עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נוטה לתת את הקרדיט לטכניקה + טווח חזרות + כמות התרגילים
חבל,זה למה הטיעונים שלך פח.ולא בהכרח לגנטיקה ותזונה ו"100 פרמטרים אחרים"
הטיעונים שלך פח
טיעון שווה לתחת
יפה שאתה מתייחס לתרבות הדיון שלי ולא לטיעונים עצמם,אחלה.לא חבר, התרבות דיון שלך היא פח
יפה שאתה מתייחס לתרבות הדיון שלי ולא לטיעונים עצמם,אחלה.
כי לא טענת כלום
אנחנו לא יודעים כלום עליהם וגם לא עליך,אין פה מה להשוות.
ככה עובד broscience חמוד.זו דעתי, על פי מה שאני רואה ועל פי היגיון
טוב אמא,אני אנסה יותר "נאה" פעם הבאה. 😘מתי, אפשר גם להשתמש במילים אחרות מאשר "הטיעון שלך שווה לתחת", ו "הטיעון שלך פח".
ככה עובד broscience חמוד.
בהצלחה.אז כל אחד ילך בדרך שלו...וכולנו נשמח ונהנה ונשיר קומבייה
מה? איזה הנחות אני מניח לגביך, ומה זה אומר "לא בצורה כזאת"?במקרה אני דוחק לא מעט ולעומת הרבה מתאמנים בחדר כושר שדוחקים אפילו חצי ממני החזה שלי קטן מאוד
כולם עליונים גנטית ממני? כולם אוכלים יותר ממני? לכולם יש עוד מאה פרמטרים ששונים לטובה ממני?
אני לא חושב...ואתה מניח הנחות לגביי בלי ביסוס
ובכל מקרה, לא הגבתי כדי להתווכח, בטח שלא בצורה הזאת
זו דעתי
שיהיה אחלה יום
מה? איזה הנחות אני מניח לגביך, ומה זה אומר "לא בצורה כזאת"?
עד שיש דיון נורמלי ותרבותי, מה בדיוק לא בסדר פה?
X מרים הרבה אבל קטן
10Y מרימים מעט אבל מסיביים
אני נוטה לתת את הקרדיט לטכניקה + טווח חזרות + כמות התרגילים שY מבצעים
ששונה מהטכניקה + טווח חזרות + כמות התרגילים שX עושה
ולא בהכרח לגנטיקה ותזונה ו"100 פרמטרים אחרים"
אם היינו עושים מחקר סגור ומבוקר ומספיק גדול, והתוצאה שלו היתה מה שאתה מתאר - אז המסקנה שלך היתה ולידית.X מרים הרבה אבל קטן
10Y מרימים מעט אבל מסיביים
אני נוטה לתת את הקרדיט לטכניקה + טווח חזרות + כמות התרגילים שY מבצעים
ששונה מהטכניקה + טווח חזרות + כמות התרגילים שX עושה
ולא בהכרח לגנטיקה ותזונה ו"100 פרמטרים אחרים"
יכול, ועוד איך. אבל אתה יכול להרים את אותו משקל כמו באחיזה רגילה? בחיים לא.אם לצורך העניין אתה מחזיק צר מדי...אתה לא יכול לשנות את הדגש מעבודה על החזה לעבודה על הטרייספס?
אם היינו עושים מחקר סגור ומבוקר ומספיק גדול, והתוצאה שלו היתה מה שאתה מתאר - אז המסקנה שלך היתה ולידית.
ברגע שאנחנו מנסים להסתמך על תצפית של מכון X או Y או Z, זה לא מחקר ואלו לא מסקנות.
גם כי 10Y (התכוונת מן הסתם 10X) זה מספר שלא באמת נבדק, גם כי אין לנו מושג מי האנשים האלה ומה הם עשו/אכלו/הזריקו, וגם כי זה מדגם קטן מדי.
יכול, ועוד איך. אבל אתה יכול להרים את אותו משקל כמו באחיזה רגילה? בחיים לא.
למה? כי התפקיד של הפקטורליס הצטמצם.
הבנתי את הרעיון, חשבתי ש-x זה מספר המתאמנים מסוג ראשון, ואז 10x זה מספר המתאמנים מהסוג השני.לא, התכוונתי ל10Y זאת אומרת 10 מתאמנים מסוג Y מול מתאמן אחד מסוג X
אני לא מכיר אף מחקר בתחום ששווה את המקום שהוא תופס בדיסק, בגלל חוסר אפשרות מוחלט לבודד משתנה כלשהוא בתחום הזה.וקיים מחקר שקובע שאדם שיעבוד בתוכנית במתכונת כח יעלה מהר יותר במסת שריר מאשר אדם בתוכנית בילדינג (כמובן שעם כל המשתמע מכך גם לגבי הטכניקה)?
זו לא טכניקה לקויה. בנץ' באחיזה צרה הוא כבר תרגיל אחר, ואי אפשר להשוות בינו לבין בנץ' רגיל ולומר שאחד תקין והשני לא.אוקיי, אז זה מוכיח שבטכניקה לקויה, אתה יכול להשתמש בשרירים הלא נכונים...
זו הייתה הפואנטה לא?
סלח לי על הביטוי וצורת הדיבור, אבל זאת ההמצאה הכי מטומטמת שיש, חרטא שמפתחי גוף המציאו, אין לי מושג מאיפה אפילו.mind - muscle connection
אני לא מכיר אף מחקר בתחום ששווה את המקום שהוא תופס בדיסק, בגלל חוסר אפשרות מוחלט לבודד משתנה כלשהוא בתחום הזה.
בגלל שמחקר כזה יקח חודשים ארוכים (שנים, אם רוצים באמת לדייק), אין שום אפשרות לבודד כמות גדולה של אנשים, לתת להם את אותם האימונים בדיוק, את אותה התזונה בדיוק ואת אותה הפעילות היומיומית, ולראות תוצאות. יש יותר מדי שונות ומקריות בנושא (בדיוק כמו בתזונה).
בנץ' באחיזה צרה הוא כבר תרגיל אחר
עריכה: לגבי המחקרים ששאלת, אז מחקר אני לא מכיר, אבל אני כן יכול לומר את דעתי: אם תיקח למשל מתח בתרגולת "בילדינג" של 3x8, ותעבור לתרגולת "כוח" של 5x5, נשארת במספר חזרות דומה. אבל, וזה הדבר החשוב, הגדלת את המשקל שאתה יכול לעבוד איתו. כלומר הגדלת את נפח העבודה. זה לא פרמטר שמשפיע על ההיפרטרופיה? למה להתעלם ממנו?
כל מה שאני אומר בסופו של דבר, זה שלדעתי לכל תרגיל יש טכניקה מסויימת שצריך לבצע וצריך לתרגל לפני שמעלים משקל.
ברור.זה אומר שיש מקום לטעויות גם אצלי וגם אצלך...
בנץ' רגיל באחיזה טיפה צרה? אז לא תהיה מסוגל להרים את המשקל שרצית.לא דיברתי על בנץ' באחיזה צרה, דיברת על בנץ' באחיזה צרה מדי
אבל לא דיברת על להישאר בעומס נמוך כדי ללמוד את התרגיל, אמרת להוסיף חזרות ולהגיע ל-15 בכל סט - שזה עומס גבוה לכשעצמו. זה לא מה שיעזור לך לתרגל טכניקה. ריפ למשל דיבר על חמישיות בהקשר ההפוך - שמהחזרה השישית הטכניקה מתחילה להתדרדר, במיוחד אצל מתחילים.פרמטר חשוב לכל הדעות ומסכים איתך במאה אחוז, לא אמרתי בשום מקום שלהוסיף משקל זה רע...זה הכרחי וזה צריך לקרות
השאלה פה בפוסט זה מתי, אם על ההתחלה או לאחר תרגול של התרגיל ועבודה על הטכניקה שלו.
עם זה בכלל אין לי ויכוח.כל מה שאני אומר בסופו של דבר, זה שלדעתי לכל תרגיל יש טכניקה מסויימת שצריך לבצע וצריך לתרגל לפני שמעלים משקל.
אז לא תהיה מסוגל להרים את המשקל שרצית.
אבל לא דיברת על להישאר בעומס נמוך כדי ללמוד את התרגיל, אמרת להוסיף חזרות ולהגיע ל-15 בכל סט - שזה עומס גבוה לכשעצמו. זה לא מה שיעזור לך לתרגל טכניקה. ריפ למשל דיבר על חמישיות בהקשר ההפוך - שמהחזרה השישית הטכניקה מתחילה להתדרדר, במיוחד אצל מתחילים.
עם זה בכלל אין לי ויכוח.
כמו שאמרתי - מסכים. זה לא מה שהשתמע מהנימוק שלך בהתחלה.ואני דיברתי על הוספת משקל בכלל...לאו דווקא על משקלים גבוהים...לדעתי זה שלב שכן צריך לקרות אבל רק לאחר שהטכניקה במקום.
כמו שאמרתי, ריפ והרבה מאמנים אחרים חושבים ש-10-12 חזרות זה דבר לא יעיל לצורך העניין.הרי טכניקה טובה הופכת להיות תנועה טבעית ורגילה של הגוף רק לאחר מספר חזרות יחסות גבוה בתרגול
אז תקופה של 10-12 חזרות מ.ג בדגש רציני על טכניקה ותרגול שלה
תהיה יעילה מאוד למתאמן מתחיל
ואחר כך כשהוא יוסיף משקלים זו כבר תהיה תנועה רגילה של הגוף והוא יעבוד בצורה יותר יעילה
אתה לא חושב?
😃 אמרתי כבר שההבדלים בין בילדרים שיודעים להתאמן לבין ליפטרים שיודעים להתאמן קטנים בהרבה ממה שנדמה.שמח שאנחנו מסכימים על משהו 😃