הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתקדם בפרס

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
אני עושה תכנית AB (לא של ליצנים) שעברתי אליה לפני שבועיים, לפני זה הייתי בתכנית ABC.
מאז שהתחלתי לעשות מילטרי פרס (כמעט חודש נראה לי) לא הצלחתי לעלות כלום משקל, תקוע ב42.5 כשהבנצ' המשיך לעלות מאז..
מה יכול לגרום לי להתקע בפרס? :\

כי אתה שוחק את הכתפיים כשאתה עובד על חזה לפני, תנסה לעשות את המילטרי כתרגיל ראשון באימון ותראה שיפור במשקלים.

והכי יעיל לעבור לתוכנית שתתן דגש על כוח ווהעלה במשקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
אבל אז זה יאט לי את העלייה בבנצ' פרס לא?
אני כרגע לא עובר לתכנית כוח כי אני אחוז שומן גבוהה ואני לא מתכוון לרוץ עם התכנית הנוכחית לזמן שיאפשר לי לעלות כמות רצינית של משקלים.

אבל אז זה יאט לי את העלייה בבנצ' פרס לא?
אני כרגע לא עובר לתכנית כוח כי אני אחוז שומן גבוהה ואני לא מתכוון לרוץ עם התכנית הנוכחית לזמן שיאפשר לי לעלות כמות רצינית של משקלים.
כן זה יקשה על הבנץ'. אני לא ממש מבין אותך, איך אחוז השומן שלך קשור לזה שאתה לא רוצה לעבור לתוכנית כח? בהנחה שאתה לא בחיטוב. אם אתה רוצה להתקדם במשקלים ובכלל להתקדם כמה שיותר מהר אתה יודע איזה תוכנית לעשות... אם אתה רוצה לחטב אז AB באמת נשמע כמו רעיון טוב, רק אל תצפה ממש להתקדם במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל חיטוב בקרוב ככה שאין סיבה לעשות SS.
הבנצ' שלי 90 קילו.
הAB שלי בנפח נמוך ככה שאני לא חושב שקשה להתקדם בוא במשקלים, אני מעלה משקלים בכל התרגילים חוץ מפרס :<

אני בכלל לא אוהב את הפיצול של חזה-כתפיים-יד אחורית + רגליים-גב-יד קדמית. סתם יתקע אותך בבנצ' פרס/פרס.

אין שום היגיון בלעשות שני תרגילי לחיצה כבדים באותו אימון. תמיד אחד מהם יסבול מביצועים גרועים.

אם הבנצ' שלך 90 והפרס שלך 40, אז הוא בהחלט בפיגור מאחורי הבנצ'. הייתי שם את הבנצ' בהמתנה ומתמקד בפרס קצת. או שתחליף בינהם ככה שתגיע לפרס רענן כמו שהציעו לך, או שתשנה את התוכנית ככה שאתה לא עושה אותם באותו יום (כמו שאלכס מציע).

אכלס צודק,אם אתה מתעקש להמשיך לעשות שתי לחיצות כבדות באותו אימון,הכי פחות גרוע זה לעשות רוטציה מי בניהן תהיה ראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית