הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 20/11/16

משקל בוקר:
96.3 ק"ג
ללא שינוי מהשקילה הקודמת

סקוואט ATG:
5x5x170kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12x??kg
דדליפט רומני:
3x8x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
3x10x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
3x12x??kg
לחיצת תאומים בלג פרס:
3x12x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

בעקבות האי עלייה במשקל, אתה מעלה קלוריות? על כמה קלוריות אתה נמצא עכשיו?

בעקבות האי עלייה במשקל, אתה מעלה קלוריות? על כמה קלוריות אתה נמצא עכשיו?
הפסקתי לספור. יודע חלבון ושומן. פחמימה מפציץ כמה שיותר. לא יכול להעלות קלוריות כי התיאבון גם ככה קשה. עושה כמעט על יום איזה ארוחת צ'יט ונעזר בגיינר ביתי. אם לא זה מזמן הייתי יורד במשקל להפליא. קשה לשאת מאסה לאורך זמן על חומרים...

בהצלחה, למרות שנראה שבתקופה האחרונה כן עלית הרבה יחסית(אם זכור לי נכון כמה שבועות של בערך קילו בשבוע).

דניאל, אני רואה שבאימוני רגליים האחרונים שלך אתה עושה סקוואט 5X5X170 ולא מתקדם במשקל או בחזרות, האם גם במצב כזה תהיה היפרטרופיה ועלייה במסת שריר ? ,האם התשובה היא רלוונטית גם למתאמן טבעי ?

דניאל, אני רואה שבאימוני רגליים האחרונים שלך אתה עושה סקוואט 5X5X170 ולא מתקדם במשקל או בחזרות, האם גם במצב כזה תהיה היפרטרופיה ועלייה במסת שריר ? ,האם התשובה היא רלוונטית גם למתאמן טבעי ?
כן, בוודאי שתהיה
וזה רלוונטי גם למתאמן טבעי
לא תמיד אפשר להתקדם באופן עיקבי, יש מגבלות ופקטורים שמשפיעים

כן, בוודאי שתהיה
וזה רלוונטי גם למתאמן טבעי
לא תמיד אפשר להתקדם באופן עיקבי, יש מגבלות ופקטורים שמשפיעים
אז בעצם אני יכול לעבוד עם אותם משקלים במשך חודש ובחודש הזה אעלה במסת שריר ? , קראתי הודעה שלך לא מזמן שללא התקדמות במשקלי עבודה לא יהיה שינוי במבנה הגוף... זה קצת מנוגד

אז בעצם אני יכול לעבוד עם אותם משקלים במשך חודש ובחודש הזה אעלה במסת שריר ? , קראתי הודעה שלך לא מזמן שללא התקדמות במשקלי עבודה לא יהיה שינוי במבנה הגוף... זה קצת מנוגד
זה לא מנוגד. כשיש התחזקות ומאזן קלורי חיובי אזי פוטנציאל העליה במאסת השריר הוא הגבוה ביותר

זה לא מנוגד. כשיש התחזקות ומאזן קלורי חיובי אזי פוטנציאל העליה במאסת השריר הוא הגבוה ביותר
אז בגדול פלוס קלורי ואימוני התנגדות יגרמו להיפרטרופיה ועלייה במסה, מכאן אפשר לצלול לכמה עלייה, כמה מהר וכמה כוח המתאמן יצבור בתכניות כאלה או אחרות, אני צודק?

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 28/11/16

אימון מעורב, מאחר ובהמשך השבוע אני אפסיד אימון סדיר (לחץ בעבודה)
אז היה:

בנץ' פרס:
5x3x140kg
מקבילים:
4x10xBW+17.5kg
פולדאון ב-2 ידיות:
3x12x??kg
חתירה במשקולת יד:
4x8x45kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
5x10x??kg
כפיפת מרפקים במשקולות יד: