הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם בזמן חיטוב אוכלים משהו שלא בתפריט ועושים אירובי

מצב
השרשור נעול

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אo בזמן חיטוב ביום שאמור להיות למנוחה אוכלים דבר שלא בתפריט כמו גלידה ואז עושים אירובי על אותם קלוריות ובכל שאר היום אוכלים רגיל לפי התפריט זה נחשב כאילו עשית צ׳יט וחרגת מהתפריט או לא?

אם אכלת גלידה והורדת אותה באירובי זה לא צ'יט,כי אתה עדיין עומד בגירעון הרצוי.

• פותח/ת השרשור
אם אכלת גלידה והורדת אותה באירובי זה לא צ'יט,כי אתה עדיין עומד בגירעון הרצוי.
ולא להתייחס למשל שיש לזה X פחמימה Y חלבון Z שומן?
מבחינתי אחרי אירובי זה כאילו לא היה?

עוד דבר שעלול לקרות שההתאוששות תיפגע, למשל אם האירובי שלך זה ריצה אז ביום הזה במקום לנוח ולהתאושש לאימון רגליים הבא, הרגליים שלך יעבדו בריצה. אם זה קורה פעם אחת אז בסדר, אם זה משהו שקורה בתדירות גבוהה אז משקלי העבודה שלך עלולים לרדת (בסקוואט ובשאר תרגילי רגליים אם אתה עושה, אם מדובר על ריצה).

עוד דבר שעלול לקרות שההתאוששות תיפגע, למשל אם האירובי שלך זה ריצה אז ביום הזה במקום לנוח ולהתאושש לאימון רגליים הבא, הרגליים שלך יעבדו בריצה. אם זה קורה פעם אחת אז בסדר, אם זה משהו שקורה בתדירות גבוהה אז משקלי העבודה שלך עלולים לרדת (בסקוואט ובשאר תרגילי רגליים אם אתה עושה, אם מדובר על ריצה).
מסקנה--->גלידה פוגעת לך בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
מסקנה--->גלידה פוגעת לך בסקוואט.
אם אני לא עושה סקוואטים אז זה יהיה בסדר?

• פותח/ת השרשור
ופעם בשבוע צ׳יט ובתמורה 5 אימונים בשבוע במקום 4 יהרוס את החיטוב?

ופעם בשבוע צ׳יט ובתמורה 5 אימונים בשבוע במקום 4 יהרוס את החיטוב?
זה לא דרך טובה, כמו שאומרים YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET
יחד עם זאת אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע בכל מקרה, אם תדאג שזה לא יחרוג בהרבה מהערכים שאתה צריך לאכול החיטוב לא ייהרס ואולי זה אפילו יעזור לך כי תדע שיש לך ארוחת צ'יט שבועית אז יהיה לך פחות קשה לשמור על התפריט כל השבוע.
בנוסף אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל יש דבר שנקרא "העמסת פחמימות" שאמורים לעשות בחיטוב, במיוחד אם אתה על 85 גרם פחמימה כמו שאמרת. אם אתה לא עושה אז תתחיל לעשות (פעם בשבוע זה בסדר), זה חשוב לעשות בחיטוב, ואולי גם לא תצטרך צ'יטים בנוסף להעמסות.

יחד עם זאת אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע בכל מקרה, אם תדאג שזה לא יחרוג בהרבה מהערכים שאתה צריך לאכול החיטוב לא ייהרס ואולי זה אפילו יעזור לך כי תדע שיש לך ארוחת צ'יט שבועית אז יהיה לך פחות קשה לשמור על התפריט כל השבוע.
בנוסף אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל יש דבר שנקרא "העמסת פחמימות" שאמורים לעשות בחיטוב, במיוחד אם אתה על 85 גרם פחמימה כמו שאמרת. אם אתה לא עושה אז תתחיל לעשות (פעם בשבוע זה בסדר), זה חשוב לעשות בחיטוב, ואולי גם לא תצטרך צ'יטים בנוסף להעמסות.
העמסה זה במשך יום שלם. זה לא צ'יט אחד.

העמסה זה במשך יום שלם. זה לא צ'יט אחד.
צודק, הייתי צריך לציין את זה.
צ'יט בעיקרון זה ארוחה אחת שבה אתה אוכל משהו "אסור", טוב בעיקר בשביל הנפש, בשביל לדעת שגם בחיטוב אתה יכול לפעמים להנות מגלידה/פיצה/כל דבר שהוא לא בתפריט שלך.
העמסת פחמימות זה יום שבו אתה אוכל כמות גבוהה של פחמימות, כמות נמוכה של שומן וכמות בינונית של חלבון, ואוכל במאזן קלורי ניטרלי/חיובי. זה חשוב לחיטוב גם מבחינה פיזית לא רק נפשית, ממלא מאגרי גליקוגן, עוזר לשמור על קצב חילוף חומרים תקין, וגם מבחינה נפשית עוזר.

מצטער שאני נדחף..
אם יש לי הרבה פחמימה בתפריט ואני בחיטוב אז עדיין חשוב לעשות העמסה?

צודק, הייתי צריך לציין את זה.
צ'יט בעיקרון זה ארוחה אחת שבה אתה אוכל משהו "אסור", טוב בעיקר בשביל הנפש, בשביל לדעת שגם בחיטוב אתה יכול לפעמים להנות מגלידה/פיצה/כל דבר שהוא לא בתפריט שלך.
העמסת פחמימות זה יום שבו אתה אוכל כמות גבוהה של פחמימות, כמות נמוכה של שומן וכמות בינונית של חלבון, ואוכל במאזן קלורי ניטרלי/חיובי. זה חשוב לחיטוב גם מבחינה פיזית לא רק נפשית, ממלא מאגרי גליקוגן, עוזר לשמור על קצב חילוף חומרים תקין, וגם מבחינה נפשית עוזר.
יופי,ידעתי שתצליח.
מצטער שאני נדחף..
אם יש לי הרבה פחמימה בתפריט ואני בחיטוב אז עדיין חשוב לעשות העמסה?
כמה זה הרבה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית