר הפסקתי להתקדם, אחרי זה עשיתי AB מורכבים סטנדרטית, התקדמתי במשקלי עבודה חודש-חודשיים ואז נתקעתי, לא יכולתי לסיים אימונים מרוב העומס, עכשיו אני עושה שילוב של AB וטקסס שבניתי ועובד מעולה כרגע.

תודה, בעקרון שנה וחצי עשיתי תוכניות גרועות (AB\ABC ושאר הירקות) וגדלתי מהם די הרבה בגלל שהייתי מתאמן מתחיל ואכלתי כמו שצריך אבל בסופו של דבר הפסקתי להתקדם, אחרי זה עשיתי AB מורכבים סטנדרטית, התקדמתי במשקלי עבודה חודש-חודשיים ואז נתקעתי, לא יכולתי לסיים אימונים מרוב העומס, עכשיו אני עושה שילוב של AB וטקסס שבניתי ועובד מעולה כרגע.
מגניב. פשוט חשבתי שעשית איזה SS 😃

זיז עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הפאוורבילדר!״:

עדכון לוג: 28/01/16

אחרי אימון נפח רגליים\גב\יד קדמית

רגליים:
-סקוואט 100KGX5X5 , הורדתי ל100 כי כמעט מתתי אימון קודם, נעלה כרגע בהדרגה, היה כמובן קליל.

גב:
-פולי עליון 3X8
-חתירה עם דמבלים יד-יד 3X12

יד קדמית:
פטישים 3X12

מזל שהיה אימון קליל כי אם לא הייתי מתעלף, קמתי 4 שעות לפני האימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/01/16

מתחיל חיטוב עוד שבועיים,עוד יומיים אני ארד בהדרגה לניטרלי, עדיין לא מיציתי את המסה ויש לי לאן עוד להתקדם ולגדול אבל אני רוצה לחטב, לא יכול למשוך יותר אני שמן מדי לדעתי, בכל זאת אני מפתח גוף, מקווה לרדת לאיזור ה8-10 א"ש.

הייתה מסה מוצלחת ביותר, התחזקתי וגדלתי מאוד.

נתונים התחלתיים (התחלתי מסה בערך באוגוסט)
1.70 מג -63, סקוואט 100X5, דדליפט 125X5, בנץ' 80X5, פרס 40X5, היקף יד היה 36

נתונים נוכחיים:
מג - 75, סקוואט 140X5, דדליפט 160X5, בנץ' 95X4, פרס 60X5, היקף יד נוכחי 39.2

השגתי כבר את המטרות שהצבתי למסה למרות שאני יכול להתקדם עוד, מסה הבאה נפציץ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

היקף יד הכי חשוב.
סתם, כל הכבוד, למה אתה יוצא לחיטוב?

היקף יד לא אומר כלום אבל הידיים שלי היו תקועות כמעט שנה וחצי על איזור ה36, אז ב4 חודשי מסה כמו שצריך זה עלה ב3 אז אני מתלהב.
אני יוצא כי אני מתחיל להראות כמו גוש, כל המכנסיים קטנים עלי, נמאס לחרבן 4 פעמים ביום ונמאס לאכול הרבה.

אז ב4 חודשי מסה כמו שצריך זה עלה ב3 אז אני מתלהב.
הכל שומן.
כל המכנסיים קטנים עלי
סימן שגדלת ילד, לא צריך להתרגש ולברוח לחיטוב. 😃
זרקתי את כל הארון שלי לפח כי כבר שום דבר לא עולה עליי.
נמאס לחרבן 4 פעמים ביום
זאת באמת הסיבה לכל הסבל בעולם..
אגב, יש תמונות של before & after?

הכל שומן.

סימן שגדלת ילד, לא צריך להתרגש ולברוח לחיטוב. 😃
זרקתי את כל הארון שלי לפח כי כבר שום דבר לא עולה עליי.

זאת באמת הסיבה לכל הסבל בעולם..
אגב, יש תמונות של before & after?

העניין עם המכנסיים היה גם במסה הקודמת, רוב השומן והנוזלים נאגרים אצלי באיזור של התחת והרגליים, זה לא רק בגלל זה כמו שאמרתי , אני מרגיש שאני לא יכול למשוך יותר.

וכן יש תמונות, אעלה מחר

עדכון לוג: 01/02/16

תמונות לפני ואחרי מסה.

לפני:

http://i.imgur.com/M0ceOFB.jpg

אחרי:

http://i.imgur.com/hNcf6NA.jpg

לצערי לא מצאתי תמונה באותה הזווית אז קצת קשה להשוות ואין לי כוח לצלם רגליים אבל ממה ששמתי לב יש שינוי דיי גדול בידיים, כתפיים, רגליים וגב, בחזה אי אפשר להעריך בגלל הנוזלים והשומן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא רואה פה עילה לחיטוב.
אגב, תצלם רגליים.

אני לא חותך לחיטוב בגלל הפלג גוף עליון, זה בגלל הגוף תחתון (ששם נאגר אצלי רוב השומן והנוזלים) והפנים, אעלה מחר רגליים נראה

עדכון לוג: 04/02/16

מחר מתחיל ניטרלי לשבוע-שבועיים נראה מה יקרה עם המשקל.

תפריט מוכן רק צריך לקנות אבקת חלבון, התוכנית אימונים גם כן, זה הולך להיות 2 אימוני "בילדינג" והשלישי יהיה כמו יום עצימות בטקסס לשמירה על משקלי עבודה בתרגילי בסיס.

ולאחר כמעט שנה, חוזר לעשות אירובי אחרי אימון 🤮

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/02/16

עדכון חיטוב:

אתמול נכנסתי למאזן שלילי, מתחילת הניטרלי ועד עכשיו ירדתי קילו-קילו וחצי נוזלים (שוקל 74~), לא עידכנתי אימונים כי הם היו "אימוני בילדינג" רנדומלים בגלל כל מיני דברים (ביהס\חוסר שינה וכו') מקווה לחזור בקרוב לאימון עצים בשבוע.

התחלתי לעשות אירובי גם אחרי אימון, חצי שעה הליכה או איזה 10 דקות בסקי.

אני כולה יומיים בחיטוב ואני מתגעגע ללאכול שטויות 🙁 אבל חפיף נשרוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

באיזה תוכנית עשית את המאסה האחרונה?
העלת את הלחיצות הרבה..
באיזה מצב התחלת את המסה? (אחרי SS? או לפני?)

באיזה תוכנית עשית את המאסה האחרונה?
העלת את הלחיצות הרבה..
באיזה מצב התחלת את המסה? (אחרי SS? או לפני?)

עשיתי טקסס מטוד סוג של משולב עם AB (בלי אימון התאוששות) זאת אומרת שהיה A וB לנפח (A סקוואט 5X5) ו (B בנץ'\אוברהיד פרס 5X5)
ואימון עצימות כרגיל.
לא עשיתי SS, עשיתי תוכניות מעפנות לפני זה אבל עדיין לא היה צורך בSS כי הייתי מסוגל להתקדם רק שבועית.

עדכון לוג: 03/03/16

עדכון חיטוב:

שוקל כרגע 72.5~, עד כה הולך מעולה, ירדתי טונה נוזלים, יש שיפור מאוד ברור מבחינה חיצונית אבל לצערי כל הנוזלים וקצת השומן שירדתי ירדו מכל הגוף חוץ מהתחת הענק שלי 🫤.
לדעתי תוך חודשיים אני מגיע למטרה (סביבות ה9-10 א"ש או עד שהתחת שלי יהיה נורמלי ולא כמו של כוכבת פורנו ברזילאית), כרגע אני מאמין אני 13-14.
ירדתי בקטנה במשקלי עבודה, והשתפרתי באירובי, כרגע אני מסוגל ללכת כ40 דק בלי הפסקה, רק צריך לשפר עכשיו את הריצה ואני מסודר.

בסה"כ אני מאוד נהנה בחיטוב חוץ מזה שאין התקדמות במשקלי עבודה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תצפה גם ליותר מידי התקדמות, זו לא ממש המטרה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית