הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט של 180 קילו 11 חזרות KALINA

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
כבוד על המשקל. אבל זה שאתה בודיבילדר לא אומר שאתה שונה מאיתנו. כמונו אתה מורכב מבשר, עצמות ושרירים וכמו שלנו הסקוואט אמור לתת את המקסימום אז גם לך ואתה צריך לרדת כמו שצריך אחרת זה לא שווה.
תוסיף עומק ושבור מקביל.

אחלה מישקל אנטון!!!!
הראק קצת בעיתי אבל אפשר לישבור איתו..
חחח מזל שיש לנו את האמרקים שיעזרו... 😃
איך פיספסתי אותך היום??? באיזה שעה היתה??
הייתי בשעה 11 בבוקר-לא היה אף אחד להתאמן איתי...אמריקאים שלי לא בארץ,אז יצאה מה שיצאה...
אגב,אני לא מזהה אותך -עם מי הכבוד?

כבוד על המשקל. אבל זה שאתה בודיבילדר לא אומר שאתה שונה מאיתנו. כמונו אתה מורכב מבשר, עצמות ושרירים וכמו שלנו הסקוואט אמור לתת את המקסימום אז גם לך ואתה צריך לרדת כמו שצריך אחרת זה לא שווה.
תוסיף עומק ושבור מקביל.
מאקס,אני לא חייב שום דבר לאף אחד!
סקוואט שלי כרגע כזה מכל מיני סיבות והוא לא מושלם במילים מועטות וקיבלתי על יו על הראש מסטאס היום..
אין לי עם מי להתאמן,אז פעם ב.אני נוסע לאשדוד ללמוד מסטאס וזה לא מספיק ובשיגרה מנסה לגרור חבירים במועדון שלנו אחרי עם כל הליקויים בטכניכה אבל אין עם מי להתאמן!!!!!😵

חבוב, זה שלא נפצעת לא הופך את הסקוואט לתקין או טוב. כולם צריכים טווח תנועה מלא. זה חשוב מהרבה סיבות, כמו מדד להתקדמות, התחזקות בטווח תנועה מלא (פחות חשוף לפציעות), ויותר טוב למפרקים שלך.
אם ממש חשוב לך לעבוד יותר על הארבע ראשי, פרונט סקוואט (מלא) יעשה את העבודה יותר טוב מתנועות חלקיות.
על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?

מאקס,אני לא חייב שום דבר לאף אחד!
סקוואט שלי כרגע כזה מכל מיני סיבות והוא לא מושלם במילים מועטות וקיבלתי על יו על הראש מסטאס היום..
אין לי עם מי להתאמן,אז פעם ב.אני נוסע לאשדוד ללמוד מסטאס וזה לא מספיק ובשיגרה מנסה לגרור חבירים במועדון שלנו אחרי עם כל הליקויים בטכניכה אבל אין עם מי להתאמן!!!!!😵
להתאמן עם סטאס זאת בטח חוויה 😲
ראיתי אותו כמה פעמים, בנאדם ענק! ובאמת אתה לא חייב כלום לאף אחד רק נותן לך המלצות 😉. לא שאני אומר שאני איכשהו משתווה אליך אתה הרבה רמות מעליי אני רק אומר לך דברים שאני בטוח בהם ב-100%

על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?
הנה פפארצי של אלכס מצב רפוי בחוף ים

20090413012028495.jpg

הוא קצת ירד בתמונה הזו בגלל שהוא לא מקפיד על לאכול חלבון איכותי כל 3 שעות, לא משנה כמה אומרים לו הוא לא מקשיב. אבל הוא יחזור ובגדול אתה תראה.

אני אומר בינתיים אל תקשיב לו, וכשהוא יהיה גדול שוב אז הטיעון שלו בטח יהיה תקף. אם הוא יירד שוב אז נחשוב על אסטרטגיה חדשה. אבל כל דבר בזמנו

נערך לאחרונה:
2‏ חברים יצאו פה מהזה פאטתיים,ואני לא אחד מהם 😃 מאבדים ביטחון מאחורי המקלדת ? תבוא לחד"כ!
בינתיים דאוס הכי קונסטרוקטיבי ועוד גבר שרשם לי בה.פ.
באה לכם לרכז תגובות של כל ילדים אחרים עם דיפ סקוואט של מאה קילו? על ליקוקים לואתיקי הפורום ועצות מהמאמרים ?
שמעתי שליוסי יד 50 יש גיס רוסי מאצבן -אלכס אמרולין. אומנם אלכס מזיין את אחותו של יוסי ,אבל זה כי הוא נשוי לה!
אז הסיבה שהם לא מסתדרים היא לא בידיוק ברורה ליוסי,כי זה יותר במישור הפרויידיאני ויוסי לא מכיר אבקה כזאת
:-‏)‏
תיהיו בריאים. בוקר טוב,משפחת אמרולין!

2‏ חברים יצאו פה מהזה פאטתיים,ואני לא אחד מהם 😃 מאבדים ביטחון מאחורי המקלדת ? תבוא לחד"כ!
בינתיים דאוס הכי קונסטרוקטיבי ועוד גבר שרשם לי בה.פ.
באה לכם לרכז תגובות של כל ילדים אחרים עם דיפ סקוואט של מאה קילו? על ליקוקים לואתיקי הפורום ועצות מהמאמרים ?
שמעתי שליוסי יד 50 יש גיס רוסי מאצבן -אלכס אמרולין. אומנם אלכס מזיין את אחותו של יוסי ,אבל זה כי הוא נשוי לה!
אז הסיבה שהם לא מסתדרים היא לא בידיוק ברורה ליוסי,כי זה יותר במישור הפרויידיאני ויוסי לא מכיר אבקה כזאת
:-‏)‏
תיהיו בריאים. בוקר טוב,משפחת אמרולין!
1. אותם ותיקי הפורום למדו ממאמרים ומסרטים, והם לא יביישו אף אחד עם המשקלים שלהם והם עוד טבעיים.
2. אולי זה רק אני, אבל עדיף 100 ק"ג דיפ מאשר 180 לחצי חזרה.
3. יוסי זה יוסי, אני מבקש לדבר אליו יפה, ואם אתה רוצה לעשות מותג אתה מוזמן אבל אנחנו רוצים זכויות יוצרים Yossi Nutrition, אני בטוח שבארה"ב זה ילך ממש טוב.

אני כותב לך את דעתי. Take it or leave it. מה תעשה עם זה לא ממש אכפת לי ואני לא מרגיש צורך להוכיח לך כלום.

1. אותם ותיקי הפורום למדו ממאמרים ומסרטים, והם לא יביישו אף אחד עם המשקלים שלהם והם עוד טבעיים.
2. אולי זה רק אני, אבל עדיף 100 ק"ג דיפ מאשר 180 לחצי חזרה.
3. יוסי זה יוסי, אני מבקש לדבר אליו יפה, ואם אתה רוצה לעשות מותג אתה מוזמן אבל אנחנו רוצים זכויות יוצרים Yossi Nutrition, אני בטוח שבארה"ב זה ילך ממש טוב.

עכשיו גם נודעה לי על קיומו של דוד במשפחת אמרולין-ד"ר מיכאל כתבולין-בערב שבת הוא יבוא ויעשה סדר במשפחה- ייתן לאלכס מאמר על רמת שיפוט המוסרי של יוצאי צפון אפריקה בממישור של קסנופוביה העולמי וליוסי יד 50 יסביר שפרוייד זה לא אבקה כשרה ואין לו מה לחשוש ממנו...
נ.ב. תשמור לי את הזכויות על אמרולין וכתבולים ..עם כבר...🤩..

קלינה אתה יכול לעבור על פרום פאוורליפטינג יש שם הרבה סרטונים של חברי הפורום
או ללחוץ על שם של חבר פורום -> צפה בפרופיל אישי -> ללחוץ על לשונית סטטיסטיקה -> ללחוץ על מצא את כל האשכולות אשר נכתבו על ידי (אותו משתמש) -> יפתח לך חלון של כל אותם פוסטים שהוא פרסם -> תראה שם פוסטים עם קידומת סרטון או כותרת למשל סקווט 180 ק"ג ואז תלחץ ותראה את אותו משתמש בסרטון

בהצלחה

היום הייתי אצל סטאס והראתי לו את הסרטון-הוא גם קטל...נראה לי שאני אשוב ליסודות,נראה כמה אני יחוד לעשות דיפ סקוואט...

היום הייתי אצל סטאס והראתי לו את הסרטון-הוא גם קטל...נראה לי שאני אשוב ליסודות,נראה כמה אני יחוד לעשות דיפ סקוואט...

סבבה, כל הכבוד שאתה רציני
מקבל ביקורת בהבנה למרות ההישגים שלך
ובהצלחה בסקווט המלא...
מהר מאוד אתה תלמד ותעיף משקלים.

היום עשינו אימון משותף עם נאני מהפורוםועוד כמה חברים מתחילים-הורדנו משקלים ונסינו לגעת עם התחת ברצפה..הוידיאו עולה נורא לעט-יש למה לצפות...✌️

אחד הסקוואטים הכי יפים שראיתי וזה עוד בוצע משחקן כדורסל חוץ מהחרא הזה שיש על מוט כדי לא "להכאיב" על הטרפזים "והמגני" ברכיים שיש לו הכל מצויין

הייתי חייב לפרסם את הקישור הזה כאן במקום לפתוח עוד נושא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית