הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ללא סוכר

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
היי לכולם!

החלטתי שאני נגמלת לגמרי מסוכר לבן או ממתיקים מלאכותיים ומזון מעובד ובניתי תפריט שהמטרה שלו היא ירידה באחוזי שומן ועוד הרבה יתרונות אחרים שיש בהמנעות מסוכר,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם:

07:00
דייסת שיבולת שועל (3 כפות+מים)+ 2 חלבוני ביצים

10:00
תפוח

13:00
80 גרם חזה עוף+ תפוח אדמה

15:30
2 אגוזים+3 שקדים+תמר

18:00
תמר+3 שקדים

20:00
חביתה 2 ביצים+2 כפיות גבינה צפתית+מלפפון

22:00
כרוב+חסה+קוביית בולגרית+2 כפיות תירס

תודה מראש,
חג שמח 🙃

נערך לאחרונה:
הבדל בין סניקרס לבטטה, הוא שהחברה שמייצרת סניקרס רוצה שתקנה ותאכל המון סניקרס ובטטה היא פשוט בטטה
אוקי, אבל אם אכלת סניקרס שיש בו 50 גרם פחמימה ו15 גרם שומן ו2 גרם חלבון

אין הבדל בין זה לבין לחם שאור מלא שתי פרוסות מרוחות בחצי אבוקדו.

כי גם שם יש 50 גרם פחמימה ו15מגרם שומן ואני מניח שגם 2 גרם חלבון.

ככה שאין הבדל.

ההבדל הוא בסיבים מינרלים ולכן גם שובע.
אם את אוכלת לפי תחושה "אני רעבה בוא נאכל משהו בריא"
אז בניקרס לא תהיה הבחירה הנכונה כי אחריו את תאכלי עוד.

אם את אוכלת לפי תפריט קלורי, אין שום בעיה עם זה (כל עוד שזה לא המרכיב היחיד בתפריט)

שק עצמות שמרים 45 קילו סקוואט!
@incin חוב לראק?

אין שום הבדל חוץ מהעינוי

חסר לך קלוריות בתפריט, תגיעי ל60 גרםהשומן ו120 גרם חלבון.

אחרי זה עם הפחמימות תעשי מה שבא לך (כל עוד תשארי בגרעון)

זה שקלוריה היא קלוריה אין ספק כי זאת יחידת מידה. כמו שקילו הוא קילו בכל מצב, ומטר הוא מטר.
אם הכוונה היא האם קלוריה מפחמימה שווה לקלוריה מחלבון אז לא כי יש עניין של ערכים.

אבל..אם התפריט שלך מכיל x פחמימה ואתה לא סוטה מזה (לא אוכל לפי תחושה) ואתה מכניס מספיק גיוון + סיבים ויטמינים ומינרלים אז אין בעיה שתאכל מה שאתה רוצה

ולא, לא כל גרעון הוא טוב, התפריט שלה הוא דוגמא לגרעון רע. אבל בכל גרעון אתה תרד במשקל
אין כאן עניין של יחידות. מראה שאתה לא מבין. התייחסות ליחידות היא עלבון לכותב. בסה"כ מוסכמה. כתבת שטות...
מקווה שלא גזרת את השטות מהמאמר בקילוגרם בנוגע למקור הקלוריה משום שהוא הכיל קשקושים למכביר...

אין כאן עניין של יחידות. מראה שאתה לא מבין. התייחסות ליחידות היא עלבון לכותב. בסה"כ מוסכמה. כתבת שטות...
מקווה שלא גזרת את השטות מהמאמר בנוגע למקור הקלוריה משום שהוא הכיל קשקושים למכביר...
א) לא גזרתי את זה משם
ב) אם לא הבנת אותי אין צורך לזלזל, לא מכבד.
ג) לא הסברת למה אתה מתכוון מעבר ללכתןב שאני דיברתי שטויות, אז אשמח אם תרחיב לפני שאתה פוסל אותי ישר

א) לא גזרתי את זה משם
ב) אם לא הבנת אותי אין צורך לזלזל, לא מכבד.
ג) לא הסברת למה אתה מתכוון מעבר ללכתןב שאני דיברתי שטויות, אז אשמח אם תרחיב לפני שאתה פוסל אותי ישר
יש משמעות למקור הקלוריות. אינך אוכל בכדי לשלוט במאזן הקלורי בלבד וגם לאופן בו גוף האדם מגיב חתזונה אחת או אחרת יש משמעות.
משמעות ה-BMR/RMR משנית בהחלט...

יש משמעות למקור הקלוריות. אינך אוכל בכדי לשלוט במאזן הקלורי בלבד וגם לאופן בו גוף האדם מגיב חתזונה אחת או אחרת יש משמעות.
משמעות ה-BMR/RMR משנית בהחלט...
אני לא מבין,אתה מדבר על אינסולין?

ש משמעות למקור הקלוריות.
אתה יכול להרחיב טיפה?
אתה מתכוון שיש הבדל בין 50 גרם פחמימה מבטטה לבין 50 גרם פחמימה מסינקרס?

קח ניסוי דימיוני 2 אנשים זהים לחלוטין, תפריטים זהים, אימונים זהים הכל זהה, ההבדל היחיד הור מקור ה50 קלוריות האלה.

איסה הבדל יהיה בין השניים?

שניהם בחיטוב בניסוי

רשמתי אינסולין בתגובה?...
לא,אבל אני לא מצליח להבין על מה לעאזעל אתה מדבר.
ציינת שהגוף מגיב בצורה שונה לדיאטות שונות.
חוץ מאינסולין אני לא רואה דבר אחר שיכול להשפיע בנושא. כשמדובר על סוג הפחמימה שמתקבלת.

אתה יכול להרחיב טיפה?
אתה מתכוון שיש הבדל בין 50 גרם פחמימה מבטטה לבין 50 גרם פחמימה מסינקרס?

קח ניסוי דימיוני 2 אנשים זהים לחלוטין, תפריטים זהים, אימונים זהים הכל זהה, ההבדל היחיד הור מקור ה50 קלוריות האלה.

איסה הבדל יהיה בין השניים?

שניהם בחיטוב בניסוי
ברור שאוכל להרחיב. אין משתמש שחושב שלא אוכל. אבל אעביר לך את האתגר... חשוב כיצד היית מצדיק משמעות ההבדל במקור הפחמימה.
הצג סימוכין תומך בעמדתך.

לא,אבל אני לא מצליח להבין על מה לעאזעל אתה מדבר.
ציינת שהגוף מגיב בצורה שונה לדיאטות שונות.
חוץ מאינסולין אני לא רואה דבר אחר שיכול להשפיע בנושא. כשמדובר על סוג הפחמימה שמתקבלת.
אתה באמת חושב שזה משנה מה אתה רואה?

רור שאוכל להרחיב. אין משתמש שחושב שלא אוכל. אבל אעביר לך את האתגר..
אם תגיד לאיזה כיוון אתה מכוון זה יעזור

שוב כיצד היית מצדיק משמעות ההבדל במקור הפחמימה.
ההבדלים היחידים הם שובע שנובע מסיבים, ויטמינים ומינרלים שאפשר לקבל ממקורות אחרים.

ואולי... כסף, לא בטוח.

מבחינתי אין שום הבדל ולכן אשמח אם תגיד למה לדעתך יש הבדל.

אני לא מחפש עןמק, לפחות לא כרגע, מספיק הכיוון והדעה שלך

אם תגיד לאיזה כיוון אתה מכוון זה יעזור

ההבדלים היחידים הם שובע שנובע מסיבים, ויטמינים ומינרלים שאפשר לקבל ממקורות אחרים.

ואולי... כסף, לא בטוח.

מבחינתי אין שום הבדל ולכן אשמח אם תגיד למה לדעתך יש הבדל.

אני לא מחפש עןמק, לפחות לא כרגע, מספיק הכיוון והדעה שלך
לא מעניין אותי מה אתה מחפש. זאת משימה שאתה מחוייב לעמוד בה...

UOTE="Tom, post: 1001855, member: 9852"]לא מעניין אותי מה אתה מחפש. זאת משימה שאתה מחוייב לעמוד בה...[/QUOTE]
אוקי, מצאתי.

אין. בטח לא משהו משמעותי.

אם אתה חושב שיש אשמח שתעיר את עיני, אם אתה לא רוצה אני אלך להחשיך את עיני.

האם המושג "אינדקס גלקימי" מוכר לך?
בוא תסביר את החשיבות, והפעם אשמח לסימוכין

UOTE="Tom, post: 1001855, member: 9852"]לא מעניין אותי מה אתה מחפש. זאת משימה שאתה מחוייב לעמוד בה...
אוקי, מצאתי.

אין. בטח לא משהו משמעותי.

אם אתה חושב שיש אשמח שתעיר את עיני, אם אתה לא רוצה אני אלך להחשיך את עיני.

בוא תסביר את החשיבות, והפעם אשמח לסימוכין[/QUOTE]
סימוכין עליך... לקלוריה יש משמעות בהיבטים הורמונליים/מטאבוליים כל אחד שיגיד אחרת שרלטן.

ימוכין עליך... לקלוריה יש משמעות בהיבטים הורמונליים/מטאבוליים כל אחד שיגיד אחרת שרלטן.
אתה מדבר בכלליות. אם תאכל קלוריה שמגיעה מכולסטרול או קלוריה שמגיעה מהפחמימה יש הבדל, מסכים.

בין קלוריה שמגיעה מפחמימה x לקלוריה שמגיעה מםחמימה y אין הבדל ואם לדעתך יש אני באמת אשמח לדעת מאיפה זה מגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית