הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

שמח לשמוע שההתקדמות מאוד טובה וחזרת למסלול רגיל
ישלי שאלה די כללית כזו
אחד המאמנים שלנו במכון התחיל סייקל ויוצא לי לדבר איתו הרבה על סייקלים וזה
והוא תמיד אומר שטרן ודקה לא לוקחים באותו הזמן אם רוצים אז לוקחים אחד מפסיקים ואז את השני
האם זה נכון?
ואם כן מה הסיבה לכך?
זה נכון ולא נכון
אפשר לקחת את שניהם, אבל מדובר בשילוב מאוד משבית ולא נוח. שניהם ממשפחת Nor-19 פרוגיסטינים חזקים שנקשרים לרצפטור ומשתקים אותו. שילוב של שניהם יעיק באופן מאוד קיצוני (לעיתים עניין של חודשים ארוכים או אפילו שנה ומעלה) על ההתאוששות. כמו כן השילוב של שניהם עלול להאמיר את הפוטנציאל גם לעליה בפרולקטין (ולא רק פרוגסטרון) ויחד עם טסט (אני מניח שבטח ומשולב) הסיכוי לתופעות לוואי כמו ג'ינו מאמירות שבעתיים

זה נכון ולא נכון
אפשר לקחת את שניהם, אבל מדובר בשילוב מאוד משבית ולא נוח. שניהם ממשפחת Nor-19 פרוגיסטינים חזקים שנקשרים לרצפטור ומשתקים אותו. שילוב של שניהם יעיק באופן מאוד קיצוני (לעיתים עניין של חודשים ארוכים או אפילו שנה ומעלה) על ההתאוששות. כמו כן השילוב של שניהם עלול להאמיר את הפוטנציאל גם לעליה בפרולקטין (ולא רק פרוגסטרון) ויחד עם טסט (אני מניח שבטח ומשולב) הסיכוי לתופעות לוואי כמו ג'ינו מאמירות שבעתיים

אז אפשר אבל בכלל לא מומלץ
תודה רבה על התשובה המפורטת 😃

זה נכון ולא נכון

צריך להחזיר את המוניטין ללוגים.. פשוט תענוג לקרוא את ההודעות שלך! אני לומד ממך המון!

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 27/09/16

סקוואט ATG:
5x5x157.5kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
5x12-15x??kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
5x12x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
4x12x??kg
הרמת עקבים בישיבה:
4x12-15x??kg

הרגשתי פאמפים ואפילו כאבים בזוקפי הגב בזמן הסקוואט. ויתרתי על RDL. ננסה שוב אימון הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל פעם כשאני נכנס ללוג הזה, אני מקבל מוטיבציה מטורפת בלתי ניתנת להסברה.
תותח אתה דניאל! תמשיך להיות יחיד ומיוחד:)

כל פעם כשאני נכנס ללוג הזה, אני מקבל מוטיבציה מטורפת בלתי ניתנת להסברה.
תותח אתה דניאל! תמשיך להיות יחיד ומיוחד:)
תודה רבה! זה הדדי. התגובות המחזקות עלות אצלי את המוטיבציה גם!

עדכון לוג: 09/10/16 - חוזר לעדכן

אהלן אנשים,

לא עדכנתי כאן בשבוע וחצי האחרונים, ויש סיבה די טובה (אך מאוד לא נעימה):

לפני כ-9 ימים חטפתי וירוס די חזק. הייתי במשך 5 ימים עם חום עולה ויורד, שלשולים והקאות לסירוגין וכאבי בטן מאוד חזקים. זה היה כה קיצוני שביום שבת (לא האחרון,זה שלפניו) הייתי במיון בבי"ח, שם פתחו לי וריד וניתן לי חומר בשם "פפווירין", שהקל על הכאבים. גם נוזלים קיבלתי ושוחררי לאחר מספר שעות הביתה.

במקביל, התיאבון כמובן היה בתחתית ולא הייתי יכול לאכול כמעט וכמובן שלא להתאמן. רק ביום שישי האחרון התיאבון מעט חזר, התאוששתי והצלחתי להגיע למכון לאימון FBW קל.

נכון לעכשיו אני לאחר ירידה של כ-3.5 ק"ג ממשקל השיא האחרון. אבל ביומיים האחרונים העליתי כ-700 גרם (הרוב נוזלים).

אם לסכם את ההרגשה, אפשר לומר שזו חוויה מאוד לא נעימה ובתזמון הכי גרוע שהייתי יכול לבקש. אני נמצא כרגע בפתחו של שבוע 9 לסייקל, כאשר בתכנון המקורי יש לי עוד 4-5 שבועות לתת. אבל הבעיה היא שהמחלה החזירה אותי כ-4 שבועות אחורה מבחינת ההישגים (וכמעט שברה אותי מנטאלית שעוד רגע החלטתי לחתוך מהסייקל ולצאת ל-PCT), ולכן עמדתי בפרשת דרכים לגבי ההמשך.

נכון להיום אני מרגיש כמו חדש. יש תיאבון, אפילו משתפר מבעבר, והאימון שביצעתי היום (אמנם לא בעצימות ובנפח המקסימליים) הרגיש טוב ונכון. ההתלבטות הייתה האם להמשיך בסייקל במתכונת הרגילה, שזה אומר לתת עוד 4-5 שב' כרגיל על אותם החומרים (מזכיר לכם שהתכנון הוא גם להוסיף סופרדרול ל-4 השבועות האחרונים) או לשנות את הסייקל ולהאריכו.

לאחר התייעצות עצמית ועם חבר טוב מהתחום, ולצד מבט קדימה של מה הולך להיות לי בזמן הקרוב והאם אפשרי בכלל להקדיש זמן נוסף (ובריאות) להארכת הסייקל, החלטתי כיום, בפתחו של שבוע 9 לסייקל, להוריד את הטרן אצטט ולהכניס במקום NPP (ננדרולון קצר) לעוד 8 שב'. סה"כ הסייקל יארך כ-16 שב', כאשר ב-4 השב' האחרונים יצטרף סופרדרול.

המטרה החלט הזו היא גם לחזור לנקודה שבה הייתי מבחינת הישגים לפני המחלה ואף להמשיך הלאה ולנסות לשפר פיזיק, מה שלא הייתי ממש מצליח אם הייתי ממשיך בתכנון המקורי.

ההחלטה על הורדת הטרן והכנסת הNPP נובעת מכך שלמשוך טרן לכל כך הרבה זמן הינו דבר מאוד לא נכון ויעיל לעשות, ולצד החלפת חומר אחר בסייקל אפשר להגדיל מעט את הפוטנציאל שדעך לאורך ציר הזמן. הסופרדרול בסוף יהווה, כמו במטרה המקורית, לקיק אחרון.

נקווה שמכאן והלאה לא תהיינה הפתעות שליליות, אחרת אני בוודאות לא אמשיך.

שנה טובה לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

הכי חשוב שאתה בריא עכשיו..

לגבי התוצאות? לא נראה לי שמישהו פה בפורום דואג לך אתה תגיע למה שאתה רוצה זה ברור

עדכון לוג: 10/10/16

#חזרה_לשגרה_בפעם_המי_יודע_כמה

אימון רגליים בסימן התאוששות.
סה"כ היה טוב

סקוואט ATG:
2x5x140kg
3x10x110kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12-15x??kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
6x12x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
3x12x??kg
הרמת עקבים בישיבה:
4x12-15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא מעט מזל רע מאז תחילת הסייקל.
טוב לשמוע שהתאוששת ומקווה שבזה נגמרו המחלות והעיכובים לתקופה הקרובה לפחות.

לא מעט מזל רע מאז תחילת הסייקל.
טוב לשמוע שהתאוששת ומקווה שבזה נגמרו המחלות והעיכובים לתקופה הקרובה לפחות.
אכן כן, ממש חוקי מרפי בשיאם.
הייתי "שמח" לקבל את הוירוס הזה כמעט בכל מצב אחר, אבל בשיא סייקל זה התזמון הכי מעצבן ומבאס
בכל מקרה, אני משתדל לגלות חוסן נפשי. את האמת זה מאוד קשה לי, כי למרות שאני מאוד מיושב והגיוני, מעולם לא הצלחתי להגיע לשיא פיזי כמו שקורה עכשיו, ורגרסיה ממנו מאוד מעיבה.

עדכון לוג: 16/10/16

בנץ' פרס:
2x3x140kg
3x5x135kg
מקבילים:
4x10xBW+12.5kg
חתירה לסנטר:
4x10x50kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x12x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון: