הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית ביל סטאר

מצב
השרשור נעול

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
כמתאמן מתחיל אני אגדל מה לינארית של ביל סטאר ?
SS לא מתאימה לי, אני רוצה שילוב כוח אבל כן להראות מסיבי ולעלות מסת שריר.

לול יש גם אנשים שחיים בחד"כ.. קוראים להם מדריכי כושר במשרה מלאה. כל אחד וההתקדמות שלו, אני לא יודע איך אתה מתאמן, כי אולי אתה באמת זקוק ל5-10 דקות מנוחה בין סט לסט.. אני נח הרבה רק לפני הסט הכי עצים.

אם תהיה על מאזן קלורי חיובי, אתה תסחוב SS הרבה יותר מחודשיים. במיוחד אם תפסיק את התוכנית רק אחרי שלוש ריסטים(כלומר מגיע לכשל 3 אימונים ברציפות למרות שאתה יושן ואוכל טוב, מה שסביר להניח יקרה אחרי 3 4 חודשים). אז כבר תוכל לעשות מה שבא לך. לינארית לעליה שבועית במשקלים, או תוכנית נפח רגילה(או לא). עד אז אין סיבה לפיצולי AB או לדרופ סטים עם משקולות ורודות. יש את האופציה של להתחיל מניטרלי, ורק אחרי תקיעה ראשונה(אחרי שבועיים-שלושה) להתחיל לאכול יותר בהדרגה(1000 קלוריות מעל ניטרלי זה לא הדרגה זה האבסה)
כל הסטים שלי עצימים, אני נח בערך 5 דקות בין סט לסט כבד ולפעמים כשזה נורא נורא כבד אז גם יותר

אני לא רציתי להגיב לשרשור הזה כי פותח הפוסט פתח כבר אינספור שרשורים על תכניות אימונים, ומבזבז לנו את הזמן.

ירין אתה צריך להחליט, אם אתה מחטב או עולה במסת שריר.
אם אתה רוצה לחטב, אני לא רואה למה לא להשתמש במודל הליניארי של ביל סטאר.
אם אתה רוצה לגדול ולהתחזק SS זו אופציה מעולה, אם בא לך יותר נפח אתה מוזמן לנסות Stronglifts, אני דיי בטוח שאתה תעבור אחרי זה ל-SS כי הנפח ישבור אותך.
לגבי השאלות שלך על מסת שריר - אם אתה מוסיף עומסים מאימון לאימון אתה גם תקבל מסת שריר ככה שכל תכנית כוח תוסיף לך מסת שריר.
לגבי פלוס קלורי קטן, אם אתה מצליח להוסיף עומסים בפלוס קלורי קטן אז גם תעלה מסת שריר, אם לא אתה לא תוסיף גרם - וזאת בגלל שעליה במסת שריר זהו תהליך הסתגלות של השריר לעומס, אם אין תוספת עומס אין תוספת שריר.

לדעתי תנעלו את הפוסט הזה, יותר מידי שרשורים לאותו בנאדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית