הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעת תחת

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
התחלתי פנדליי לפני שבועיים בערך.
בסופ''ש האחרון התחילו לי כאבים בתחת, באימון הראשון של השבוע השני הם התחזקו בסקוואט כל סט יותר, וביום השני כאב לי ממש ולא יכולתי להתכופף, בטח שלא למשוך. הכאב הוא בצד שמאל העליון, ממש על הגבול עם הגב התחתון. אני לא מרגיש כאב בגב כל כך, רק בתחת.
לא עשיתי סקוואט ודדליפט מיום רביעי ועדיין כואב לי. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות\מה כדאי לעשות ולא לעשות?

נערך לאחרונה:
נשמע כמו מתיחה של השריר שם. ראמבל רולר, להתגלגל על כדור טניס, לעסות את המקום, כריות חימום ומקלחות חמות/קרות אמורות לעזור.

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו מתיחה של השריר שם. ראמבל רולר, להתגלגל על כדור טניס, לעסות את המקום, כריות חימום ומקלחות חמות/קרות אמורות לעזור.
אני מתגלגל עליו הרבה יחסית ואני לא מרגיש ממש שיפור, רק לזמן קצר אחרי הגלגול. כנראה שאין מנוס מפרוטוקול פציעות

אין לי מושג במה מדובר אפשר רק לנחש מהנתונים שהצגת.
מה שכן, הייתי מציע להימנע מכל תרגיל שמקרין כאב לאיזור
בודק טכניקה, בודק אם התוכנית בכלל מתאימה, הרגלי שינה ותזונה, התאוששות.... יש כל כך הרבה משתנים בנושא וכמובן קובע תור לאורטופד שיאבחן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית