הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כלהזמן רוצה לאכול(חיטוב)

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
כל רגע אי רוצה לאכול לטרוף משו הרוב שטויות.
אני הסביר איך זה התחיל.
ביום חמישי שעבר עשיתי ריצה והתקפלתי מכאבים מתחת לצלעות(זה היום ששאלת אם יש לי כאבי לב חחחח) כאב לי ממש מתחת לצלעות והתחיל להירגע לא התאמנתי מאז שזה קרה כי עדיין כאב קצת ויום למחרת רק הצטננתי וזהו עבר הצינון אבל שנגמר הצינון הראש כואב מוזר כי מצד ראשון הרגשתי פצצה אבל מצד שני כאב הראש שהציק לי.
בשבוע הזה יש לי כאב שבגללו אני לא מתאמן הצלעות איפה שכואב שעושים מקבילים שם כואב לי, אני לא יכול לפתוח ממש תחזה כי זה כואב ואני מפחד שאני יעשה טעות שהתאמן בגלל שכואב שם ממש, אי אפשר לפתוח תחזה ממש.
יש לי מתח בבית ואני אוהב לעשות מתח, עשיתי מתח רחב והכתפיים כאבו לי, עכשיו ניסיתי לעשות מתח רחב ולא הצלחתי חצי, הכתפיים כאבו והגב בצד(לא יודע איך להסביר) אחרי שלא הצלחתי רחב ניסיתי רגיל וגם לא הצלחתי בכלל וכואבות לי העצמות בידיים ובגב.
עכשיו הגיע לעיקר אני רעב ממש כל שנייה אני רוצה לאכול משו ואני מצטער על זה שאני טוחן, בבטן אני מפוצץ אבל הפה רוצה עוד ועוד.
אני לא מתאמן בגלל שאני חולה.

יש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לדכא תיאבון
1. לאכול לאט
2. לאכול הרבה ירקות וסיבים תזונתיים
3. לא להשתעמם
4. לפתח שליטה עצמית

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל?
מה הגובה?
בן כמה?
74.9 במשך שבוע אני שוקל קצת פחות למרות שאני טוחן.
גובה 1.77
גיל 17

אני עכשיו מתקשר לשירות אחיות זה נהיה מוגזם.
מתח אני לא מצליח בשיט ממש לא ואם אני עושה קיצור כואב לי הגוף.
שכיבות שמיכה ניסיתי עכשיו יהלום התרסקי בקושי לרדת הצלחתי ורגיל עשיתי עכשיו 2 לא רציתי יותר כי הרגשתי כאבים בכתפיים ומקודם שעיתי ביד אחורית.
עכשיו עשיתי סקוואט לא כאב אבל לא היה לי נוח הרגשתי תא טבעי והתחלתי לנשום עמוק ואם תראה אותי עכשיו לא תחשוב שאני חולה אתה תחשוב שאני מחפש תירוצים לא להתאמן כי אני לא נראה בכלל חולה אלא נראה בריא ולא במיטה שכואב לו שקשה לזוז.
יש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לדכא תיאבון
1. לאכול לאט
2. לאכול הרבה ירקות וסיבים תזונתיים
3. לא להשתעמם
4. לפתח שליטה עצמית
באוכל אין לי שליטה עצמית כל פעם שלא הייתי אוכל שטויות זה מרצוני החופשי והייתי נהנה מי זה אבל עכשיו אני רוצה לטרוף כל דבר ופיתאום האוכל של אמא שלי שזה אוכל טעים אני מסתכל עליו לא נראה לי משו ואני לוקח הרוב שטות.
עכשיו באלי לאכול עוד משו אבל אני מתאפק לא לקחת.
אני מרגיש כמו אישה בהריון
יש כיוון מה זה יכול להיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית