הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעי בגרות

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
S

Shai pratt

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום אני בן 15 וחצי
מתאמן כבר חצי שנה הגעתי להשגים יפים יחסית העלתי במסה אבל יש לי בעיה אני סובל מפצעי בגרות כבר שנה - שנתיים וניסיתי כל משחה אפילו שינויים בתזונה שום דבר לא עבד.
אני יכול לקחת כדור בשם רואקוטן אבל עם הכדור הזה לא אוכל להתאמן 8 חודשים ואני לא רוצה לוותר על כל כך הרבה זמן, לפני שנה ניסיתי אנטיביוטיקה עוד לפני שהתחלתי להתאמן וזה העביר את כל החצ'קונים לבערך חודשיים אבל זה חזר.
לפני שבוע קבעתי פגישה עם רופא עור והוא נתן לי שוב אנטיביוטיקה מאוד דומה (מינוציקלין) ואמר שאני יכול להתאמן כרגיל הלכתי לאימון ביום השני לאנטיביוטיקה האימון היה רגיל ולאחר מכן בערב פשוט קרסתי מעייפות ונהייתי חולה עם קצת חום ליומים. בקיצור אני לא יכול להתאמן גם עם האנטיביוטיקה למשך חודשיים...
אז השאלה שלי אם לדעתכם כדאי לוותר ולא להתאמן חודשיים ולרדת בהשגים בשביל להפטר מפצעי הבגרות תודה לעונים.

היי,כמישהו שהיו לו פצעי בגרות-והרבה,אין משהו שעוזר כמו הרואקוטן,זה הדבר הכי יעיל שיש עכשיו עם הכי הרבה אחוזי הצלחה.
אני דיברתי עם אחד המומחים לפצעי עור,כשהמליץ לי על הכדור דווקא שאלתי על הנושא הזה,הוא אמר לי שאפשר להתאמן בסביבה מקורה בעצימות יותר נמוכה מהרגיל.ל84% מהאנשים שהשתמשו בראקוטן לא חזרו הפצעים(נתון שנתן רופא העור).רק שהתקופה עם הכדור היא סבל אמיתי מבחינת היובש בשפתיים.

• פותח/ת השרשור
היי,כמישהו שהיו לו פצעי בגרות-והרבה,אין משהו שעוזר כמו הרואקוטן,זה הדבר הכי יעיל שיש עכשיו עם הכי הרבה אחוזי הצלחה.
אני דיברתי עם אחד המומחים לפצעי עור,כשהמליץ לי על הכדור דווקא שאלתי על הנושא הזה,הוא אמר לי שאפשר להתאמן בסביבה מקורה בעצימות יותר נמוכה מהרגיל.ל84% מהאנשים שהשתמשו בראקוטן לא חזרו הפצעים(נתון שנתן רופא העור).רק שהתקופה עם הכדור היא סבל אמיתי מבחינת היובש בשפתיים.
כן אבל הבעיה שהרואקוטן הוא ל 8 חודשים אתה מכיר אולי תרופה אחרת \ משחה שעוזרת?

באמת שאלת את זה? יש לי תקופות שאני מחוצקן (ויש שפחות) וסמוך עליי אצלי כל חצקון אתה יכול לראות גם מ100 מטר במזג אוויר שיש היום ובכלל לא העלתי בדעתי אפילו לקחת רואקוטן
8 חודש לא להתאמן? פנים נקיות מחצקונים יראו רע כשהם ממורמרות בכל מקרה לפחות שיהיה לך גוף בן זונה

ממה ששמעתי, זה כדור לא בריא באופן כללי, ובזמן השימוש הוא עושה עוד יותר פצעים. פשוט שטוף את הפנים כל יום עם סבון ו יהיה בסדר.

ממה ששמעתי, זה כדור לא בריא באופן כללי, ובזמן השימוש הוא עושה עוד יותר פצעים. פשוט שטוף את הפנים כל יום עם סבון ו יהיה בסדר.
זה לא עוזר לכולם. לי אישית היו פצעים שטפתי עם סבון וזה העביר את זה חלקית עדין יש פה ושם.
לעומת זאת יש אנשים ששוטפים עם סבון והם עדיין נראים מזעזע ולא יעזור כלום.

זה לא עוזר לכולם. לי אישית היו פצעים שטפתי עם סבון וזה העביר את זה חלקית עדין יש פה ושם.
לעומת זאת יש אנשים ששוטפים עם סבון והם עדיין נראים מזעזע ולא יעזור כלום.
ברור שזה לא עוזר באופן מוחלט ו אפילו לא מוריד את הרוב,אבל זה משפר את המצב, וצריך לזכור שהפצעים האלה הם בדיוק לכמה שנים ואז הכל עובר..ממה שראיתי על חבר'ה שהיו איתי בשכבה ולקחו זה מספר גדול דל חודשים שהפרצוף נראה כמו פיצה (למרות שבסוף העור נהיה חלק). חוץ מזה היה לי בחור בשכבה שנכנס מזה לדיכאון וישב בבית מספר חודשים (אני מדבר על ילד בן 14~ בזמנו)

יש לי יותר חצ'קונים מפנים, ואני אתאבד לפני שאני אגע בראוקוטן. ראיתי את חבריי נופלים בזה אחר זה, כל אחד חושב שזה לא יהיה כזה נורא. מהתקפי זעם שכללו זריקת ספרים על המורה באמצע השיעור והכאת בני משפחה ועד נטיות אובדניות, הראוקוטן מפיל את הטובים ביותר ושום דבר לא שווה את הסבל הנוראי שהכדור הארור הזה גורם לו.

יש לי יותר חצ'קונים מפנים, ואני אתאבד לפני שאני אגע בראוקוטן. ראיתי את חבריי נופלים בזה אחר זה, כל אחד חושב שזה לא יהיה כזה נורא. מהתקפי זעם שכללו זריקת ספרים על המורה באמצע השיעור והכאת בני משפחה ועד נטיות אובדניות, הראוקוטן מפיל את הטובים ביותר ושום דבר לא שווה את הסבל הנוראי שהכדור הארור הזה גורם לו.
מה..
יש לי חבר שהשתמש וזה וחוץ משפתיים יבשות הכל היה בסדר גמור.

תגיד לי רק אם פיררו להם הרואין וקראק בכדוריםo_O

מכירה כמה שהשתמשו בזה וזה עזר להם פלאים..
התופעות לוואי היו גג יובש ולא שום דבר מההזייה שצויינה לעיל.
לדעתי, ועוד בגיל שלך, אני הייתי מנסה.
יעזור? נפלא, נפטרת מזה!
לא יעזור? ממשיכים לנסות דברים אחרים.

אז תתאמן בעצימות יותר נמוכה, לא נורא, לא קרה כלום.. ה8 חודשים האלו יוכלו להציל לך ת'תחת בעולם הדייטים כשתגדל..

אז השאלה שלי אם לדעתכם כדאי לוותר ולא להתאמן חודשיים ולרדת בהשגים בשביל להפטר מפצעי הבגרות
בתור אחד שלקח 8 חודשים - כן קח את הכדור אם יש לך אקנה שמתחיל להיות מוגזם.

לי אף פעם לא היה אקנה מוגזם אבל הייתי בינוני+..אין לך מה להיות מוטרד לי אישית היה את זה בגילאי 13-16 ועכשיו יש לי עור של נסיכה(ואני בן בכלל)
אבל השתמשתי בדואק ג'ל מידי פעם,היה מצויין

לום אני בן 15 וחצי
מתאמן כבר חצי שנה הגעתי להשגים יפים יחסית העלתי במסה אבל יש לי בעיה אני סובל מפצעי בגרות כבר שנה - שנתיים וניסיתי כל משחה אפילו שינויים בתזונה שום דבר לא עבד.
אני יכול לקחת כדור בשם רואקוטן אבל עם הכדור הזה לא אוכל להתאמן 8 חודשים ואני לא רוצה לוותר על כל כך הרבה זמן, לפני שנה ניסיתי אנטיביוטיקה עוד לפני שהתחלתי להתאמן וזה העביר את כל החצ'קונים לבערך חודשיים אבל זה חזר.
לפני שבוע קבעתי פגישה עם רופא עור והוא נתן לי שוב אנטיביוטיקה מאוד דומה (מינוציקלין) ואמר שאני יכול להתאמן כרגיל הלכתי לאימון ביום השני לאנטיביוטיקה האימון היה רגיל ולאחר מכן בערב פשוט קרסתי מעייפות ונהייתי חולה עם קצת חום ליומים. בקיצור אני לא יכול להתאמן גם עם האנטיביוטיקה למשך חודשיים...
אז השאלה שלי אם לדעתכם כדאי לוותר ולא להתאמן חודשיים ולרדת בהשגים בשביל להפטר מפצעי הבגרות תודה לעונים.

רואקוטן, צריך לזה מרשם מרופא. זה קצת סבל אבל זה עוזר.

חוץ מזה יש לך כדורים יותר ''לייט'' שקוראים להם מינוציקלין.
תשתמש בתכשירים של NIVEA אני חושב קוראים להם כמו מסכות מיוחדות כאלה שאתה שוטף איתם את הפנים.

אני אישית לקחתי ראקוטן בגילך בערך.
וזה גרם לדיכאון עמוק.
על כל אחד זה משפיע שונה בקטע הזה.
אם האקנה שלך לא חמור ברמה שזה הורס לך את הביטחון, אז אין טעם.
זה לא תרופה קלה כל כך..

אני אישית לקחתי ראקוטן בגילך בערך.
וזה גרם לדיכאון עמוק.
על כל אחד זה משפיע שונה בקטע הזה.
אם האקנה שלך לא חמור ברמה שזה הורס לך את הביטחון, אז אין טעם.
זה לא תרופה קלה כל כך..

בגלל זה הולכים לבדיקות לפני לא מביאים לכל כחד רואקוטן זאת תרופה חזקה מאוד

גם לי זה קצת התחיל בזמן האחרון אבל זה לא משהו נורא אני פשוט שוטף את הפנים עם סבון.

לי היה גם די הרבה ובשלב מסוים הם פשוט עברו מעצמם..
יש עוד תרופות שנמצאו אקפטיביות לפני ראקוטן, לא הייתי רץ לקחת משהו כל כך אגרסיבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית