עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מציע לחזק את הhamstrings או שזה לא קשור, כי חשבתי להוסיף להם תרגיל אחד מבודד בכל מקרה אין לי הרבה תרגילים לרגלייםזה אומר שאתה עובד עם התחת, כמו שצריך 😃
פשוט ככה המליץ לי המאמן לעשות לא סיבה מיוחדת לשתיהם יש יתרונות וחסרונותמה הקטע עם הhb לאחרונה?
לא צריך לחזק את ההאמסטרינגס בנפרד. הם יתחזקו לבד תוך ביצוע סקוואטיםאתה מציע לחזק את הhamstrings או שזה לא קשור, כי חשבתי להוסיף להם תרגיל אחד מבודד בכל מקרה אין לי הרבה תרגילים לרגליים
מה רע?מה הקטע עם הhb לאחרונה?
שאני יושב פה כל יום ומנסה לחנך את כולם לעשות LB 😆מה רע?
כל אחד ומה שמתאים לו ולמטרות שלושאני יושב פה כל יום ומנסה לחנך את כולם לעשות LB 😆
זה כזה משנה לדעתך? למה?שאני יושב פה כל יום ומנסה לחנך את כולם לעשות LB 😆
יותר משקל על המוט, יותר חשוב למתאמן חדש ומתחיל, יותר חשוב לכל אחד שלא הציב לעצמו מטרה של לרוץ 100 מטר ב10 שניות או לקפוץ לגובה.זה כזה משנה לדעתך? למה?
לא שזה המטרה שלי ואני אנסה לעשות LB אם זה כלכך משנה אבל שתי שאלות אחד למה אני אוכל לשים יותר משקל מHB ? ושתיים לא הבנתי מה הקשר קפיצה לגובה וריצה לבין HB/LBיותר משקל על המוט, יותר חשוב למתאמן חדש ומתחיל, יותר חשוב לכל אחד שלא הציב לעצמו מטרה של לרוץ 100 מטר ב10 שניות או לקפוץ לגובה.
צורת מנח המוט בLB והתנועה שאתה מבצע על מנת לשמר את המוט מעל מרכז המסה גורמת לעבודה מרובה של שרירי הPOSTERIOR CHAIN כאשר בLB העבודה נעשית בעיקר על ידי ה4 ראשי. לשרירי הPOSTERIOR CHAIN יש פוטנציאל גדול יותר להרים משקלים גבוהים יותר.למה אני אוכל לשים יותר משקל מHB
תנסה לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול, תראה איזו תנועה אתה עושה כדי ליצור את התנופה והכוח המתפרץ שיקפיצו אותך הכי גבוה. תנסה להכנס למצב לפני תחילת ריצת ספרינט ותגיד לי כיצד נראה מנח הרגליים שלך לפני תחילת הריצה ומה הפעולה שאתה עושה כדי לייצר את הכוח המתפרץ ההתחלתי כדי להתחיל לרוץ. התשובה תהיה ששתי הפעולות האלה דורשות לבצע תנועה שמדמה HB סקוואט.ושתיים לא הבנתי מה הקשר קפיצה לגובה וריצה לבין HB/LB
אתה חושב שזאת הסיבה היחידה שאפשר להרים יותר ב-LB ?צורת מנח המוט בLB והתנועה שאתה מבצע על מנת לשמר את המוט מעל מרכז המסה גורמת לעבודה מרובה של שרירי הPOSTERIOR CHAIN כאשר בLB העבודה נעשית בעיקר על ידי ה4 ראשי. לשרירי הPOSTERIOR CHAIN יש פוטנציאל גדול יותר להרים משקלים גבוהים יותר.
הסיבה העיקרית כן.אתה חושב שזאת הסיבה היחידה שאפשר להרים יותר ב-LB ?
אוקיי אני אנסה תודה רבה על העצה מקווה שיעזור, ועוד שאלה אני מתחיל עם דדליפט עכשיו כי אני רוצה להתחיל SS, למרות שהאיכות לא משהו המליצו לי ללמוד פעם ראשונה עם המאמן ואחר כך לשמור על נקודות חשובות מהסרטון הזה: , רציתי לדעת אם זה סרטון בסדר ואם יש לך עצות לדברים חשובים שצריך לשמור עליהםצורת מנח המוט בLB והתנועה שאתה מבצע על מנת לשמר את המוט מעל מרכז המסה גורמת לעבודה מרובה של שרירי הPOSTERIOR CHAIN כאשר בLB העבודה נעשית בעיקר על ידי ה4 ראשי. לשרירי הPOSTERIOR CHAIN יש פוטנציאל גדול יותר להרים משקלים גבוהים יותר.
תנסה לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול, תראה איזו תנועה אתה עושה כדי ליצור את התנופה והכוח המתפרץ שיקפיצו אותך הכי גבוה. תנסה להכנס למצב לפני תחילת ריצת ספרינט ותגיד לי כיצד נראה מנח הרגליים שלך לפני תחילת הריצה ומה הפעולה שאתה עושה כדי לייצר את הכוח המתפרץ ההתחלתי כדי להתחיל לרוץ. התשובה תהיה ששתי הפעולות האלה דורשות לבצע תנועה שמדמה HB סקוואט.
אוקיי אני אנסה תודה רבה על העצה מקווה שיעזור, ועוד שאלה אני מתחיל עם דדליפט עכשיו כי אני רוצה להתחיל SS, למרות שהאיכות לא משהו המליצו לי ללמוד פעם ראשונה עם המאמן ואחר כך לשמור על נקודות חשובות מהסרטון הזה: , רציתי לדעת אם זה סרטון בסדר ואם יש לך עצות לדברים חשובים שצריך לשמור עליהם
נו באמת,הסיבה העיקרית כן.