הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי נדרש לצרוך קריאטין?

idanbr22

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
-20
6
0
באיזה שלב אני מתחיל לצרוך קריאטין (אם אפילו ככה באמצע היום או לחכות ליום חדש)
בנוסף.
קראתי על תקופת העמסה תחזוקה
הבנתי שזה לא חובה.
בקיצור אני מבולבול לגבי השיטות.
אם מישהו יכול לייעץ לי על צריכה יעילה של התוסף אודה לו מאד 😃

אם האימון שלך מעל 3 שעות יש מקום לאכול משהו באמצע / יש חשיבות קלה לחלון הזדמנויות
לא אמרתי שלא, אין קשר לזה לבין מה שאמרתי. אותו אחד שציטטתי סביר להניח שהוא לא מתאמן 3 שעות אם הוא רץ לקחת BCAA בשביל לשמור על השריר ולכן רשמתי לו טענת נגד במשפט שציטטת אותי

• פותח/ת השרשור
כן, הגעתי למסקנה שהפורום צריל להיות קצת כמו stackoverflow.com
שם אם אתה מפרסם הודעות שטויות מאוד בעיקר נושאים בלי לחפש קודם הקהיל מעיפה אותך מהר, שם הרבה מוניטין שלילי נוטן לך באן אוטומטי. זה יעבוד רק אם הקהילה כאן תעשה את זה.

לדעתי לשאול על קריאטין מבחינת כמה לקחת זה כבר מוגזם.

לשאול מחוסר ידע זה מבורך בשביל זה יש פורום, לשאול מעצלנות זה סתם מעצבן
שמע אם לא מתאים לך לענות אל תענה ואפילו אל תיכנס אם אין לל תשובה חכמה לתת

שמע אם לא מתאים לך לענות אל תענה
כדאי שתקרא קצת בשקט כמה מאות הודעות בפורום (אתה יכול, למשל, לקרוא את אלה או אולי להסתפק באלה) לפני שאתה נותן הוראות ליוגב. הנקודה היא שאמנם זה האשכול שאתה פתחת, אבל הוא נקרא, כמובן, ע"י המון קוראים, כך שהשאלות החוזרות האלה מורידות את האיכות של האתר. אם החיפושים שעשיתי (אשר הניבו את שני הקישורים לעיל) היו מחזירים תשובות בודדות ולא מאות הודעות היה הרבה יותר קל לקבל תשובה מהירה על שאלות נפוצות כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית