הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

קח את זה בקלות. וירוסים הם חלק מהטבע (בדיוק כמו הורמונים 😉)... זה סט-באק זמני ביותר. קצת מוטיבציה להעברת הזמן שבו אתה מרגיש נפלול וחלש והרווחים יעלו על אלה שטרם המחלה.

בכל מקרה (ולא שאתה לא מודע לזה, יותר לעוקבים...), לא מפסיקים סייקל בגלל זה. לכל היותר עורכים שינויים מתאימים בסטאק.

בהצלחה אח יקר 🙌

קח את זה בקלות. וירוסים הם חלק מהטבע (בדיוק כמו הורמונים 😉)... זה סט-באק זמני ביותר. קצת מוטיבציה להעברת הזמן שבו אתה מרגיש נפלול וחלש והרווחים יעלו על אלה שטרם המחלה.

בכל מקרה (ולא שאתה לא מודע לזה, יותר לעוקבים...), לא מפסיקים סייקל בגלל זה. לכל היותר עורכים שינויים מתאימים בסטאק.

בהצלחה אח יקר 🙌
תודה רבה!
באמת שהסטאק שונה והפנים קדימה עם מוטיבציה.
טוב שאתה פה מידי פעם.. תמשיך לרחרח 😛

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 19/10/16

משקל בוקר:
93.2 ק"ג
חסרים לי 500 גרם למשקל השיא לפני כל הבלאגן

סקוואט ATG:
5x5x160kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12x??kg
דדליפט רומני:
3x8x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
3x15x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
3x12x??kg
לחיצת תאומים בלג פרס:
3x15x??kg

הרגשה כללית:
מגמת השיפור נמשכת. זה בעיקר מתבטא באימונים, שחוזרים להיות מאוד אינטנסיביים, מפוקסים וממצים. משקלי העבודה/נפח ממשיכים לעלות, זאת גם לצד ההרגשה שיש עוד קצת לתת, אך אני משתדל שלא לנסות למתוח יותר מידי את הסף.

הורדת הטרן בשבוע שעבר לצד הכנסת ה-NPP, הביא לשיפור בכל הנוגע למערכת הקרדיו ואסקולרית. לחץ הדם והדופק ירדו משמעותית, הן ביום-יום והן באימונים. זו הרגשת הקלה מאין כמותה. שוב, אני לא חושב שאי פעם אחזור על השילוב הזה של בולד וטרן יחדיו. עם כל הכבוד לפוטנציאל והסינרגיה ביניהם, לאחר מספר שבועות ה"כייף" מסתיים וכאבי הראש, לחץ הדם ובעיות הנשימה מחמירים ופוגעים באורח החיים. אין תחליף לניסיון אישי, ויש כאלה שהצליחו לסגור סייקל שלם בסטאק הזה, אך כעת אני יודע על עצמי שלי זה לא מתאים.

התכנון, לאחר התאמת הסטאק לאור כל המחלות, הוא להכניס בעוד שבועיים סופרדרול ל-4 וחצי שבועות (33 ימים). בשלב זה אני גם שוקל להשתמש בדיבול/אנאדרול, במקום הסופרדרול, אך ורק מאספקט של בניית מאסה מהירה וגדולה יותר, מה שנקרא בשפה העממית Bulk רציני.

תזונה:
תיאבון סביר, עולה ויורד. בשורה התחתונה די טוב, אך אני עדיין משלב גיינר (Bulk Muscle של BPI) כדי לסגור את כמות הקלוריות היומית. חלבון נשאר קבוע, 310-320 גרם. שומן בערך 80-90 גרם. פחמימה באיזור ה-700 גרם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מר מעלית:

received_10154654120683236.jpeg

עדכון לוג: 24/10/16

השלמת שני עדכונים:

שלשום:
צ'ין אפס:
3x8xBW+15kg
פולדאון ב-2 ידיות:
3x12x??kg
חתירה במשקולת יד:
4x10x42.5kg
כפיפת מרפקים במשקולות יד:
3x12x20kg
כפיפות מרפקים בפריצ'ר:
3x12x??kg
שראגס במשקולות יד:
4x20x60kg
אירובי:
20 דק' באליפטיקל

אתמול:
פרס:
5x5x85kg
מקבילים:
3x10xBW+12.5kg
חתירה לסנטר:
3x10x50kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x15x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
6x12x??kg
בטן במכונה:
3x15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/10/16

משקל בוקר:
95.2 ק"ג
עלייה של 2 ק"ג מהשקילה הקודמת

מורגשת קפיצת גדילה משמעותית.
עליה של 2 ק"ג בשבוע נזקפת בעיקר לשימוש ב-NPP. החזיק די מהר את התיאבון וגם העלה בנוזלים.
למרות זאת, מבחינת פיזיק העליה לא ממש פרופורציונאלית.

עם זאת, האימונים לאחרונה מתבצעים די בעייפות נגררת. השימוש בקפאין עוזר חלקית. זה כבר מעיד על מחסור בשינה שצריך לסדר, אבל לא מסתמן שבקרוב זה יקרה. יש עליה בחלק ממשקלי העבודה, אבל לעיתים ההרגשה באימון שהשריר לא עובד. בקיצור - באסה.

בנץ' פרס:
3x3x140kg
2x5x132.5kg
מקבלים:
3x10xBW+12.5kg
חתירה לסנטר:
5x10x50kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x12x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
5x12x??kg
פשיטת מרפק יד-יד בכבל קרוס:
3x10x??kg..
אירובי:
15 דק' באליפטיקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

דניאל, בתרגילים של 3X8 או 3X12 כמה אתה נח בין סט לסט ?
אני שואל כי בשביל להשלים 3X12 נניח אז צריך שהסט הראשון יהיה ממש קליל, השני כבר עם קושי והאחרון יהיה די קשה, בדר"כ נשארים בטווח של 8-12 כי הסטים האחרונים יותר קשים כבר.

הסט הראשון והאחרון לא צריכים להיות כל כך בפער ברמת הקושי. פשוט צריך לנוח יותר, כדי לבצע את הסט האחרון ללא כשל. העמסת המשקל כבר בסט הראשון, צריכה להיות כזו שתביא אותך למיצוי הסט בחזרה האחרונה. פשוט בהמשך כדי להתמיד באותו משקל, "תיאלץ" לנוח קצת יותר ככל שמספר הסטים יעלה

העמסת המשקל כבר בסט הראשון, צריכה להיות כזו שתביא אותך למיצוי הסט בחזרה האחרונה
אתה מתכוון שאחרי החזרה ה -12 בסט הראשון אתה יכול לעשות עוד 1-2 חזרות גג או שאחרי החזרה ה-12 אתה לא יכול לתת עוד חזרה ?

אתה מתכוון שאחרי החזרה ה -12 בסט הראשון אתה יכול לעשות עוד 1-2 חזרות גג או שאחרי החזרה ה-12 אתה לא יכול לתת עוד חזרה ?
לפעמים זה עוד 1. לפעמים 2. הרעיון הכללי זה לא "לבזבז" את הסטים ורק באחרון להתאמץ מקסימלית. בכל היתר גם צריך להתאמץ

הרעיון הכללי זה לא "לבזבז" את הסטים ורק באחרון להתאמץ מקסימלית. בכל היתר גם צריך להתאמץ
זה בדיוק מה שאני חושב, חשבתי שלנוח הרבה זמן 3-4 דקות בין סטים של 8-12 חזרות זה לא לגיטימי (בעוד שב 3X5 אני כן נח מספיק כדיי להשלים את שאר הסטים),עכשיו אני מבין שמדיניות המנוחה היא לא שונה בין חמישיות לבין 12 חזרות, העיקר להשלים את כל הסטים עם אותו משקל.

זה בדיוק מה שאני חושב, חשבתי שלנוח הרבה זמן 3-4 דקות בין סטים של 8-12 חזרות זה לא לגיטימי (בעוד שב 3X5 אני כן נח מספיק כדיי להשלים את שאר הסטים),עכשיו אני מבין שמדיניות המנוחה היא לא שונה בין חמישיות לבין 12 חזרות, העיקר להשלים את כל הסטים עם אותו משקל.
בגדול אתה צודק. זה גם תלוי בתרגיל עצמו. למשל, ב-3x12 כפיפה או פשיטת מרפק לידיים אני יכול לנוח דקה-דקה וחצי ולהתאושש מירבית לסט הבא. בסקוואט זה תמיד 2 עד 4 דקות

גדול אתה צודק. זה גם תלוי בתרגיל עצמו. למשל, ב-3x12 כפיפה או פשיטת מרפק לידיים אני יכול לנוח דקה-דקה וחצי ולהתאושש מירבית לסט הבא. בסקוואט זה תמיד 2 עד 4 דקות
בעקרון בתרגילים של יד קדמית ויד אחורית (אין לי הרבה כאלה) אני נשאר בטווח של 8-12 ולא לחוץ להשלים 2X10 או 2X12 בדיוק ולכן אני גם נח דקה וחצי בערך אבל בתרגילים יותר רציניים כמו סקוואט\בנץ'\בנט אובר שאני עושה 3X8 או 3X10 אז חשוב לי להשלים את כל החזרות בשביל מדד התקדמות (לעלות משקל באימון הבא)

בעקרון בתרגילים של יד קדמית ויד אחורית (אין לי הרבה כאלה) אני נשאר בטווח של 8-12 ולא לחוץ להשלים 2X10 או 2X12 בדיוק ולכן אני גם נח דקה וחצי בערך אבל בתרגילים יותר רציניים כמו סקוואט\בנץ'\בנט אובר שאני עושה 3X8 או 3X10 אז חשוב לי להשלים את כל החזרות בשביל מדד התקדמות (לעלות משקל באימון הבא)
זה בסדר. הרעיון הוא להתאמץ גם בתרגילים מבודדים. כל עוד שומרים על טכניקה ועומס נכון, זה הכרחי גם שם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית