הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי בטן

• פותח/ת השרשור binya
  • פורסם בתאריך

binya

משתמש מתחיל
96
17
נק' מוניטין:
17
96
17
כושר Gym ירושלים.
שלום, רציתי לדעת, כדי לסיים את החיטוב עם קוביות בבטן, יש צורך
לעבוד על הבטן באופן ישיר? כלומר לעשות תרגילים שמיועדים לבטן בלבד, ולא לעבוד
עליה בעקיפין באמצעות התרגילים המורכבים.
תודה מראש לעונים.

בשביל קוביות אני לא רואה צורך. שרירי הבטן מקבלים מספיק עבודה מתרגילי הבסיס, אם תגיע לאחוז שומן מספיק נמוך תראה קוביות.

• פותח/ת השרשור
בשביל קוביות אני לא רואה צורך. שרירי הבטן מקבלים מספיק עבודה מתרגילי הבסיס, אם תגיע לאחוז שומן מספיק נמוך תראה קוביות.
כמה נמוך? ותרגילים ישירים יזרזו את העניין? (לא מבחינת הירידה בא"ש, אלא כמה נמוך יצרך הא"ש להיות)

אם אתה רוצה לזרז את העניין , אני ממליץ על פלאנק לסוגיו (חפש בגוגל מה זה plank) . תרגילים אחרים שבהם אתה צריך לעגל את הגב לא הכי בריאים . שרירי בטן חיצונית הם שרירים כמו כל שריר ויכולים לקבל היפרטרופיה ,אם אתה עובד עליהם בצורה ישירה ולא(בנוסף לתרגילים מורכבים כמובן שאתה צריך לייצב את הטורסו) . מה שכן אם אתה בחיטוב ,זה יכול להיות קצת מיותר ויפגע בהתאוששות . תצתרך לסיים את החיטוב כדי לראות קוביות 😃 .

תלוי בגנטיקה ובכמות מסת שריר בבטן.
ותרגילים ישירים יזרזו את העניין? (לא מבחינת הירידה בא"ש, אלא כמה נמוך יצרך הא"ש להיות)
שוב, אני חושב שמיותר אם אתה עושה את תרגילי הבסיס. בנוסף, בזמן חיטוב אתה יכול לעשות תרגילי בטן עד מחר אבל לא תבנה מסת שריר חדשה בבטן, עוד סיבה שאני חושב שזה מיותר במיוחד בחיטוב.
אני רוצה להוסיף, דיברתי בעיקר על חיטוב. כשתעשה מסה אולי יש טעם להוסיף עבודה על בטן. גלגל בטן זה תרגיל טוב, או פלאנק כמו שאמר ידידנו עם הגב החטוב למעלה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לזרז את העניין , אני ממליץ על פלאנק לסוגיו (חפש בגוגל מה זה plank) . תרגילים אחרים שבהם אתה צריך לעגל את הגב לא הכי בריאים . שרירי בטן חיצונית הם שרירים כמו כל שריר ויכולים לקבל היפרטרופיה ,אם אתה עובד עליהם בצורה ישירה ולא(בנוסף לתרגילים מורכבים כמובן שאתה צריך לייצב את הטורסו) . מה שכן אם אתה בחיטוב ,זה יכול להיות קצת מיותר ויפגע בהתאוששות . תצתרך לסיים את החיטוב כדי לראות קוביות 😃 .

תלוי בגנטיקה ובכמות מסת שריר בבטן.

שוב, אני חושב שמיותר אם אתה עושה את תרגילי הבסיס. בנוסף, בזמן חיטוב אתה יכול לעשות תרגילי בטן עד מחר אבל לא תבנה מסת שריר חדשה בבטן, עוד סיבה שאני חושב שזה מיותר במיוחד בחיטוב.
אני רוצה להוסיף, דיברתי בעיקר על חיטוב. כשתעשה מסה אולי יש טעם להוסיף עבודה על בטן. גלגל בטן זה תרגיל טוב, או פלאנק כמו שאמר ידידנו עם הגב החטוב למעלה.

אוקיי תודה רבה 😃 באמת מחכה לסוף החיטוב המסויט הזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית