הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני עוד שבועיים בן 14 ועכשיו אני במסה ורציתי לשאול אם אני אעשה חיטוב אז זה יכול לפגוע לי בגדילה?

אני לא,אבל אני חושב על זה שכשאני אסיים את המסה וארצה לעשות חיטוב זה לא יפגע לי בגדילה?
לדעתי, (זאת דעתי בלבד) לא כדאי לעשות חיטוב בגיל כזה. אלה אם כן התפריט מאוד מאוזן ולא קיצוני או שאתה בעודף משקל מחייב חיטוב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי, (זאת דעתי בלבד) לא כדאי לעשות חיטוב בגיל כזה. אלה אם כן התפריט מאוד מאוזן ולא קיצוני או שאתה בעודף משקל מחייב חיטוב.
אז אם אני עושה מסה מה אני אעשה אחרי זה?
או לעצור עכשיו את המסה ולעבור לנטרלי?
?

• פותח/ת השרשור
מה המשקל והגובה?
עכשיו גובה 1.65 משקל 58 גיל 14(עוד שבועיים)
וכדי לי לעשות מסה או להיות על נטראלי?
ואם לעשות מסה אז מה אני אצטרך לעשות כשארצה לעשות חיטוב?כי אמרתם שזה פוגע בגדילה?

עכשיו גובה 1.65 משקל 58 גיל 14(עוד שבועיים)
וכדי לי לעשות מסה או להיות על נטראלי?
ואם לעשות מסה אז מה אני אצטרך לעשות כשארצה לעשות חיטוב?כי אמרתם שזה פוגע בגדילה?
תעשה מסה בינתיים,נחייה ונראה מה יהיה אחרכך.

אבל מה אחרי זה,אני לא רוצה להיות טמבל,לעלות במשקל ואז להיות כל הזמן במסה אני מעדיף להיות על נטרלי מאשר במשקל ומראה של מסה כל הזמן
חיטוב לא אמור להעסיק אותך בגיל 14. תעשה מסה,תעלה במסת שריר. אחרכך תחזור עם שאלות.

• פותח/ת השרשור
חיטוב לא אמור להעסיק אותך בגיל 14. תעשה מסה,תעלה במסת שריר. אחרכך תחזור עם שאלות.
אבל אני אסיים מסה בערך עוד 3-5 חודשיים אני עדיין אהיה בן 14 ויותר חשוב לי לגדול ולגבוה מאשר גוף שרירי אז יש לי רק שאלה אחת.
חיטוב יכול לפגוע לי בגדילה?

• פותח/ת השרשור
אז הכל יהיה בסדר.
למרות זאת אני אמליץ על לדחות את החיטוב כמה שאפשר.
אוקיי תודה רבה,אני חושב שאעשה ביינתים מסה נקייה מאוד עם עליה ממש קטנה כל חודש ככה שהמסה תיקח לי הרבהזמן אבל ככה אני אעלה קצת שריר

(בן 14)
המלצה שלי
בגיל הזה אל תתעסק עם להיות חטוב יתר על המידה אבל מה שכן אתה לא יכול למשוך מסה לנצח..

הייתי במקומך לוקח ייעוץ אישי מהאתר
או מ @^pala שמאמן כמה וכמה מתחת לגיל 16 כולל אותי - ככה שתהיה בטוח שמה שאתה עושה מבוקר ע"י מישהו שמבין קצת יותר ממך

אנשים חייבים להפסיק לזיין בשכל לגבי לא לחטב בגיל מתחת ל16 או 18
אתה רוצה לחטב? תחטב. אני רוצה לשמוע סיבה מספיק טובה ששווה את להיות שמן. אני לא. אומר צריך לעשות בולקינג מטורף ולהגיע ללא יודע מה אבל אם אתה כבר 20 אחוז שומן, תחטב. אם לא אז מסה כמה שיותר נקייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית