סרטון סקוואט של 180 קילו 11 חזרות KALINA

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
הרבה יותר טוב, אתה עומד ממש רחב ואני חושב שזה מה שמפריע לך לרדת ממש עד למטה, אבל זה כבר ממש מכובד, כל הכבוד!

שינוי משמעותי, יש חזרות שאתה לא שובר מקביל, שים לזה לב.
יש עוד משהו שדיי הפריע לי, הכפות ידיים שלך מעוקמות לחלוטין, תיישר אותן כשאתה מחזיק את המוט
49605434.jpg

זה פחות משנה כי יש פחות עומס לידיים (אני יכול לעשות בלי ידיים בכלל עד משקלים לא כבדים וראיתי פעם איזה וידאו של 140 קילו ככה) אבל זה לא אמור להיות ככה, רוצים שהידיים יהיו בעמדה חזקה לתמוך במוט אם יעלה צורך (אבל מודה שגם אני חוטא ולא תמיד שם לב).

• פותח/ת השרשור
משה בהיי בר אין בעיה גם להחזיק את המוט כמו בבנץ , כלומר עם אחיזה סגורה .
אין שום עומס על שורש כף היד .

כל הכבוד אם זה היה LB זה היה מספיק כי נראה שאתה שובר מקביל אבל אתה לא ממצה את כל הטווח וחבל כי זה חלק מהעניין בהיי באר. שים לב למה שקורן אמר לגבי הפיסוק, תוציא חזק ברכיים ותתישב על התאומים בלי לאבד מתח

אתה עושה היי באר או לואו באר ?
בכל מקרה הרבה יותר טוב

אם אתה עושה היי באר תמקם את המוט יותר גבוה ותרד יותר עמוק
אם אתה עושה לואו באר העומק די טוב אבל הגב צריך יותר זווית, ברכיים טיפה בורחות והאחיזה כמו שמשה רשם

ריספקט...עכשיו אני מזמין JACKED3D או מה שזה לא יהיה....
שאלה לחברי הפורום המכובדים:
האם לאנטון בתור מפתח גוף או לכל מפתח גוף אחר אשר המטרה המרכזית שלו בסקוואט זה לפתח כמה שיותר מסה ברגליים , עדיף לעשות דיפ סקוואט בסגנון היי באר? נראה שיש בזה יותר טווח תנועה והעומס ממוקד יותר ברגליים (כמוכן נראה שיותר קשה להרים ככה ). זאת בהשוואה ללאו באר ששם הגב מקבל זווית גדולה יותר נראה שזה נעשה כפיצוי על ירידה פחות עמוקה.

נערך לאחרונה:
זה לא קשור לפיצוי, פשוט הנק' שבה יש מתיחה בהמסטריג שונה
בהיי צריך לרדת יותר נמוך כדי לקבל אותה

עדיף לעשות לואו כיוון שאז יש יותר משקל על המוט (הדעה של ריפטו)
גלן פנדלי תומך בהיי באר

משקולנים יעדיפו היי באר ופרונט סקווט
PL ריפטואים לואו באר
יש גם PL שמבצעים היי באר

תלוי את מי אתה שואל

מוו - ראיתי את הסרטונים שלך:
1. כל הכבוד על ההתקדמות -פנומנאלי.
2. להבנתי (נבנית ברגעים אלה ממש) אתה מתמקד בלואו-בר.

אישית ניסיתי אתמול את שני הסגנונות..
בהי באר אני מרגיש יותר את הרגליים בסיום הסט...יותר PUMP....
בלואו-בר המשקל מרגיש הרבה יותר נוח (בעיקר בברכיים כי יורדים פחות עמוק) אפשר לסחוב ככה יותר משקל (וזה ללא ספק יתרון) אבל גם הגב עובד הרבה (יותר מהיי) וכתוצאה מכך יש פחות PUMP ברגליים בסוף..

נראה לי שמי שמכוון יותר לפיתוח גוף צריך להתמקד בהי באר..אבל זאת ההרגשה לי על הגוף שלי.

נערך לאחרונה:
פאמפ לא נותן כלום. התקדמות במשקלי עבודה זה מה שחשוב

פאמפ יכול להוות אינדיקציה לכמה השריר עבד...כמה הוא היה מעורב בתנועה ואצלי בהיי באר הרגליים עובדות יותר קשה ולכן מקבלות יותר פאמפ...
פאמפ לא במובן שיצאו לי כל הורידים אלא כמה אני מרגיש את השריר הספציפי בסוף.

מניסיוני - אין ספק שעליה במשקל עבודה בסקוואט זה מה שהכי מגדיל את המסה...אבל שאתה בא לפתח את השריר בצורה מלאה אז אתה לא עובד כל החיים בטווח של 3-5.
ושאני עובר את ה- 6 אני מתפמפם כמו בלון...אז הינה לך פאמפ..

בסוף זה פאקטור של עומס ו- INTENSITY ויש עוד דרכים להשיג עומס ולפתח את כל הסיבים בשריר...
אני עשיתי רק פעם בחיים שלי תוכנית 5 על 5.
שאר התקופות היו של אימונים מסוג אחר, תמיד רק משקולות חופשיות (סמיט מבחינתי זאת מכונה) תמיד אינטנסיבי...ועם הרבה מאוד פאמפ....וגם ככה אתה מתחזק.
וגדלתי לא מעט רק ככה...לא עישתי ABCDEFG ולא עברתי את ה- 9 סטים לחלק שריר גדול ו 4 לקטן (היו תקופות שבכלל לא אימנתי את הידיים כולל בשנה האחרונה)..
אז להגיד שפאמפ לא נותן כלום...
פאמפ == אימון חזק (כמובן שאם זה נעשה נכון).
אימון חזק == עומס.
עומס == גדילה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית