הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ RDL בSS

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני רוצה לשלב RDL קל בעיקר כי הבנתי שזה יכול לעזור לשפר את הטכניקה בדדליפט.
חשבתי לשלב את זה בתור חימום לדדליפט או להוסיף את זה ביום שאין דדליפט.
האם אפשרי לעשות את זה בSS?

כמו שהולכים לענות לך,אתה יכול אבל אז זה לא ss.
חוץ מזה,אם המטרה היא לשפר את הדדליפט,ואתה עושה ss,אין לך למה להתחיל לשלב דברים אחרים חוץ מדדליפט.

אני באופן אישי לא אהבתי לשלב דדליפט רגיל ורומני, כי הרגשתי שזה מבלבל אותי מבחינת הטכניקה
אני כן חושב ש rdl יכול לעזור לדדליפט רגיל, אז הייתי עושה תוכנית של כמה שבועות לחזק את הטכניקה ורק אז מתחיל ss לפי הספר.

ל ss לטוב ולרע יש הגדרות מאוד ברורות וחבל לסטות מהן, כי אח'כ קשה להבין ממה נתקעים

• פותח/ת השרשור
כמו שהולכים לענות לך,אתה יכול אבל אז זה לא ss.
חוץ מזה,אם המטרה היא לשפר את הדדליפט,ואתה עושה ss,אין לך למה להתחיל לשלב דברים אחרים חוץ מדדליפט.
אני באופן אישי לא אהבתי לשלב דדליפט רגיל ורומני, כי הרגשתי שזה מבלבל אותי מבחינת הטכניקה
אני כן חושב ש rdl יכול לעזור לדדליפט רגיל, אז הייתי עושה תוכנית של כמה שבועות לחזק את הטכניקה ורק אז מתחיל ss לפי הספר.

ל ss לטוב ולרע יש הגדרות מאוד ברורות וחבל לסטות מהן, כי אח'כ קשה להבין ממה נתקעים
אני עושה ssעם hb זה נראלי כבר סוטה מההגדרות
למה כל כך חשוב לך לשלב?
איך הגעת לזה?
Alan tharll

אויש אחי תעזוב את אלאן, הוא גם אומר שדדליפט ולאו באר סקוואט זה אותו הדבר,
הבחור נחמד והכל אבל הוא לא המילה האחרונה, עוד יוטיובר.
אתה מתחיל בן מתחילים, תתרכז בלהתחזק ולהשתפר בטכניקה ואל תחפש שטויות.
יש לי אחלה דדליפט שבעולם יחסית למשקל שלי ומעולם לא השתמשתי בRDL, אחלה תרגיל, אבל אני עדיין משיג התקדמות לינארית, אז אני לא צריך את זה.

• פותח/ת השרשור
אויש אחי תעזוב את אלאן, הוא גם אומר שדדליפט ולאו באר סקוואט זה אותו הדבר,
הבחור נחמד והכל אבל הוא לא המילה האחרונה, עוד יוטיובר.
אתה מתחיל בן מתחילים, תתרכז בלהתחזק ולהשתפר בטכניקה ואל תחפש שטויות.
יש לי אחלה דדליפט שבעולם יחסית למשקל שלי ומעולם לא השתמשתי בRDL, אחלה תרגיל, אבל אני עדיין משיג התקדמות לינארית, אז אני לא צריך את זה.
כן אבל לא כולם מושלמים,יש כאלה שיש להם בעיות שאולי RDL יתקן אותם הכי טוב.
מה שהוא אמר בסרטון בהחלט נשמע מתאים לי,אני לא מרגיש את ההמסטרינגס עובדים אפילו קצת בדדליפט שלי

כן אבל לא כולם מושלמים,יש כאלה שיש להם בעיות שאולי RDL יתקן אותם הכי טוב.
מה שהוא אמר בסרטון בהחלט נשמע מתאים לי,אני לא מרגיש את ההמסטרינגס עובדים אפילו קצת בדדליפט שלי

ועוד פעם ... דדליפט זה לא תנועה אולימפית שאתה צריך לפרק אותה לרכיבים ללמוד אותה . זה תנועה די פשוטה וstraight forward .
אתה רוצה לשפר את הדדליפט ? תעבוד על הדדליפט . אתה עוד מאוד רחוק מהמצב בו אתה צריך תרגילי עזר להעלות משקל בדדליפט .

אתה בהתחלה של הדרך שלך אם אתה עושה SS , אתה עדיין כנראה במשקלים מספיק נמוכים . האמס הם לא השריר היחיד שתפקידו לסובב את באגן , במשקלים כאלו כנראה הם עדיין לא עובדים מספיק חזק כדי שתרגיש כאב או משהו אחרי האימון .
יש עיקרון שכאב עצבי חזק יותר מורגש , וכאב ב"דרגה פחותה" מסונן ... זהו , לפעמים באמת אין צורך להמציא את הגלגל .

אתה רוצה לעשות אבל משהו , תעשה את זה בכיף , בחירה שלך . אבל עוד פעם ,זה לא SS מה שאתה תעשה .

• פותח/ת השרשור
ועוד פעם ... דדליפט זה לא תנועה אולימפית שאתה צריך לפרק אותה לרכיבים ללמוד אותה . זה תנועה די פשוטה וstraight forward .
אתה רוצה לשפר את הדדליפט ? תעבוד על הדדליפט . אתה עוד מאוד רחוק מהמצב בו אתה צריך תרגילי עזר להעלות משקל בדדליפט .

אתה בהתחלה של הדרך שלך אם אתה עושה SS , אתה עדיין כנראה במשקלים מספיק נמוכים . האמס הם לא השריר היחיד שתפקידו לסובב את באגן , במשקלים כאלו כנראה הם עדיין לא עובדים מספיק חזק כדי שתרגיש כאב או משהו אחרי האימון .
יש עיקרון שכאב עצבי חזק יותר מורגש , וכאב ב"דרגה פחותה" מסונן ... זהו , לפעמים באמת אין צורך להמציא את הגלגל .

אתה רוצה לעשות אבל משהו , תעשה את זה בכיף , בחירה שלך . אבל עוד פעם ,זה לא SS מה שאתה תעשה .
המטרה היא לא רק להרים את המוט ולהעלות משקלים,אם זאת הייתה המטרה הייתי מרים כמו פאוורליפטרים מקצועים.
המטרה היא להעלות משקלים תוך שמירה על טכניקה כמה שיותר טובה.
וזה נכון שאני עושה SS ואני מתחיל והמשקלים שלי נמוכים,אבל אני מתקרב לעבר דדליפט פעמיים משקל גוף וזה כבר לא צחוק .לכן אם אני אוכל להוריד קצת את העומס מהגב שלי ולהעביר אותו לרגליים כמו שאמור להיות בדדילפט אני ארצה מאוד לעשות את זה

הבנתי למה אתה מתכוון...
סורי חשבתי משהו אחר

כן לעשות RDL בחימום עם משקל קל, כדי להרגיש את המתיחה וכדי להבין את הטכניקה זאת שיטה טובה וכשאני עוזר לאנשים
עם הטכניקה ככה אני מלמד, יחד על מקל מטאטא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית