הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HB Squat

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
שמתי לב שכל פעם שאני עושה ואני שובר את הקו של ה90 מעלות אני מרגיש קצת מתיחה בhamstrings, אולי זה בגלל שהם הנקודה החלש או בגלל שאני לא גמיש ברגליים אני לא כלכך יודע יש לכם רעיונות?

תודה לעוזרים ויום טוב 😃

• פותח/ת השרשור
זה אומר שאתה עובד עם התחת, כמו שצריך 😃
אתה מציע לחזק את הhamstrings או שזה לא קשור, כי חשבתי להוסיף להם תרגיל אחד מבודד בכל מקרה אין לי הרבה תרגילים לרגליים
מה הקטע עם הhb לאחרונה?
פשוט ככה המליץ לי המאמן לעשות לא סיבה מיוחדת לשתיהם יש יתרונות וחסרונות

אתה מציע לחזק את הhamstrings או שזה לא קשור, כי חשבתי להוסיף להם תרגיל אחד מבודד בכל מקרה אין לי הרבה תרגילים לרגליים
לא צריך לחזק את ההאמסטרינגס בנפרד. הם יתחזקו לבד תוך ביצוע סקוואטים

• פותח/ת השרשור
יותר משקל על המוט, יותר חשוב למתאמן חדש ומתחיל, יותר חשוב לכל אחד שלא הציב לעצמו מטרה של לרוץ 100 מטר ב10 שניות או לקפוץ לגובה.
לא שזה המטרה שלי ואני אנסה לעשות LB אם זה כלכך משנה אבל שתי שאלות אחד למה אני אוכל לשים יותר משקל מHB ? ושתיים לא הבנתי מה הקשר קפיצה לגובה וריצה לבין HB/LB

למה אני אוכל לשים יותר משקל מHB
צורת מנח המוט בLB והתנועה שאתה מבצע על מנת לשמר את המוט מעל מרכז המסה גורמת לעבודה מרובה של שרירי הPOSTERIOR CHAIN כאשר בLB העבודה נעשית בעיקר על ידי ה4 ראשי. לשרירי הPOSTERIOR CHAIN יש פוטנציאל גדול יותר להרים משקלים גבוהים יותר.
ושתיים לא הבנתי מה הקשר קפיצה לגובה וריצה לבין HB/LB
תנסה לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול, תראה איזו תנועה אתה עושה כדי ליצור את התנופה והכוח המתפרץ שיקפיצו אותך הכי גבוה. תנסה להכנס למצב לפני תחילת ריצת ספרינט ותגיד לי כיצד נראה מנח הרגליים שלך לפני תחילת הריצה ומה הפעולה שאתה עושה כדי לייצר את הכוח המתפרץ ההתחלתי כדי להתחיל לרוץ. התשובה תהיה ששתי הפעולות האלה דורשות לבצע תנועה שמדמה HB סקוואט.

צורת מנח המוט בLB והתנועה שאתה מבצע על מנת לשמר את המוט מעל מרכז המסה גורמת לעבודה מרובה של שרירי הPOSTERIOR CHAIN כאשר בLB העבודה נעשית בעיקר על ידי ה4 ראשי. לשרירי הPOSTERIOR CHAIN יש פוטנציאל גדול יותר להרים משקלים גבוהים יותר.
אתה חושב שזאת הסיבה היחידה שאפשר להרים יותר ב-LB ?

• פותח/ת השרשור

תנסה לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול, תראה איזו תנועה אתה עושה כדי ליצור את התנופה והכוח המתפרץ שיקפיצו אותך הכי גבוה. תנסה להכנס למצב לפני תחילת ריצת ספרינט ותגיד לי כיצד נראה מנח הרגליים שלך לפני תחילת הריצה ומה הפעולה שאתה עושה כדי לייצר את הכוח המתפרץ ההתחלתי כדי להתחיל לרוץ. התשובה תהיה ששתי הפעולות האלה דורשות לבצע תנועה שמדמה HB סקוואט.
אוקיי אני אנסה תודה רבה על העצה מקווה שיעזור, ועוד שאלה אני מתחיל עם דדליפט עכשיו כי אני רוצה להתחיל SS, למרות שהאיכות לא משהו המליצו לי ללמוד פעם ראשונה עם המאמן ואחר כך לשמור על נקודות חשובות מהסרטון הזה: , רציתי לדעת אם זה סרטון בסדר ואם יש לך עצות לדברים חשובים שצריך לשמור עליהם

אוקיי אני אנסה תודה רבה על העצה מקווה שיעזור, ועוד שאלה אני מתחיל עם דדליפט עכשיו כי אני רוצה להתחיל SS, למרות שהאיכות לא משהו המליצו לי ללמוד פעם ראשונה עם המאמן ואחר כך לשמור על נקודות חשובות מהסרטון הזה: , רציתי לדעת אם זה סרטון בסדר ואם יש לך עצות לדברים חשובים שצריך לשמור עליהם

ראיתי 3 דקות מהסרטון ונראה לא רע בכלל, ההסברים טובים ומובנים היטב

הסיבה העיקרית כן.
נו באמת,
ב-HB הטווח תנועה גדול יותר. זה באמת לא נראה לך סיבה קצת יותר "עיקרית"?
כמות השריר המעורבת נמדדת על פי העבודה ולא על פי המשקל, בהנחה שלא מדדת את העבודה בשני התרגילים, על סמך מה אתה אומר את זה? ריפטו? ביסט?
יכול להיות שכן מעורבת מסת שריר גדולה יותר, יכול להיות שלא (לי אין דעה חד משמעית בנושא), אבל בואו נציג את העובדות כמו שהן והעובדה היחידה היא שהטווח תנועה קצר יותר. השימוש בפושטי הירך אומנם גדול יותר בלואו אבל נמוכה יותר בקוואדס, קשה לדעת איפה הסה"כ גדול יותר.
יש סיבות אחרות לעשות לואו בר אגב, אבל "מסת שריר גדולה יותר=יותר משקל על המוט" - פשוט לא נכון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית