עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולא להתייחס למשל שיש לזה X פחמימה Y חלבון Z שומן?אם אכלת גלידה והורדת אותה באירובי זה לא צ'יט,כי אתה עדיין עומד בגירעון הרצוי.
בדיוק.מבחינתי אחרי אירובי זה כאילו לא היה?
אני אוכל לרוב 85 גרם פחמימהבדיוק.
אלה אם כן אתה בדל פחמימה,שזה סיפור אחר לגמריי.
לא משהו משמעותי.אני אוכל לרוב 85 גרם פחמימה
זה עשוי להשפיע?
מסקנה--->גלידה פוגעת לך בסקוואט.עוד דבר שעלול לקרות שההתאוששות תיפגע, למשל אם האירובי שלך זה ריצה אז ביום הזה במקום לנוח ולהתאושש לאימון רגליים הבא, הרגליים שלך יעבדו בריצה. אם זה קורה פעם אחת אז בסדר, אם זה משהו שקורה בתדירות גבוהה אז משקלי העבודה שלך עלולים לרדת (בסקוואט ובשאר תרגילי רגליים אם אתה עושה, אם מדובר על ריצה).
עוד דבר שעלול לקרות שההתאוששות תיפגע, למשל אם האירובי שלך זה ריצה אז ביום הזה במקום לנוח ולהתאושש לאימון רגליים הבא, הרגליים שלך יעבדו בריצה. אם זה קורה פעם אחת אז בסדר, אם זה משהו שקורה בתדירות גבוהה אז משקלי העבודה שלך עלולים לרדת (בסקוואט ובשאר תרגילי רגליים אם אתה עושה, אם מדובר על ריצה).
אם אני לא עושה סקוואטים אז זה יהיה בסדר?מסקנה--->גלידה פוגעת לך בסקוואט.
אם אני לא עושה סקוואטים אז זה יהיה בסדר?
בעקרון זה לא בתכנית שלי כרגעלמה אתה לא עושה?
איזה תוכנית יש לך?בעקרון זה לא בתכנית שלי כרגע
Abאיזה תוכנית יש לך?
Ab זה פיצול, אתה יכול לרשום את התוכנית עצמה? והמשקלים
ופעם בשבוע צ׳יט ובתמורה 5 אימונים בשבוע במקום 4 יהרוס את החיטוב?עוד דבר שעלול לקרות שההתאוששות תיפגע, למשל אם האירובי שלך זה ריצה אז ביום הזה במקום לנוח ולהתאושש לאימון רגליים הבא, הרגליים שלך יעבדו בריצה. אם זה קורה פעם אחת אז בסדר, אם זה משהו שקורה בתדירות גבוהה אז משקלי העבודה שלך עלולים לרדת (בסקוואט ובשאר תרגילי רגליים אם אתה עושה, אם מדובר על ריצה).
זה לא דרך טובה, כמו שאומרים YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIETופעם בשבוע צ׳יט ובתמורה 5 אימונים בשבוע במקום 4 יהרוס את החיטוב?
העמסה זה במשך יום שלם. זה לא צ'יט אחד.זה לא דרך טובה, כמו שאומרים YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET
יחד עם זאת אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע בכל מקרה, אם תדאג שזה לא יחרוג בהרבה מהערכים שאתה צריך לאכול החיטוב לא ייהרס ואולי זה אפילו יעזור לך כי תדע שיש לך ארוחת צ'יט שבועית אז יהיה לך פחות קשה לשמור על התפריט כל השבוע.
בנוסף אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל יש דבר שנקרא "העמסת פחמימות" שאמורים לעשות בחיטוב, במיוחד אם אתה על 85 גרם פחמימה כמו שאמרת. אם אתה לא עושה אז תתחיל לעשות (פעם בשבוע זה בסדר), זה חשוב לעשות בחיטוב, ואולי גם לא תצטרך צ'יטים בנוסף להעמסות.
צודק, הייתי צריך לציין את זה.העמסה זה במשך יום שלם. זה לא צ'יט אחד.
מצטער שאני נדחף..זה לא דרך טובה, כמו שאומרים YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET
יחד עם זאת אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע בכל מקרה, אם תדאג שזה לא יחרוג בהרבה מהערכים שאתה צריך לאכול החיטוב לא ייהרס ואולי זה אפילו יעזור לך כי תדע שיש לך ארוחת צ'יט שבועית אז יהיה לך פחות קשה לשמור על התפריט כל השבוע.
בנוסף אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל יש דבר שנקרא "העמסת פחמימות" שאמורים לעשות בחיטוב, במיוחד אם אתה על 85 גרם פחמימה כמו שאמרת. אם אתה לא עושה אז תתחיל לעשות (פעם בשבוע זה בסדר), זה חשוב לעשות בחיטוב, ואולי גם לא תצטרך צ'יטים בנוסף להעמסות.
יופי,ידעתי שתצליח.צודק, הייתי צריך לציין את זה.
צ'יט בעיקרון זה ארוחה אחת שבה אתה אוכל משהו "אסור", טוב בעיקר בשביל הנפש, בשביל לדעת שגם בחיטוב אתה יכול לפעמים להנות מגלידה/פיצה/כל דבר שהוא לא בתפריט שלך.
העמסת פחמימות זה יום שבו אתה אוכל כמות גבוהה של פחמימות, כמות נמוכה של שומן וכמות בינונית של חלבון, ואוכל במאזן קלורי ניטרלי/חיובי. זה חשוב לחיטוב גם מבחינה פיזית לא רק נפשית, ממלא מאגרי גליקוגן, עוזר לשמור על קצב חילוף חומרים תקין, וגם מבחינה נפשית עוזר.
כמה זה הרבה?מצטער שאני נדחף..
אם יש לי הרבה פחמימה בתפריט ואני בחיטוב אז עדיין חשוב לעשות העמסה?