נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
- פותח/ת השרשור
זה וירוס שנדבקתי בו. לא קשור לחומרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום חזרתי לעניינים
עוד בבוקר הרגשת החולשה עדיין הייתה קיימת והתיאבון עוד יותר הדרדר, אבל כמו שידעתי בעבר, חזרה מוקדמת ומבוקרת לאימון תעשה לי רק טוב.
אחרי ארוחת בוקר נוזלית (חלבון אייזולט+אבקת שיבולת שועל ללא גלוטן) וארוחת בוהוריים של כמה כפות אורח וכמה נתחי פרגית, נחתי קצת ויצאתי להתאמן.
בתכנון היה אימון FBW אקרוס ב-70% משקלים. בפועל זה הפך לאימון פלג גוף עליון, מאחר ואימון האחרון ביום ב' היה אימון רגליים מלא ותקין. מחר, כנראה, במוצ"ש, אעשה אימון רגליים.
בנץ' פרס:
4x6-7x120kg
צ'ין אפס:
3x7xBW+10kg
פולדאון ב-2 ידיות:
2x12x??kg
חתירה לסנטר:
3x10x45kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
4x12x??kg
כפיפת מרפקים במשקולות יד:
3x10x17.5kg
פרפר בכבל קרוס:
2x10x??kg
נכון לכתיבת העדכון, ההרגשה הכללית די טובה ובמגמת שיפור. באמצע האימון גם הרגשתי שוב מפוקס ואנרגטי. התיאבון מעט חזר (אכלתי מאז סיום האימון 2 ארוחות מוצקות ומלאות). אמנם די סטיתי מהתפריט מבחינת המאכלים, אך נשארתי +- בערכים הסופיים.
מעדכן לגבי אימון רגליים שבוצע במוצ"ש (17.9)
במילה אחת: חרא
בשתי מילים: חרא בלבן
יש מצב שעלה לי החום בזמן האימון... בכל מקרה היום (ראשון) נחתי
מחר אנסה לחזור שוב לשגרה
חוזר לשגרה ולעדכונים
משקל בוקר:
91.8 ק"ג
עליה של 0.1 ק"ג מהשקילה האחרונה (לא לשכוח שהייתי חולה)
עלייה כוללת של 4.9 ק"ג מתחילת המאסה
צ'ין אפס:
4x6xBW+15kg
פנדליי רואו:
3x5-6x110kg
פולדאון ב-2 ידיות:
3x12x??kg
4x12x17.5kg
כפיפות מרפקים בפריצ'ר:
3x12x??kg
שראגס במשקולות יד:
4x20x60kg
בטן במכונה:
4x15x??kg
תודהתרגיש טוב והחלמה מהירה!!!
הפסקת בנתיים להזריק או שמזריק כמתוכנן?
משתפראיך המרגש?
אפשר לדעת את החברות של הויטמנים שאתה לוקח?C
D
מגנזיום
אבץ
סידן
באופן קבוע
תלוי אילו ירקותאפשר לדעת את החברות של הויטמנים שאתה לוקח?
ולגבי ויטמין C,אם אני מקפיד על צריכה של כ- 5-6 ירקות ביום,לא משלים את המכסה?
באיזה משקל אתה מתכוון להפסיק את המסה?
זה לא עניין של משקל כמו עניין של א.ש. אני מכוון להריץ את הסייקל לאיפשהו בין 12 ל14 שבועות. אם אחוז השומן יהיה סביר אז זה יהיה לכיוון הארוך יותר. אחרת 12 שבועות יספיקו. בגדול נקווה להגיע ל100 קגבאיזה משקל אתה מתכוון להפסיק את המסה?
תן בראש.זה לא עניין של משקל כמו עניין של א.ש. אני מכוון להריץ את הסייקל לאיפשהו בין 12 ל14 שבועות. אם אחוז השומן יהיה סביר אז זה יהיה לכיוון הארוך יותר. אחרת 12 שבועות יספיקו. בגדול נקווה להגיע ל100 קג
בנץ' פרס:
5x5x135kg
מקבילים:
2x10xBW+15kg
פרפר בכבל קרוס:
3x10x??kg
חתירה לסנטר:
3x10x47.5kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x15x??kg
5x12x??kg
פשיטת מרפק יד-יד בכבל קרוס:
2x10x??kg
אירובי:
20 דק' באליפטיקל
סקוואט ATG:
4x5x157.5kg
2x10x120kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12-15x??kg
דדליפט רומני:
3x6x157.5kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
3x12x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
4x12x??kg
הרמת עקבים בישיבה:
3x12-15x??kg
צ'ין אפס:
5x6xBW+15kg
פולדאון ב-2 ידיות:
4x12x??kg
חתירה במשקולת יד:
3x10x40kg
3x12x17.5kg
כפיפות מרפקים בפריצ'ר:
3x12x??kg
שראגס במשקולות יד:
4x20x60kg
בטן במכונה:
4x15x??kg
משקל בוקר:
93.2 ק"ג
עליה של 1.4 ק"ג מהשקילה האחרונה (לא לשכוח שהייתי חולה)
עלייה כוללת של 6.3 ק"ג מתחילת המאסה
המשקל חזר למגמת עליה טובה, לאחר שעד לפני שבוע המחלה וחוסר התיאבון השביתו אותי די חזק
פרס:
5x5x85kg
מקבילים:
3x10xBW+10kg
פרפר בכבל קרוס:
3x12x??kg
חתירה לסנטר:
4x10x45kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x12x??kg
4x12x??kg
פשיטת מרפק יד-יד בכבל קרוס:
3x10x??kg
אירובי:
25 דק' באליפטיקל
תזונה:
כרגע אני על בערך 700g פחמימה. חלבון עדיין fixed במצב של 310g, שומן גם עומד על 80g.
מאחר המחלה די "פזלתי" למאכלים משלימים (לחם לבן, שיבולת שועל), אבל גם עכשיו, כשהתיאבון חזר, אני מידי פעם משלב אותם בתפריט, בעיקר גרנולה (ארוחה אחת שלמה אצלי היא שייק עתיר קלוריות מגרנולה, פרי אחד ואבקת חלבון).
התיאבון די חזר, וזה טוב. עדיין די שבע אחרי כל ארוחה, אבל לא במצב שאני כבר ממש מפוצץ ועוד שניה מקיא.
סך הכל מרוצה מהחזרה לשגרה, די אופטימי גם להמשך.
אימונים:
גם כאן יש שיפור מאז החזרה לשגרה. האימונים חוזרים להיות עצימים ומפוקסים, אך עדיין בתרגילים המורכבים הכבדים הנשימה והדופק מעט מכבידים.
כללי:
השילוב של טרן+בולד בשלבים המתקדמים לסייקל נותנים את אותותיהם, וגם ביום-יום אני לעיתים מתנשף. כמובן שכמו שציינתי, מבחינת אימונים זה מתבטא בדופק גבוה ולחץ דם. עדיין משתלב ומרגיש שיכול להרים כבד. לא יודע אם בעתיד אבצע שוב את השילוב הזה, אבל בהחלט למי שיכול להחזיק מעמד עימו, מאוד מומלץ לנסות להריץ את השניים. כמו כן, ישנה קפיצת מדרגה די טובה ומורגשת מבחינת הרגשת קשיחות. זה מתבטא אפילו בפאמפים או כאבי שריר באימון ובעיקר בחזרות גבוהות. מלבד זאת אני שם לב לגדילה די טובה, לאחר שבשבועיים האחרונים די דרכתי במקום. אני לא נוטה למדוד היקפים, אבל אם לקבל אינדיקציה מהבגדים, אז ברוב הגוף יש עליה טובה במאסה