הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ street workout

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני התאמנתי 10 חודשיים street workout ואני מתאמן 3 חודשים במכון,אני ראיתי שיפור ממש גדול אני ממש גדלתי בחזה ובגב ברגליים... אבל אני נהייתי פחות טוב בתרגילי משקל גוף,אני רוצה לשלב street workout יחד עם זה(70% מהאימון sw ו-30% מהאימון משקולות\מכונות) כי אני רוצה להיות אטלתי אבל גם עם מסה טובה זה אפשרי?ואפשר לעשות מסה ב-street workout כמו במכון כושר?

חשבת על זה שלא בטוח שמתאמן SW יצטרך בכלל את התרגילים של SS? או רק סקוואט ודדליפט וגם זה בספק? (פלג גוף תחתון גדול מקשה על התרגילים בSW)

השאלה למה מתאמן מתחיל צריך תכנון אימונים שכזה?
שאלה מקדימה היא מה המטרה של המתאמן. נראה שכמעט כולכם מאוחדים בדיעה שהמטרה היא תמיד להשיג מקסימום תועלת במינימום זמן, כאשר תועלת" מוגדרת לפי הרצון הכללי של המתאמן - היפרטרופיה, משקלי עבודה או מה שלא יהיה.

מתאמנים פחות הארד-קור יכולים, במפתיע, להעדיף אימונים מהנים יותר (או לפחות נסבלים יותר) גם אם משמעות הבחירה היא שהאימון לא יהיה באפקטיביות המקסימלית האפשרית. בחשיבה לטווח ארוך, ועם שעורי הנשירה הגבוהים בענף, לדעתי כדאי לחשוב קצת יותר על האספקט הזה.

החוק השני של יהושע: גם התוכנית הטובה ביותר לא שווה הרבה אם לא מבצעים אותה.

שאלה מקדימה היא מה המטרה של המתאמן. נראה שכמעט כולכם מאוחדים בדיעה שהמטרה היא תמיד להשיג מקסימום תועלת במינימום זמן, כאשר תועלת" מוגדרת לפי הרצון הכללי של המתאמן - היפרטרופיה, משקלי עבודה או מה שלא יהיה.

מתאמנים פחות הארד-קור יכולים, במפתיע, להעדיף אימונים מהנים יותר (או לפחות נסבלים יותר) גם אם משמעות הבחירה היא שהאימון לא יהיה באפקטיביות המקסימלית האפשרית. בחשיבה לטווח ארוך, ועם שעורי הנשירה הגבוהים בענף, לדעתי כדאי לחשוב קצת יותר על האספקט הזה.

החוק השני של יהושע: גם התוכנית הטובה ביותר לא שווה הרבה אם לא מבצעים אותה.
מסכים איתך ללא צל של ספק, אבל אני מעריך שחבר'ה שקראו ומצאו את הפורום הזה או שנאמר להם על ידי חברים, ונכנסו ופתחו משתמש ובאו לקבל ייעוץ, אלו אנשים שמחפשים יותר ממה שהם עושים עד כה, לפחות לערכתי. לכן אני תמיד מתייחס לפוסטים בצורה כזו.
חשבת על זה שלא בטוח שמתאמן SW יצטרך בכלל את התרגילים של SS? או רק סקוואט ודדליפט וגם זה בספק? (פלג גוף תחתון גדול מקשה על התרגילים בSW)
אבל המטרה שלו היא לא רק sw הוא גם רוצה לצבור הרבה מסת שריר ולהראות טוב, חדר כושר זה המקום האופטימלי בשביל מטרה זו, למרות שגם ב-sw אפשר להתפתח יפה

חבר'ה שקראו ומצאו את הפורום הזה
אני מסכים שזה נכון לרוב מי שנמצא באתר לאורך זמן, אבל לא בהכרח לכל מתאמן חדש שרק גילה את הענף ורץ לגוגל לראות איפה אפשר למצוא מידע.

זה אפשרי ועוד איך, אנשי הקרוספיט מוכיחים לנו את זה כל פעם מחדש.

אם אתה רוצה להיות גדול וחזק בצורה אופטימלית - תשאר בחדר כושר כמו שטנק אומר ובצדק.
.
גדול יכול להיות , אבל חזק ? איך אתה מגדיר חוזק ? למה דווקא חזק זה מי שלוחץ יותר בבנצ ? למה זה לא מי מצליח יותר planche push ups ? או יותר שכיבות סמיכה בעמידת ידיים על מקבילים ?
דרך אגב אני לא עשיתי בנצ כבר שנה ואני בקלות לוחץ הרבה יותר ממשקל הגוף שלי נחש איך ? נטו ג'ימנסטיקס

איך אתה מגדיר חוזק ?
כשאומרים חזק מתכוונים לאדם בעל הרבה כוח, לכוח יש הגדרה מילונית רבת משמעויות:

ההגדרה בפיסיקה - כוח הוא כל דבר שיכול לגרום למסה להאיץ.

בתורת הכושר הגופני הוא מקבל הגדרה שונה:
כוח זה היכולת להרים X התנגדות
.
בשתי המקרים ההגדרות המילונית לטובתי
לא אמרתי לפותח הפוסט, "אם אתה רוצה להיות סבולתי או מתפרץ"

רק לידיעתך, לא אמרתי שום דבר כנגד אימוני גימנסטיקס, אני דווקא מאוד אוהב את האימונים הללו ומשלב כל מיני תרגילים כאלו באימונים שלי, כמו שכתבתי פה:
אימוני סטריט יכולים להיות מאוד מאתגרים
ופה:
ברור שעולים במסה מ-SW בכל תכנון אימונים שבו יש עליה הדרגתית בעומסים תתרחש עליה במסת שריר.

כשאומרים חזק מתכוונים לאדם בעל הרבה כוח, לכוח יש הגדרה מילונית רבת משמעויות:

ההגדרה בפיסיקה - כוח הוא כל דבר שיכול לגרום למסה להאיץ.

בתורת הכושר הגופני הוא מקבל הגדרה שונה:
כוח זה היכולת להרים X התנגדות
.
בשתי המקרים ההגדרות המילונית לטובתי
לא אמרתי לפותח הפוסט, "אם אתה רוצה להיות סבולתי או מתפרץ"

רק לידיעתך, לא אמרתי שום דבר כנגד אימוני גימנסטיקס, אני דווקא מאוד אוהב את האימונים הללו ומשלב כל מיני תרגילים כאלו באימונים שלי, כמו שכתבתי פה:

ופה:
ולעשות פלאנץ פוש אפס זה לא התנגדות ?

נו כי התרגיל קשה מאוד בגלל הרבה התנגדות שבערך כל הפלג גוף עליון צריך להתמודד איתה
וזה מה שהייתה ממליץ לפותח הפוסט? הבנאדם בסך הכל רוצה להעלות מסת שריר ובו זמנית להתחזק באימוני sw, הוא עוד לא ברמה בשביל תרגילים כל כך טכניים שדורשים המון נסיון, נראה שבכלל לא קראת את השרשור

אפשרי ועוד איך
אני אישית אפילו הייתי ממליץ מאוד על השילוב הזה אם ישלך תאפשרות ואת הזמן לזה
אני לאחר 3 שנים ללא אימונים חזרתי ל sw
ותוך חודשיים העלאתי בין 8-10 קילו של מסת שריר
ועכשיו אני משתדל לשלב גם מכון כשיש זמן
וגם הsw חיזק אותי בצורה משמעותית מאוד
וזה מורגש מאוד במכון

אפשרי ועוד איך
אני אישית אפילו הייתי ממליץ מאוד על השילוב הזה אם ישלך תאפשרות ואת הזמן לזה
אני לאחר 3 שנים ללא אימונים חזרתי ל sw
ותוך חודשיים העלאתי בין 8-10 קילו של מסת שריר
ועכשיו אני משתדל לשלב גם מכון כשיש זמן
וגם הsw חיזק אותי בצורה משמעותית מאוד
וזה מורגש מאוד במכון

בטוח שרק 8-10?

מסכים איתך שזה נשמע לא הכי הגיוני אבל התוצאות מדברות בעד עצמן
וזאת אחת הסיבות שאנשים לא מאמינים לי שאני לא מזריק
אתה נראה לי לא כל כך מבין מה זה 8-10 קילו של מסת שריר

תאמין לי שמבין..
תקשיב סך הכל באתי לתת פה עצה לבחור
מתוך ניסיון אישי
תרצה להאמין או לא בחירה שלך
אני לא ילד שמשעמם לו אז הוא בא לעשות רושם על אנשים באיזה פורום
שבוע טוב.

תאמין לי שמבין..
מתוך ניסיון אישי
שבוע טוב.
אוקי,
שבוע טוב.

תאמין לי שמבין..
מתוך ניסיון אישי
שבוע טוב.
רק שתדע שאני בתחום כבר כמה שנים, ויצא לי לאמן ולהכיר לא מעט אנשים גם חבר'ה שמשתמשים בסטרואידים, ובחיים שלי לא הכרתי מישהו שבזמן סייקל של חומר איזה שתרצה שהעלה 8-10 שריר נקי בחודשיים, אז לעשות את זה טבעי נשמע מגוחך, אני בכל אופן לא מאמין לך, אבל אם אתה כל כך בטוח בעצמך מי אני?? סתם איזה אחד חופר...

רק שתדע שאני בתחום כבר כמה שנים, ויצא לי לאמן ולהכיר לא מעט אנשים גם חבר'ה שמשתמשים בסטרואידים, ובחיים שלי לא הכרתי מישהו שבזמן סייקל של חומר איזה שתרצה שהעלה 8-10 שריר נקי בחודשיים, אז לעשות את זה טבעי נשמע מגוחך, אני בכל אופן לא מאמין לך, אבל אם אתה כל כך בטוח בעצמך מי אני?? סתם איזה אחד חופר...

סבבה אז אולי אתה מבין יותר ממני
אחרי עליה של 12 קילו על 10 אחוז שומן אתה רוצה להגיד לי שזה לא הגיוני ששמונה קילו מזה זה שריר
אולי באמת אני טועה אשמח להסבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית