הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית ביל סטאר

מצב
השרשור נעול

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
כמתאמן מתחיל אני אגדל מה לינארית של ביל סטאר ?
SS לא מתאימה לי, אני רוצה שילוב כוח אבל כן להראות מסיבי ולעלות מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
כמתאמן מתחיל אתה תגדל כך גם מה SS.
למה אתה חושב שמהלינארית אתה תראה גדול ומסיבי ומSS לא?
ואתה לא עולה במסת שריר בסס?
מעניין.
לא הבנתם את השאלה,
בss צריך לאכול כמו חמוא בגלל ההתקדמות המהירה במשקלי עבודה, ואני לא בדיוק השחיף שיכול להרשות לעצמי.
הלינארית נראית לי תוכנית עם התקדמות איטית יותר, גם יש יום שמוקדש לנפח, ואני אוסיף קצת נפח.
השאלה האם כבילדר עדיף לעשות אחת מתוכניות הפיצול או ללכת על הלינארית? (מבחינת עליה במסת שריר) כמובן עם תזונה נכונה במאזן של מסה נקייה ולא יותר. ושינה נכונה. השאלה מה יביא את התוצאה כמתחיל, יותר נפח, או נפח ביחד עם עצימות?

לא הבנתם את השאלה,
בss צריך לאכול כמו חמוא בגלל ההתקדמות המהירה במשקלי עבודה, ואני לא בדיוק השחיף שיכול להרשות לעצמי.
הלינארית נראית לי תוכנית עם התקדמות איטית יותר, גם יש יום שמוקדש לנפח, ואני אוסיף קצת נפח.
השאלה האם כבילדר עדיף לעשות אחת מתוכניות הפיצול או ללכת על הלינארית? (מבחינת עליה במסת שריר) כמובן עם תזונה נכונה במאזן של מסה נקייה ולא יותר. ושינה נכונה. השאלה מה יביא את התוצאה כמתחיל, יותר נפח, או נפח ביחד עם עצימות?
מה המשקלי עבודה שלך?

סקוואט : 40
בנץ: 30
דדליפט: עוד לא התחלתי לעשות
פרס: 20
אבל אני לא רוצה SS אחי תוכל לענות לי בנוגע ללינארית?
אין לך משקלים מספקים בשביל הליניארית, במידה ואתה מתעקש לא לעשות SS, אפילו לא לטווח זמן קצר רק בשביל להקפיץ קצת את המשקלים לטווח נורמלי, תצטרך לחפש תוכנית אחרת שתעשה את העבודה כמו SS, במידה ותצליח למצוא.

• פותח/ת השרשור
אין לך משקלים מספקים בשביל הליניארית, במידה ואתה מתעקש לא לעשות SS, אפילו לא לטווח זמן קצר רק בשביל להקפיץ קצת את המשקלים לטווח נורמלי, תצטרך לחפש תוכנית אחרת שתעשה את העבודה כמו SS, במידה ותצליח למצוא.
אני כרגע מתחיל חיטוב 4 חודשים fbw , עד אז יעלו המשקלים לרמה מספקת:) ככשיו מישהו יוכל לענות על השאלה שלי?

אני כרגע מתחיל חיטוב 4 חודשים fbw , עד אז יעלו המשקלים לרמה מספקת:) ככשיו מישהו יוכל לענות על השאלה שלי?
אתה רוצה לעשות חיטוב לעלות משקלים ובו זמנית להגדיל את המסת שריר משמעותית?

אם תתחיל עכשיו את הליניארית אתה פשוט תעבוד אקרוס ולא בפירמידה כפי שהתוכנית אמורה להיות (כתוצאה מהאחוזים שמחושבים על מספרים כל-כך נמוכים).

פשוט תתחיל SS, לאכול כמויוית מסחריות של אוכל זה לא חובה כמו שאתה חושב, במיוחד בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לעשות חיטוב לעלות משקלים ובו זמנית להגדיל את המסת שריר משמעותית?
אם תתחיל עכשיו את הליניארית אתה פשוט תעבוד אקרוס ולא בפירמידה כפי שהתוכנית אמורה להיות (כתוצאה מהאחוזים שמחושבים על מספרים כל-כך נמוכים).

פשוט תתחיל SS, לאכול כמויוית מסחריות של אוכל זה לא חובה כמו שאתה חושב, במיוחד בהתחלה.

Matty- לא. פשוט לא
הכוונה הייתה בfbw שאעלה במשקלי עבודה מן הסתם אני מתחיל ועל גירעון לא אסטרונומי כך שאני מאמין שאעלה במשקלי עבודה עם כי לא משמעותית.
מסת שריר הכוונה בתקופת המסה שתבוא לטובה אחרי זה.

The hulk- הסיבה שאני לא עושה SS היא בחוסר המוחלט בנפח, והכל מוקדש להתקדמות במשקלי עבודה, אז אם כבר טני מותר על פיצולים ועובר לתוכנית כוח שתשלב נפח, כמו הלינארית שמשלבת פעם בשבוע נפח פעם עצימות ופעם התאוששות, כששמעתי של מתחיל- העליה במסת שריר תהיה דומה אם לא גדולה יותר מתוכניות פיצולים (כמובן רק למתאמנים מתחילים) וכמובן בונוס של משקל על המוט.
אז באתי לבסס את הטענה , האם בלינארית אקבל מסת שריר מכובדת ? בנוסף למשקלי העבודה שיעלו? בהשוואה לפיצולים. שוב אני מציין- למתאמן מתחיל.

בוא נתחיל ככה שלחיטוב לא יתאימו לך לא הליניארית (במצב הנוכחי) ולא SS.
מה שאתה צריך עכשיו זו תוכנית FBW טובה שתעזור לך להפגיז במשקלים עד כמה שאפשר.

תסתכל בבקשה על ההודעה הקודמת
אשמח לקבל ממישו תשובה לשאלה האמיתית שלי.
כולם כבר נתנו לך תשובה לשאלה האמיתית ואתה מתעלם.
המשקלים שלך נמוכים מאוד ולכן אתה תוכל במשך תקופה לא קצרה להתקדם בקלות כל אימון אז למה שתתקדם רק פעם בשבוע?
תעשה SS לפחות למשקלים נורמלים ואז תחליט לאן להמשיך

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל ככה שלחיטוב לא יתאימו לך לא הליניארית (במצב הנוכחי) ולא SS.
מה שאתה צריך עכשיו זו תוכנית FBW טובה שתעזור לך להפגיז במשקלים עד כמה שאפשר.
כולם כבר נתנו לך תשובה לשאלה האמיתית ואתה מתעלם.
המשקלים שלך נמוכים מאוד ולכן אתה תוכל במשך תקופה לא קצרה להתקדם בקלות כל אימון אז למה שתתקדם רק פעם בשבוע?
תעשה SS לפחות למשקלים נורמלים ואז תחליט לאן להמשיך
שאלה,מה הגובה והמשקל שלך?

עושה fbwחיטוב ובמסה עושה לינארית /ab

1.86, 84 קילו

עכשיו תתעלמו מהנתונים, על יבש-
מתאמן מתחיל יעלה מסת שריר גדולה יותר בab או בלינארית?
(על אותו מאזן קלורי)

- נגיד שעשיתי SS והגעתי למשקלים נורמלים

נערך לאחרונה:
עושה SS חיטוב ובמסה עושה לינארית /ab

1.86, 84 קילו

עכשיו תתעלמו מהנתונים, על יבש-
מתאמן מתחיל יעלה מסת שריר גדולה יותר בab או בלינארית?
(על אותו מאזן קלורי)

- נגיד שעשיתי SS והגעתי למשקלים נורמלים
חיטוב עם SS? בכיף, אולי לשבוע-שבוע וחצי אם אתה ת1תח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית