עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא,אבל אני חושב על זה שכשאני אסיים את המסה וארצה לעשות חיטוב זה לא יפגע לי בגדילה?למה החלטת לעבור לחיטוב?
לדעתי, (זאת דעתי בלבד) לא כדאי לעשות חיטוב בגיל כזה. אלה אם כן התפריט מאוד מאוזן ולא קיצוני או שאתה בעודף משקל מחייב חיטוב.אני לא,אבל אני חושב על זה שכשאני אסיים את המסה וארצה לעשות חיטוב זה לא יפגע לי בגדילה?
אז אם אני עושה מסה מה אני אעשה אחרי זה?לדעתי, (זאת דעתי בלבד) לא כדאי לעשות חיטוב בגיל כזה. אלה אם כן התפריט מאוד מאוזן ולא קיצוני או שאתה בעודף משקל מחייב חיטוב.
מה המשקל והגובה?אז אם אני עושה מסה מה אני אעשה אחרי זה?
או לעצור עכשיו את המסה ולעבור לנטרלי?
?
עכשיו גובה 1.65 משקל 58 גיל 14(עוד שבועיים)מה המשקל והגובה?
תעשה מסה בינתיים,נחייה ונראה מה יהיה אחרכך.עכשיו גובה 1.65 משקל 58 גיל 14(עוד שבועיים)
וכדי לי לעשות מסה או להיות על נטראלי?
ואם לעשות מסה אז מה אני אצטרך לעשות כשארצה לעשות חיטוב?כי אמרתם שזה פוגע בגדילה?
מה זאת אומרת,אני לא רוצה להיתקע במשקל גבוהה אני רוצה לעלות במסת שריר ואז להיות יותר חטוב מעכשיותעשה מסה בינתיים,נחייה ונראה מה יהיה אחרכך.
אתה צריך לעלות במשקל נקודה.מה זאת אומרת,אני לא רוצה להיתקע במשקל גבוהה אני רוצה לעלות במסת שריר ואז להיות יותר חטוב מעכשיו
אבל מה אחרי זה,אני לא רוצה להיות טמבל,לעלות במשקל ואז להיות כל הזמן במסה אני מעדיף להיות על נטרלי מאשר במשקל ומראה של מסה כל הזמןאתה צריך לעלות במשקל נקודה.
חיטוב לא אמור להעסיק אותך בגיל 14. תעשה מסה,תעלה במסת שריר. אחרכך תחזור עם שאלות.אבל מה אחרי זה,אני לא רוצה להיות טמבל,לעלות במשקל ואז להיות כל הזמן במסה אני מעדיף להיות על נטרלי מאשר במשקל ומראה של מסה כל הזמן
אבל אני אסיים מסה בערך עוד 3-5 חודשיים אני עדיין אהיה בן 14 ויותר חשוב לי לגדול ולגבוה מאשר גוף שרירי אז יש לי רק שאלה אחת.חיטוב לא אמור להעסיק אותך בגיל 14. תעשה מסה,תעלה במסת שריר. אחרכך תחזור עם שאלות.
רק אם אתה לא מבצע אותו כראוי.חיטוב יכול לפגוע לי בגדילה?
אם אני עושה חיטוב רגיל,אוכל מספיק מהכול ומוריד קצת פחמימות ונמצא במינוס קלורי של 300-500 קלוריות?רק אם אתה לא מבצע אותו כראוי.
אז הכל יהיה בסדר.אם אני עושה חיטוב רגיל,אוכל מספיק מהכול ומוריד קצת פחמימות ונמצא במינוס קלורי של 300-500 קלוריות?
אוקיי תודה רבה,אני חושב שאעשה ביינתים מסה נקייה מאוד עם עליה ממש קטנה כל חודש ככה שהמסה תיקח לי הרבהזמן אבל ככה אני אעלה קצת שריראז הכל יהיה בסדר.
למרות זאת אני אמליץ על לדחות את החיטוב כמה שאפשר.