הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טקסס

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
יום ראשון בשבוע שעבר הלכתי לאימון נפח.
העמסתי 70 קילו על הבנץ והעפתי את זה ל 5X5 כמו כלום.
ביום חמישי של אותו שבוע שמתי 85 בעצימות וקיוויתי לחמישייה. נכשלתי אחרי 2 חזרות.
בעצימות של שבוע הבא אני חוזר על 85. מה עושים עם הנפח? האם מתקדמים? זה כבר עובר את ה 85 אחוז. השאלה המתבקשת היא מהו הגבול והאם בכלל יש גבול?
כנל לגבי הסקוואט. ביום ראשון של השבוע תקתקתי 105 לנפח והרגשתי שיש לי עוד, היום עשיתי חזרה אחת בלבד עם 125 במקום 3 כמתוכנן. אם אני מעלה את הנפח בשבוע הבא ל 107.5 זה יצא 86 אחוז. מה אתם ממליצים לעשות?
מצורפים סרטונים של סקוואט סט אחרון של הנפח, ושל העצימות בסקוואט:

יש לציין שדווקא בסקוואט אם הייתי מנסה שוב אולי הייתי מצליח מפני שבחזרה השנייה סתם ישבתי אחורה מידי ואיבדתי איזון. לצערי לא היה זמן לניסיון נוסף. אבל הרעיון הוא ברור, הנפח עולה סבבה לגמרי, בעצימות נכשל. גם בפרס זה קרה דרך אגב. האם כדאי להגיע לאחוזים שנושקים ל 90 מהעצימות?
תודה לעוזרים 😃

איזה סקוואט יפה.
יכול להיות שלא התאוששת מהנפח, אני חושב שאתה צריך להוריד ואולי לאכול יותר.

תמשיך להוסיף. אתה מבין שגם בהתקדמות ליניארית זה היה עובר את ה-85 אחוז, כן?

• פותח/ת השרשור
איזה סקוואט יפה.
יכול להיות שלא התאוששת מהנפח, אני חושב שאתה צריך להוריד ואולי לאכול יותר.
תודה.
כשאתה אומר להוריד אתה מתכוון לריסט? רק עכשיו חזרתי מריסט השיא שלי היה 120 לשלשה. ואני משתדל לאכול כמו מטורף השבוע עליתי קילו לאחר שאיזה 3-4 שבועות הייתי סוג של תקוע במשקל.
תמשיך להוסיף. אתה מבין שגם בהתקדמות ליניארית זה היה עובר את ה-85 אחוז, כן?
אז אתה אומר להתייחס לכל אימון בשבוע כלעצמו וההתקדמות באימון מסויים תלויה אך ורק בו? לצורך העניין, אין בעיה שבאימון נפח אני אגיע ל 117 והעצימות תהיה 125?

אז אתה אומר להתייחס לכל אימון בשבוע כלעצמו וההתקדמות באימון מסויים תלויה אך ורק בו? לצורך העניין, אין בעיה שבאימון נפח אני אגיע ל 117 והעצימות תהיה 125?
אם הנפח מצליח להמשיך לדחוף את העצימות, למה שתהיה בעיה.
כמו שאמרתי, בכל מקרה האחוזים מצטמצמים החל מהאימון השני.

יכול להיות שזה סתם נראה ככה, אבל אני חושב שבעצימות משום מה אתה מפחד לקחת באונס וזו אחת הסיבות שלא הצלחת. תשווה את הבאונסים בין 2 הסרטונים

• פותח/ת השרשור
למה העמידה שלך צרה כל כך? תרחיב אותה
ככה נוח לי לרדת עד הסוף ולקבל את הבאונס.
ולמה אתה בלי חגורה?
כי אני תותח.
סתם, פשוט עד עכשיו לא הגיע הזמן לחגור, ועוד חודש וקצת אני מתגייס כבר נראה לי מיותר להתחיל..
יכול להיות שזה סתם נראה ככה, אבל אני חושב שבעצימות משום מה אתה מפחד לקחת באונס וזו אחת הסיבות שלא הצלחת. תשווה את הבאונסים בין 2 הסרטונים
אני בהחלט מודע לבעייה הזאת ואני תמיד חושב לפני הסט על הבאונס ולא לפחד לקבל באונס. דווקא זה מרגיש שאני מצליח לקבל באונס טוב בדרך כלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית