עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה נמוך? ותרגילים ישירים יזרזו את העניין? (לא מבחינת הירידה בא"ש, אלא כמה נמוך יצרך הא"ש להיות)בשביל קוביות אני לא רואה צורך. שרירי הבטן מקבלים מספיק עבודה מתרגילי הבסיס, אם תגיע לאחוז שומן מספיק נמוך תראה קוביות.
תלוי בגנטיקה ובכמות מסת שריר בבטן.כמה נמוך?
שוב, אני חושב שמיותר אם אתה עושה את תרגילי הבסיס. בנוסף, בזמן חיטוב אתה יכול לעשות תרגילי בטן עד מחר אבל לא תבנה מסת שריר חדשה בבטן, עוד סיבה שאני חושב שזה מיותר במיוחד בחיטוב.ותרגילים ישירים יזרזו את העניין? (לא מבחינת הירידה בא"ש, אלא כמה נמוך יצרך הא"ש להיות)
אם אתה רוצה לזרז את העניין , אני ממליץ על פלאנק לסוגיו (חפש בגוגל מה זה plank) . תרגילים אחרים שבהם אתה צריך לעגל את הגב לא הכי בריאים . שרירי בטן חיצונית הם שרירים כמו כל שריר ויכולים לקבל היפרטרופיה ,אם אתה עובד עליהם בצורה ישירה ולא(בנוסף לתרגילים מורכבים כמובן שאתה צריך לייצב את הטורסו) . מה שכן אם אתה בחיטוב ,זה יכול להיות קצת מיותר ויפגע בהתאוששות . תצתרך לסיים את החיטוב כדי לראות קוביות 😃 .
תלוי בגנטיקה ובכמות מסת שריר בבטן.
שוב, אני חושב שמיותר אם אתה עושה את תרגילי הבסיס. בנוסף, בזמן חיטוב אתה יכול לעשות תרגילי בטן עד מחר אבל לא תבנה מסת שריר חדשה בבטן, עוד סיבה שאני חושב שזה מיותר במיוחד בחיטוב.
אני רוצה להוסיף, דיברתי בעיקר על חיטוב. כשתעשה מסה אולי יש טעם להוסיף עבודה על בטן. גלגל בטן זה תרגיל טוב, או פלאנק כמו שאמר ידידנו עם הגב החטוב למעלה.
מצטרף, ומנצל את ההזדמנות להזכיר שוב את המאמר בפורטל.אני ממליץ מאוד על - AB Whee