הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחקרים

מצב
השרשור נעול

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
האם בוצעו מחקרים שהשוו אימונים בדאמבלים לאומת אימונים במכון כושר מבחינת היפרטרופיה או כוח?

• פותח/ת השרשור
חיפשתי כבר בגוגל כתבתי
dumbbell versus gum hypertrophy training research
ולא מצאתי כלום

"אימונים בדאמבלים לאומת אימונים במכון כושר" - למה בדיוק הכוונה?
דאמבלים VS מוט?

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא בעצם השוואה בין אימונים ביתיים שלרוב הציוד בהן יהיה שפה ודאמבלים לאומת אימונים במכון כושר עם ציוד מלא

יש לי שאלה. חיפשת פעם מחקר שמשווה בין ריצות מרתון להרמת משקולות?

מה זה ציוד מלא?אתה אמור לדעת שאימון במכון כושר זה מוט ופלטות,אם יש לך את זה בבית ברור שלא יהיה הבדל,אלא אם כן תקבל השראה מרוחו של יוסי יד 50:sarcastic:

הכוונה היא בעצם השוואה בין אימונים ביתיים שלרוב הציוד בהן יהיה שפה ודאמבלים לאומת אימונים במכון כושר עם ציוד מלא

תחכה קצת עם זה, אני בקרוב אתחיל לעשות מחקר מקיף בנושא, מיד אחרי שאסיים עם המחקר המשווה בין מאזן השוק של נוקיה בדרום טימבקטו המערבית לבין בז שנות אור.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.
להבא אם אתם לא יכולים לענות בלי עקיצות פשוט אל תשקיעו להגיב לי בפוסטים
משה אתה יכול לנעול.

מצאתי מחקר כזה, אבל הוא נפסל, כי גילו שלאחד המשתתפים היה בבית barbell והוא רימה.

מקס אנחנו רוצים שתלמד להפעיל תראש ולא רק להרים משקולות .

אה ,וכן משה יאללה למה אתה מחכה .

אני לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך ומה לא נכון במה שאני שואל
אתה רציני?
שום דבר בשאלה שלך לא מוגדר,"אימון" יכול להיות A workout של SS או ריקודי בלט עם דאמבלים,
אם כבר תשאל על אימון X במכון כנגד אימון X בבית,והאם יש הבדל(לא).

• פותח/ת השרשור
בדיוק בגלל זה הוא אמר לך להפעיל את הראש.

והכוונה שלי הייתה השוואה בהתקדמות של מתאמנים שהציוד שלהם הוא דאמבלים בלבד לאומת אנשים שהציוד שלהם הוא גם דאמבלים גם מוטות וכו. הרי יש סיבה לכך שריפטו לא נתן דאמבלים בתוכנית שלו נכון? אז בטוח חייבים להיות מחקרים בסגנון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית