סרטון סקוואט של 180 קילו 11 חזרות KALINA

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
אנטון , עזוב את כל המתחסדים כאן , ראיתי אותך במר ישראל (גם מאחורי הקלעים ,אני התחרתי בקטגוריה עד 75 ק"ג)) ונראית מעולה!!! גם אישתך נראית סוף הדרך אם מותר לי לציין. כנראה שאתה עושה את הדברים בצורה שהכי מתאימה לך ואפשר לציין כאן המון בודי בילדרים מקצוענים שלא עושים הכל כפי שכתוב בספר אלא איך שמתאים להם (ראה ערך דחיקות החזה של בראנץ'). לגבי הכתבה, מאוד אהבתי את הכנות שלך ומאוד נהנתי לקרוא את הכתבה ועזוב את כל התגובות הנבזיות מסביב.

יוסי,נשמה! באמת שאין לי בעיה עם ביקורת,ואני יודע להפריד טוב-טוב בין כזאש שבאה לפגוע לזאת שבאה לעזור,עם קראת מהתחלה?עז גם סטאס קטל ופה כבר אף אחד לא כול להתווכח..
אתמול בכוונה הלכנו להתאמן למועדון של וויטליפטרס בשביל ללמוד וצילמנו המון ,אבל החברים שלי מחקו בטעות כל הצילומים מלבד סרטון אחד...
http://www.youtube.com/user/DarkISRbody#p/u/0/Jm_OsCN72wo
תראו איזה מקום אוטנתי

מה איתו? לא מספיק צלעות מבצבצות?
אל תהיה ליצן, אתה רוצה ביקורת - דדליפט נוראי. זה לא היה נראה עד כדי כך נורא אם לא היית משתמש ברצועות, כי זה פשוט לא משקל שאתה אמור להרים.

מקווה שתחשוב על זה ברצינות, אני שונא לראות אנשים נפצעים כי אני, לצערי, כבר מנוסה בלהפצע.

הגב שלי בתחילת הקליפ עם גופיה לבנה,מי שמבצע- זה החבר שלי לאימונים,ראה אותי עושה 210על 10 ונדלק לנסות,עשה 180 על 5 יחסית קל ו 190 היה לו קשה,כמו שאתם רואים-אבל הרוח ניצחה!
לגבי הטכניכה- הלכנו בכוונה למועדון של וויטליפטרים בב"ש כדי ללמוד ולמדנו,אבל למדנו מספורטאים אמיתיים ולא מכל הדמויות מפוקפקות מאחורי המקלדת- מי שלא מחשיב את עצמו לאחד כזה- יכול להזמין אותנו לאימון משותף ונראה..אני מוכן להגיע עד נתניה
וסאן,אל תיהיה חוצפן ואל תקרה לי ליצן,אנחנו לא מכירים מספיק קרוב,או שאני טועה?

הגב שלי בתחילת הקליפ עם גופיה לבנה,מי שמבצע- זה החבר שלי לאימונים,ראה אותי עושה 210על 10 ונדלק לנסות,עשה 180 על 5 יחסית קל ו 190 היה לו קשה,כמו שאתם רואים-אבל הרוח ניצחה!
לגבי הטכניכה- הלכנו בכוונה למועדון של וויטליפטרים בב"ש כדי ללמוד ולמדנו,אבל למדנו מספורטאים אמיתיים ולא מכל הדמויות מפוקפקות מאחורי המקלדת- מי שלא מחשיב את עצמו לאחד כזה- יכול להזמין אותנו לאימון משותף ונראה..אני מוכן להגיע עד נתניה
וסאן,אל תיהיה חוצפן ואל תקרה לי ליצן,אנחנו לא מכירים מספיק קרוב,או שאני טועה?
אל תעלב או משהו, אבל אתה יכול לקבל את הביקורת באופן חיובי או להתגונן, ומה שאתה עושה זה להתגונן.
אם הוא באמת חבר שלך, תצפה שוב בסירטון ותגיד לו את האמת - הדדליפט בסירטון מחורבן, ונראה כמו אחד מהסירטונים שאחרי זה מביאים כדוגמא למה דדליפט הוא תרגיל מסוכן ולא בריא.

הוויטליפטרים של ב"ש אמרו שהדדליפט בסירטון הוא טוב? קשה לי להאמין. ואם כן אז הם מפחדים מאנשים גדולים וחזקים, שזה טבעי, אבל זה גרם להם לשקר.

אני לא מחשיב את עצמי חזק, אבל אני כן יודע ללמד ולבצע את התרגילים כמו שצריך, ובטח לא דמות מפוקפקת.
בקשר לאימון משותף, לא חושב שיצא.

יוסי,נשמה! באמת שאין לי בעיה עם ביקורת,ואני יודע להפריד טוב-טוב בין כזאש שבאה לפגוע לזאת שבאה לעזור,עם קראת מהתחלה?עז גם סטאס קטל ופה כבר אף אחד לא כול להתווכח..
אתמול בכוונה הלכנו להתאמן למועדון של וויטליפטרס בשביל ללמוד וצילמנו המון ,אבל החברים שלי מחקו בטעות כל הצילומים מלבד סרטון אחד...
http://www.youtube.com/user/DarkISRbody#p/u/0/Jm_OsCN72wo
תראו איזה מקום אוטנתי

חרא דדליפט, סכנת נפשות
אם כבר אתם הולכים ללמוד אז תלמדו שם, אל תנסו להרים משקלי שיא ולצלם סרטונים מצחיקים

זו דעתי בכל אופן, ואני מקווה שלא תעלבו מזה, אלא תלמדו

במהות אתה 100% צודק-זה לא צורה,פה אין ויקוח...ביקשתי לשמור אל נימוס מינימלי.
לגבי אסא ב"ש- באנו ללמוד -לא כתבתי בשום בקום שהם אהבו איך שאנחנו עושים את זה..עצם זה שבאנו לשם מדבר בעד עצמו עד כמה אנחנו כן מקבלים ביקורת...
לגבי משקלים קיצוניים פעם ב..-אני בעד,מי שחווה את זה -יכול לספר על חוויה חוץ גופית גם עם זה לא נכון או מסוכן-היפני רצה לנסות,הוא ניסה והוא ראה את אלהים שלו פנים אל פנים 👋

וואי ממש כאב לי לראות את הבחור שעשה את הדדליפט. ואכן הסקוואט שלך מאד השתפר מהסרטון הראשון. אבל כמה דברים ששמתי לב אליהם זה נראה כאילו אתה עושה לאו באר תקן אותי אם אני טועה ואם אני לא טועה, יש כמה טעויות נתחיל בזה שאתה מסתכל קדימה אתה צריך להסתכל קצת למטה, הברכיים שלך ממש קצת גולשות אבל כבר אמרו לך איך לשפר את זה ועוד משהו שמאד הפריע לי זה שהמרפקים שלך לא מספיק מורמים.

נערך לאחרונה:
קורן פותחים עסק של הרדקור
אני קונה חולצות ואתה תשב ותקרע אותם ? זה מלא כסף

אחלה מקום זה בב"ש,הרדקור אמיתי!!!
יש שם מאמן מעולה,הייתי מתאמן שם פעם כמה חודשים ,
יש שם כמה אנשים מאוד !!! חזקים ,חבל שהם מגיעים לשם פעם ביובל!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית