הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי כדאי להתחיל להשתמש בחגורה?

לא חחח, התכוונתי שמתאמנים מתחילים לא צריכים חגורה,אז איך אני יודע מתי אני כן צריך להתחיל להשתמש בחגורה?
אין לי כוח להתחיל את הויכוח הזה עוד פעם כי פעם שעברה לפני איזה שבועיים הגענו ל10 עמודים בויכוח של מתי לשים חגורה.
אני אומר, אם אתה לא יכול להתקדם במשקל מאימון לאימון ללא חגורה אז תתחיל לשים חגורה.
מי שלא מסכים איתי, שיגיד מה שבא לו, אין לי כוח עוד פעם לחזור על הויכוחים האלו.

אני אומר 2 פלטות! למה? כי זה קצת מביך לשים חגורת אינזר ענקית על סקוואט של 80 קילו 😅
סתם, בערך 1.5 משקל גוף, צריך לדעת להפעיל גם את הלחוץ התוך בטני בלי חגורה.

ראיתי אנשים ששמו חגורה מ80 קילו והתקדמו יפה, ראיתי אנשים שהגיעו ל4 פלטות בלי חגורה,
תאכלס בחירה אישית ואתה תצליח ככה או ככה,
אבל הפאדיחה...

ראיתי אנשים ששמו חגורה מ80 קילו והתקדמו יפה, ראיתי אנשים שהגיעו ל4 פלטות בלי חגורה,
ראיתי אנשים שעשו 180 קילו עם חגורה, שרוולי ברכיים, רצועות מעל השרוולים וספוטר מחבק 🤣🤣🤣🤣🤣

לי זה עזר להעלות משקלים בסקווט אז אם לפני כשנה הייתי שמה חגורה בסטים של 60 ק"ג, היום אני שמה חגורה בסטים של מעל 80 ק"ג.
בדדליפט זה פחות הכרחי עבורי.
ולגבי הפדיחה, זה תלוי. אני הייתי נבוכה יותר להסתובב עם כפפות..

לי זה עזר להעלות משקלים בסקווט אז אם לפני כשנה הייתי שמה חגורה בסטים של 60 ק"ג, היום אני שמה חגורה בסטים של מעל 80 ק"ג.
בדדליפט זה פחות הכרחי עבורי.
ולגבי הפדיחה, זה תלוי. אני הייתי נבוכה יותר להסתובב עם כפפות..
חברה שלי מרימה 40 קילו סקוואט, היית ממליצה לה לשים חגורה?
אני חושב שלא כי היא עוד לא הבינה לגמרי מה זה לכווץ את הבטן וליצור לחץ בלי.

י חושב שלא כי היא עוד לא הבינה לגמרי מה זה לכווץ את הבטן וליצור לחץ בלי
נכון.
ועדיין יכולתי הרי להתקדם מעל 60 קג גם בלי חגורה אבל היתה לזה איזה השפעה (אולי פסיכולוגית) בשלב שהרגשתי שאני לא מתקדמת מספיק.

אחרי שיש לך טכניקה טובה. גם אם אתה מרים 60.
אין סיבה לא לשים חגורה באופן כללי אלא אם כן יש לך עוד דברים להתרכז בהם ( טכניקה)
מכיוון שהמטרה היחידה של חגורה היא לאפשר לשרירי הבטן שלך להתכווץ יותר חזק -
הווי אומר להפיק יותר כוח = לעבוד עם יותר משקל = להתחזק ולגדול יותר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית