הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה? אבל עם SS אי אפשר לגדול, זה לא לבאדיבילדינג....

מצב
השרשור נעול
תביאו לינקים

לייל עכשיו טוען בפורום שלו שריפ מפחד שהאמת ולכן הוא ביטל את הראיון שלהם.
בכל מקרה צריך לקרוא בדיוק הודעה אחת של לייל בשביל לראות שהוא שחצן, שקוע לגמרי בעצמו ובאמת חושב כנראה שהוא מתנת האלים לאנושות.

כן, בפורום ה"רשע" שלו הוא גם שלח לו מכתב ושלח את ריפ לעזאזל על זה שהוא ביטל את הראיון.

אני מנסה להבין למה הוא חושב שריפ מפחד מהאמת אם הוא הביא הוכחה שלייל טועה בכל מובן אפשרי.

כי לייל ענק באוקראינה, למה שדבר פעוט כמו הוכחות יפריע לו לטעון מה שהוא רוצה?

תגידו ...זה לא נראה קצת דפוק לעשות 3 תרגילים של SS וללכת הביתה? בשביל זה לשלם מנוי לחדר כושר? 😃

זה שאני חושב שונה ממך לא עושה אותי לדביל .
אתה הדביל שלא מוכן לקבל דעה של אדם אחר והולך אחרי כולם כמו עדר.
וכן 3 תרגילים של SS זה נראה מצחיק בלקרוא לזה "אימון" ועוד לתקופה של 6 חודש...אז מי הדביל פה? חה חה חה

ברור לי לגמרי שאתה טרול, ולא מוצלח במיוחד, אבל אני בכל זאת אאכיל אותך.
מה הפונקציה של חדר כושר בשבילך? גיוון בחיים? חוג? מקום להסתכל על ישבנים של נשים/גברים? פונקציה חברתית?
בשביל הרוב המוחלט של הפורום הזה, חדר הכושר הוא מכשיר להשגת מטרות דיי מוגדרות: להוסיף X משקל למוט, להוריד X אחוזי שומן. במבחן התוצאה, התרגילים האלה (ואגב, זה לא שלושה תרגילים, תספור שוב) הם האפקטיביים ביותר, ועושים אותם בחדר כושר מהסיבה הפשוטה שיש שם את הציוד לעשות אותם (כלוב, מוט ומספיק פלטות). אם היה לי את הציוד הזה בבית לא הייתי הולך לחדר כושר.

לייל דביל. הוא אשכרה לא מסוגל להכיל את העובדה שהוא מסוגל לטעות. טמבל.

כן, בפורום ה"רשע" שלו הוא גם שלח לו מכתב ושלח את ריפ לעזאזל על זה שהוא ביטל את הראיון.

אני מנסה להבין למה הוא חושב שריפ מפחד מהאמת אם הוא הביא הוכחה שלייל טועה בכל מובן אפשרי.

לינק?

כולם דבילים פה אהה? לייל אני...כולםםםם רק מה שמאכילים אותכם אתם בולעים ללא שום מחשבה עצמית.
מר לטיסימוס חדר כושר בשבילי זה לפתח גוף, להסתכל על ישבנים של גברים ולרוץ הביתה לשפשף.
ולעשות שלוש תרגילים (כן זה שלוש בתכונית A של SS) וללכת הביתה ולהגיד "יוו אני בקרוב אהיה גבר גבר" נראה לי מגוחך אלה אם אתה עושה ת'תרגילים בבית וזה בחינם ולא במסגרת של חדר כושר שעולה הרבה מאוד כסף בטוטאל קוסט כול חודש.

שלושה תרגילים ב-SS? בוא נספור: סקוואט, בנץ', פרס, דדליפט, פאוורקלין. או, אם אתה מתעקש: סקוואט, בנץ'/פרס, דדליפט, פאוורקלין.
קודם כל תדע על מה אתה מדבר ואח"כ תחזור אלי.

לייל פשוט הוריד את עצמו מתחת לכל רמה. הראה חוסר מקצועיות מוחלט והתנהג כמו ילד קטן.

כמובן שזו לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה. הוא גם שרף את עצמו עם פנדליי, ועכשיו עם ריפ. עדיף שהיה מגביל את עצמו לתזונה.

וואו. קראתי עכשיו את הת'רד של לייל אצל ריפ. הבנאדם פשוט דביל. ואני רוצה לתמוך באנשים שם שמטילים ספק באמינות של לייל גם בנושא תזונה לאור הפסיכוזה שהוא מפגין. בשני מאמרים שלו בנושא תזונה מצאתי טעויות וניתוח ממש גרוע. הצבעתי בפניו עליהם ואי היכולת שלו להתמודד עם זה שהוא טעה פשוט מרשימה. אפילו במקרה הראשון שבו מדובר על טעות טיפשית שכל אחד היה מתקן ועובר הלאה הוא תיקן אבל המשיך להתבכיין על איך זה נשמע לו לא הגיוני ושאולי צריך לעשות שוב את המחקרים. במקרה השני שבו מדובר על ניתוח קצת יותר מעמיק של מספר מאמרים הוא פשוט הפסיק להגיב ונעל את התגובות (כמו במקרה הזה) כשהוא הבין שיכול להיות שהוא טעה.

Shock, בן אדם שמתנהג כמו ילד בן 4 לא אוהב להודות בטעויות שלו?!?!
חבל שריפ ביטל את הראיון, זה מפגש מצולם שהייתי שמח לראות.

מה היו נתוני ההתחלה של זאק הזה (משקלי עבודה ומשקל גוף)?

נערך לאחרונה:
מי אמר המכון זה בית מלון מה אתה דפוק?
אבל סקוואט זה לא כול החיים שם...יש עוד תרגילים שאפשר לעשות לחיזוק רגליים מלבד התרגיל הזה.
נראה לי אתה גם מהסהרורים שעושים SS בלבד ולא FBW כמו שצריך
אם יש משהו שיצאתי בו דפוק, זה שעוד לא עשיתי ss.
אבל לפי הצורת החשיבה שלך : "למה לשלם תמורת מנוי אם אני אעשה רק שלושה תרגילים?", כאילו שאם אתה משלם למכון אתה צריך להוציא ממנו את המיץ. אננשים נרשמים למכון ע"מ להגיע למטרה שלהם, שלרוב זה לעלות בשריר = לעשות ss, הם לא נרשמים כדי להתאמן בכמה שיותר מכשירים.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית