עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חחח, התכוונתי שמתאמנים מתחילים לא צריכים חגורה,אז איך אני יודע מתי אני כן צריך להתחיל להשתמש בחגורה?בשלב שבו אתה מסיים את הסטים של החימום ועובר לסטים של העבודה.
אין לי כוח להתחיל את הויכוח הזה עוד פעם כי פעם שעברה לפני איזה שבועיים הגענו ל10 עמודים בויכוח של מתי לשים חגורה.לא חחח, התכוונתי שמתאמנים מתחילים לא צריכים חגורה,אז איך אני יודע מתי אני כן צריך להתחיל להשתמש בחגורה?
כנראה שאני אאמץ את הדעה של טנק,יחסוך לי לקנות חגורה בינתייםיש הרבה פוסטים והרבה דעות. תקרא ו "תאמץ" לך דעה וזרום איתה.
ראיתי אנשים שעשו 180 קילו עם חגורה, שרוולי ברכיים, רצועות מעל השרוולים וספוטר מחבק 🤣🤣🤣🤣🤣ראיתי אנשים ששמו חגורה מ80 קילו והתקדמו יפה, ראיתי אנשים שהגיעו ל4 פלטות בלי חגורה,
לכל מכון יש את הערבים המוזרקים עם הbeats שבאים בערב.ראיתי אנשים שעשו 180 קילו עם חגורה, שרוולי ברכיים, רצועות מעל השרוולים וספוטר מחבק 🤣🤣🤣🤣🤣
חברה שלי מרימה 40 קילו סקוואט, היית ממליצה לה לשים חגורה?לי זה עזר להעלות משקלים בסקווט אז אם לפני כשנה הייתי שמה חגורה בסטים של 60 ק"ג, היום אני שמה חגורה בסטים של מעל 80 ק"ג.
בדדליפט זה פחות הכרחי עבורי.
ולגבי הפדיחה, זה תלוי. אני הייתי נבוכה יותר להסתובב עם כפפות..
נכון.י חושב שלא כי היא עוד לא הבינה לגמרי מה זה לכווץ את הבטן וליצור לחץ בלי
אתה אמור להשתמש בבטן כדי להחזיק את הגוף יציב. ברגע שאתה מכווץ כמו שצריך אבל זה לא מספיק, שים חגורה.באיזה שלב באימונים כדאי להתחיל לשלב עבודה עם חגורה?