ייעוץ בשר טחון

נאור1994

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
אהלן,עשיתי תפריט מסה אצל איש מקצוע מסוים די מוכר
באחת הארוחות מופיע לי 200 גרם בשר טחון.
השאלה שלי היא :
א)באיזה בשר טחון הכי מומלץ להשתמש שגם יהיה במחיר זול יחסית
ב)במה מומלץ להחליף/לגוון את המנה הזו.

א)באיזה בשר טחון הכי מומלץ להשתמש שגם יהיה במחיר זול יחסית
אני מניח שהוא התכוון לבשר בקר, בד"כ יש בסופרים בקר טחון מוכן ובמחשבוני תזונה יש ערכים מסויימים לבקר טחון רגיל. אם אתה לוקח נתח כלשהו וטוחן אותו אז הערכים יכולים להיות שונים.
ב)במה מומלץ להחליף/לגוון את המנה הזו.
בכל דבר בעל אותם ערכים (תבדוק במחשבוני תזונה). כנראה שבבשר די שמן.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהוא התכוון לבשר בקר, בד"כ יש בסופרים בקר טחון מוכן ובמחשבוני תזונה יש ערכים מסויימים לבקר טחון רגיל. אם אתה לוקח נתח כלשהו וטוחן אותו אז הערכים יכולים להיות שונים.

בכל דבר בעל אותם ערכים (תבדוק במחשבוני תזונה). כנראה שבבשר די שמן.
כנראה זה בכוונה בשר של 4-5% בערך,העניין הוא שבמחשבונים רשום "בשר טחון" וזה הרי כותרת כללית מידי הרי יש מלא סוגים של בשר שאני לא בטוח מה הכי עדיף בשבילי

כנראה זה בכוונה בשר של 4-5% בערך,העניין הוא שבמחשבונים רשום "בשר טחון" וזה הרי כותרת כללית מידי הרי יש מלא סוגים של בשר שאני לא בטוח מה הכי עדיף בשבילי
בקר טחון מחלק מס' 4 או 8 הוא יחסית "רזה" - 5% לפני בישול.

בקר טחון מחלק מס' 4 או 8 הוא יחסית "רזה" - 5% לפני בישול.
ממליץ על מס 4 , בשר כתף, 21/4 חלבון ושומן וטעים , אצלנו כל שבת כפרוסות בשר ברוטב,
לגבי הבשר טחון שים לב שאתה לא קונה משהו שהוסיפ לו חלבון צמחי , זה קורה הרבה .

• פותח/ת השרשור
אוקיי די הבנתי תודה רבה 😃
דרך אגב יש למישהו שמץ מה המחירים של הדבר הזה?נראה לי שכל העסק הזה יקר מידי:Confused:

אני לא אוהב בשר בקר טחון . אני מביא סינטה ב 200 שקל 2 קג ו חזה עוף 4 קג מחלק 3 מנות סינטה שזה 600 גרם ועוד שלוש מנות חזה עוף . וכרעיים עוף אחלה דבר גם וטעים ועסיסי
הבשר בקר טחון שמוכרים בסופרים בד"כ הוא יותר שמן מ 4-5% שומן, יותר לכיוון 15-20%, לפחות מה שאני ראיתי.
ויש סופרם שמים בבשר טחון שומן כבש שזה כמו שאמרת 15% או יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית